| Alter FT materijali ( i trikovi kako doći do istih ) | |
|
+52Mare035 Mihailo Erovic Clavis Mohiko Zarkotekica Renafly SnikS Bahus Marinko81 Damirt82 Bahat Raka Hardy ZmajodBosne Musicar Zlatko Fly Milosh85 Haris Mafke RadeZamora NB.Geronimo Saleja Fićo Lale Durlanac Crni Ivica R. Strashni Ogi Murino Jocko Keno Zvezdan Cakan Cicvara Nemanja79 Mungos Antares Sasats Acapapec Mixmaster Dragan Tasic Oholi Goran R Brankoogi Ervin-Eko NikolaCG Saležupa Madjoni Bogdan Mr.Zacoola MM Sasa D 56 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Crni Guide
Broj poruka : 1994 Godina : 46 Lokacija : Leskovac Datum upisa : 07.03.2010
| Naslov: Re: Alter FT materijali ( i trikovi kako doći do istih ) Pet 14 Jan 2011, 17:49 | |
| Druze neces nista napraviti sa obicnim mlinom.Dok se ne snadjes za mlin ako ne zelis da kupujes osvrni se oko sebe...videces lepu boju na nekom cebetu,na nekom dzemperu...cupkaj prstima i motaj.
| |
|
| |
Saleja Guide
Broj poruka : 703 Godina : 43 Lokacija : Jagodina Datum upisa : 14.01.2011
| Naslov: Re: Alter FT materijali ( i trikovi kako doći do istih ) Pet 14 Jan 2011, 17:55 | |
| Onda neka bude tako.... cale ima neke super penzionerske dezene, ndrljao je | |
|
| |
NB.Geronimo Visitor
Broj poruka : 253 Godina : 57 Lokacija : Sarajevo Datum upisa : 24.05.2008
| Naslov: Re: Alter FT materijali ( i trikovi kako doći do istih ) Pet 14 Jan 2011, 17:55 | |
| Ne moze druze obicni mlin jer ti ne meljes dabing vec ga mjesas u mlinu uzmes razne dabinge ili iscupkas isti kao sto Crni rece uzmes kutiju od kreme za ruke (onu okruglu metalnu kutijicu ili nesto slicno ) ubacis dabing par metalnih novcica treses okreces vrtis sve sto ti padne napamet kad ne mognes vise izdrzati zvuk novcica onda si otprilike na pola puta nije ugodno ali kad nema drugog nacina pomaze
ps Sad se sjetih, ovo ti sluzi za mjesanje raznih boja dabinga !
Poslednji izmenio NB.Geronimo dana Pet 14 Jan 2011, 18:39, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Saleja Guide
| Naslov: Re: Alter FT materijali ( i trikovi kako doći do istih ) Pet 14 Jan 2011, 18:07 | |
| hmmm.... kad se mora nije tesko... fala drugare.. | |
|
| |
Ogi Guide
Broj poruka : 1324 Datum upisa : 21.03.2009
| Naslov: Re: Alter FT materijali ( i trikovi kako doći do istih ) Pet 14 Jan 2011, 18:34 | |
| Objasnise ali i ja da s nadovezem. Domaca vuna, a imas i po neke radnje vunu, jeftina je 100nak dinara kolicina koja se trosi godinama, sam cupkas isitnis, a i uckuri su stravaaaaa za dabinge.... | |
|
| |
Saleja Guide
| Naslov: Re: Alter FT materijali ( i trikovi kako doći do istih ) Sub 15 Jan 2011, 20:35 | |
| Pa ja sam ih bas pravio od uckura, za vunicu nisam se setio....Ali tesko se nanose na konac ili sam ja to nesto zafrknuo !? | |
|
| |
Ogi Guide
Broj poruka : 1324 Datum upisa : 21.03.2009
| |
| |
RadeZamora Visitor
Broj poruka : 306 Godina : 71 Lokacija : Novo Selo- zapadnomoravsko Datum upisa : 06.02.2011
| Naslov: Re: Alter FT materijali ( i trikovi kako doći do istih ) Pon 14 Feb 2011, 17:23 | |
| Zdravo svima, zimski dani pa da se malo razgovaramo.
Pecam klenove na Z.MORAVI, pa me ZANIMAJU detalji vezani za Tasicev post o koriscenju vitraž boja(kao samouk bavio sam se slikarstvom, dok su me oci malo vise sluzile, no znam samo o vitraznoj tehnici na staklu), kakve su to boje, gde se nabavljaju. Takodje pohvaljujem njegova crevca i mnoge druge stvaru, on zaista ima njuh za sve, ti su pravi musicari, naravno originalni materijali mogu biti bolji ali ovo je i prava zanimacija i velika ljubav, musicarenje se ne odvija samo na vodi i sa puno para i opreme![justify] | |
|
| |
Dragan Tasic Guide
Broj poruka : 921 Godina : 63 Lokacija : Niš Datum upisa : 24.12.2009
| Naslov: Re: Alter FT materijali ( i trikovi kako doći do istih ) Pon 14 Feb 2011, 21:24 | |
| Hvala Rade na lepim recima.
Tacno je da su nam danas mnogo dostupniji orginalni materijali i da m je prednost visestruka.Medjutim, iako sam unazad nekoliko godina rekao sam sebi da necu vise tragati za alternativnim materijalima,nekako, cim vidim nesto zanimljivo u nekom izlogu odmah razmisljam za sta bi to mogao upotrebiti.Cim dodjem kuci, probam taj materijal na nekim imitacijama, kombinujem, i da skratim to me cini sretnim. Kako imam 50 godina, a vidim na forumu neke mlade kreativne ljude, ponekom od njihpoklonim nesto od tog materijala i presetan sam kad izbace neke svoje kreacije od tog materijala / na mladima svet ostaje - na srecu/.Moje skromno misljenje /bez namere za nekom sirom diskusijom/ jeste da alternativni materijali razvijaju kreativnost, i doba su polazna osnova da neko doradi i na kraju da taj materijal /poneki/ postanu orginalni.
Sto se tice vitraz boja, sve sto te zanima moze na PM.
Evo sada ponesto od mojih materijala.Mislim da je ovaj materijal pogodan za dabing - narocito za ninfe, kao i za strimere /u vodi dobija prozirnost/.
| |
|
| |
Dragan Tasic Guide
| |
| |
Dragan Tasic Guide
| |
| |
Dragan Tasic Guide
| |
| |
Mafke Guide
Broj poruka : 2767 Godina : 51 Lokacija : JAGODINA Datum upisa : 23.01.2011
| Naslov: Re: Alter FT materijali ( i trikovi kako doći do istih ) Pon 14 Feb 2011, 21:53 | |
| Gospodine Dragane, ovo je"malo"bogatstvo!!! Imam samo 3 skalpa,nije ni cudo sto me mrzi da vezujem muve("te jedno ,te isto"). Svaka cast na kolekciji skalpova. | |
|
| |
Ervin-Eko INSTRUKTOR
Broj poruka : 5216 Godina : 39 Lokacija : Sjenica Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Alter FT materijali ( i trikovi kako doći do istih ) Pon 14 Feb 2011, 21:57 | |
| Čika Dragane ne znam šta bi pre izabrao......... Mafke, skalpova nikad dosta....... | |
|
| |
Mafke Guide
Broj poruka : 2767 Godina : 51 Lokacija : JAGODINA Datum upisa : 23.01.2011
| Naslov: Re: Alter FT materijali ( i trikovi kako doći do istih ) Pon 14 Feb 2011, 22:23 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Alter FT materijali ( i trikovi kako doći do istih ) | |
| |
|
| |
| Alter FT materijali ( i trikovi kako doći do istih ) | |
|