Broj poruka : 1812 Godina : 35 Lokacija : Niš Datum upisa : 02.02.2009
Naslov: Re: Muzika koju (trenutno) slušamo ! Sre 30 Mar 2011, 13:45
Propellerheads-i su odlični!
Rammstein nikada nisam voleo! Ne znam, nekako ne mogu da ih svarim... Mislim, ne samo njih, već sve te munje u fazonu industrial metal-a, jednostavno mi ne leži metal i njegovi derivati.
Mafke Guide
Broj poruka : 2767 Godina : 51 Lokacija : JAGODINA Datum upisa : 23.01.2011
Naslov: Re: Muzika koju (trenutno) slušamo ! Sre 30 Mar 2011, 16:09
Ih Zakkk,oni su teski ''lopovi",pa pokrali su Laibah,a inace ja *ebiga volim LARD,MINISRTY,DIE CRUPS,HELMET,TOOL itd,a METAL nikad
nisam vario,pre njih sam bio zakleti KORAS,a posle odoooooooooooo. Tebi svaka cast na informisanosti i ukus pre svega,prevazilazis
Broj poruka : 1812 Godina : 35 Lokacija : Niš Datum upisa : 02.02.2009
Naslov: Re: Muzika koju (trenutno) slušamo ! Sre 30 Mar 2011, 16:33
Mafke ::
Ih Zakkk,oni su teski ''lopovi",pa pokrali su Laibah,a inace ja *ebiga volim LARD,MINISRTY,DIE CRUPS,HELMET,TOOL itd,a METAL nikad
nisam vario,pre njih sam bio zakleti KORAS,a posle odoooooooooooo. Tebi svaka cast na informisanosti i ukus pre svega,prevazilazis
clanove grupe SANSAJN,moje prijatelje
Pa d' - vezano za Rammstein! Dobro, ja nisam isključiv, ima stvarčica koje volim da čujem, a sviraju ih bendovi koje si pomenuo... Kako god bilo, nekako to nije moj fah! :/
Inače i Sunshine mnogo gotivim... Štaviše, "drogirao" sam se njihovom muzikom u osnovnoj školi! Kad' ćeš da me upoznaš sa Banetom i ekipom?
A ovo su legende niške rap scene:
Ding Dong i kultna stvar, Ćelav sam pa šta?!:
Poslednji izmenio Mr.Žacoola dana Sre 30 Mar 2011, 16:36, izmenjeno ukupno 1 puta