Musicarenje.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Musicarenje.net

Fly Fishing

Portal*PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart

Ići dole 
+71
Benj@m&n
Milan_klenaros
Thebane
Ducka
RadeZamora
Moravica fly
Stimulator 64
Sale guitar
Ermedin
Clavis
MishaLe
Pishta
Big Bad Wolf
Micko Nis
Geneva
Mare035
Zarkotekica
Marinko81
Mohiko
Peja
MikiTenkara
Acter fly
Del Piero
Cakule
Bahat
SnikS
ShoneFly
Masic
Silvio
Bahus
NemaNja95
Platipus2000
NMilanovic
Peka
Sale
Gegula
Damirt82
Mackey
Saleja
Ivants
Omar
Darko
Sasa D
NikolaCG
Mediteran
Oldsurehand
KobraKV
Mafke
Fly Carpenter
Mladen
Jocko
Murino
Miran
MarkoTimokRiver
Fićo
Crni
Pex
Pedja
Ogi
Nemanja79
Tomos rider
Sasats
Falco
Ervin-Eko
Oholi
Trn
Mr.Zacoola
Acapapec
LeDukri
Madjoni
Fly Daddy
75 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 26 ... 43  Sledeći
AutorPoruka
Mafke
Guide
Guide
Mafke

Broj poruka : 2767
Godina : 51
Datum upisa : 23.01.2011

periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart   periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 9 EmptyUto 01 Nov 2011, 11:00

Veruj mi i ja to isto planiram,samo vise muva,jer mi krupniji klen ulazi pod travu i eto kidanja,a deblji tipet ne pada mi na pamet.

Tek sad sunce probi maglu,moram da se strpim,da se ne brukam ko juce Ufffff
Nazad na vrh Ići dole
Oldsurehand
Visitor
Oldsurehand

Broj poruka : 246
Datum upisa : 16.06.2010

periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart   periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 9 EmptyUto 01 Nov 2011, 15:11

Mafke!

Belica mi deluje sa tvojih fotki daleko cistije i prozirnije nego nekada... ili to kod mene mozda radi nostalgija? Pre ili kasnije dzomba mora da padne ;-).
Nazad na vrh Ići dole
http://musicarskikafe.blogspot.com/
Mixmaster
MASTER
Mixmaster

Broj poruka : 10000
Godina : 55
Datum upisa : 05.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart   periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 9 EmptyUto 01 Nov 2011, 16:32

Danas sam se baš lepo proveo na "otvoru" klendžijske sezone jesen/zima 2011.-2012. Klen je lepo radio na sitne suve muve.

periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 9 Novembarskiklen

Nažalost, u centru Niša je teško naći ozbiljnije klenove, pa sam se zadovoljio primercima od 25-30 cm.
Nazad na vrh Ići dole
Mafke
Guide
Guide
Mafke

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart   periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 9 EmptyUto 01 Nov 2011, 18:28

Kao sto sam i obecao,popravni mi je uspeo! Vaco zemljace,Belica izgleda poput planinske reke,niko je ne zagadjuje 15 god. sampion 1

Fora je bila da se pojavim na vodi pred sam mrak.Za 1h musicarenja ovakvoh sam imao 30-ak,ali nijednog veceg.Mesto sam vec slikao.

Posao je zavrsio stap #2 i precizni DT kanap ,neizostavni F.Rep,br.12.

Mixe,KUPIO SAM MANJI CEKRK ,zanimljivo ,odmah vece ribe.. stvarno ha ha

periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 9 Img44010

Nazad na vrh Ići dole
Fly Carpenter
Visitor
Fly Carpenter

Broj poruka : 262
Godina : 44
Datum upisa : 19.02.2011

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart   periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 9 EmptyUto 01 Nov 2011, 18:54

cestitam bravo klendžija!
Nazad na vrh Ići dole
KobraKV
Visitor
KobraKV

Broj poruka : 413
Datum upisa : 28.06.2011

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart   periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 9 EmptyUto 01 Nov 2011, 19:06

sampion 1 Mafke cestitka na ulovu i novom cekrku....... cestitam i :ziveli :
Nazad na vrh Ići dole
Mediteran
Visitor
Mediteran

Broj poruka : 132
Godina : 46
Datum upisa : 28.03.2011

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart   periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 9 EmptyUto 01 Nov 2011, 19:17

Svaka cast Mafke cestitam
Nazad na vrh Ići dole
http://www.mediteranfashion.com
Mafke
Guide
Guide
Mafke

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart   periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 9 EmptyUto 01 Nov 2011, 19:35

Hvala drage kolege!

Inace na muvu br. 12,su mi se kacili i klencici od 10 cm. Nisam ''vozio'' muvu,nego su klenovi odmah kupili uz velike kolobare.

Kobra, nije nov cekrk,nego me Mix zezao da mi je onaj na predhodnoj slici veliki. LARGE ARBOR modeli nisu omiljeni medju ljubiteljima

klasicnih cekrka . Onaj BATTENKILL niko jos nije prevaziso po odnosu kvalitet -cena,neunistiv je, ne prave ga KINEZI ( stariji model ),

nego Englezi.
Nazad na vrh Ići dole
KobraKV
Visitor
KobraKV

Broj poruka : 413
Datum upisa : 28.06.2011

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart   periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 9 EmptyUto 01 Nov 2011, 20:19

...Cuveni "Orvis Battenkill" nekada a i sada prelep, skup cenjen....jednom recju kraljevski :king: super
Nazad na vrh Ići dole
NikolaCG
INSTRUKTOR
INSTRUKTOR
NikolaCG

Broj poruka : 4911
Datum upisa : 25.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart   periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 9 EmptyUto 01 Nov 2011, 21:21

Mafke.....koji je ovo štap?
Nazad na vrh Ići dole
Oldsurehand
Visitor
Oldsurehand

Broj poruka : 246
Datum upisa : 16.06.2010

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart   periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 9 EmptySre 02 Nov 2011, 01:13

Mafke, majstorija! sampion 1

Nazad na vrh Ići dole
http://musicarskikafe.blogspot.com/
Mafke
Guide
Guide
Mafke

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart   periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 9 EmptySre 02 Nov 2011, 08:12

Hvala Vaco,izvadio me je nezan pribor po onom plitkom,mirnom i bistrom terenu. Kanap #2 nije plasio klenove + tipet 0,10mm!!!

Nikola,stap je Orvisov SUPERFINE #2 ful flex, 7'9'',sto je prilicno dug stap za #2. karbonac. Tezak je 1 1/2 oz , dvodelni cheers
Nazad na vrh Ići dole
NikolaCG
INSTRUKTOR
INSTRUKTOR
NikolaCG

Broj poruka : 4911
Datum upisa : 25.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart   periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 9 EmptySre 02 Nov 2011, 08:44

Pretpostavio sam,

imam isti taj samo #3....i malo kraći!

Odlična sprava za uživanje!

sampion 1
Nazad na vrh Ići dole
Mafke
Guide
Guide
Mafke

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart   periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 9 EmptySre 02 Nov 2011, 09:09

Bravo Nikola druze,onda znas kako sam se proveo sa klenovima od 150-250 gr skocko
Nazad na vrh Ići dole
Sasats
INSTRUKTOR
INSTRUKTOR
Sasats

Broj poruka : 4279
Datum upisa : 04.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart   periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 9 EmptySub 05 Nov 2011, 15:46

Odlicno pecanje danas sampion 1 vreme lepo i suncano , a klenovi aktivni na povrsini ...

periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 9 Pb0500722resize

Poslednji izmenio Sasats dana Sub 05 Nov 2011, 21:50, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart   periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 9 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart
Nazad na vrh 
Strana 9 od 43Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 26 ... 43  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Musicarenje.net :: FLY FISHING :: Mušičarenje klena-
Skoči na: