| Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart | |
|
+71Benj@m&n Milan_klenaros Thebane Ducka RadeZamora Moravica fly Stimulator 64 Sale guitar Ermedin Clavis MishaLe Pishta Big Bad Wolf Micko Nis Geneva Mare035 Zarkotekica Marinko81 Mohiko Peja MikiTenkara Acter fly Del Piero Cakule Bahat SnikS ShoneFly Masic Silvio Bahus NemaNja95 Platipus2000 NMilanovic Peka Sale Gegula Damirt82 Mackey Saleja Ivants Omar Darko Sasa D NikolaCG Mediteran Oldsurehand KobraKV Mafke Fly Carpenter Mladen Jocko Murino Miran MarkoTimokRiver Fićo Crni Pex Pedja Ogi Nemanja79 Tomos rider Sasats Falco Ervin-Eko Oholi Trn Mr.Zacoola Acapapec LeDukri Madjoni Fly Daddy 75 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
NemaNja95 Visitor
Broj poruka : 278 Godina : 29 Lokacija : Beograd Datum upisa : 17.04.2012
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Uto 13 Nov 2012, 18:51 | |
| Lep klendza | |
|
| |
Oldsurehand Visitor
Broj poruka : 246 Lokacija : USA Datum upisa : 16.06.2010
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Uto 13 Nov 2012, 18:51 | |
| Urban style flyfishing...Smallstream Ninja approach! Bravo Mafke, Belica je zakon! | |
|
| |
Ervin-Eko INSTRUKTOR
Broj poruka : 5216 Godina : 39 Lokacija : Sjenica Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Uto 13 Nov 2012, 19:31 | |
| - Mafke ::
Najavljuju porast temperature,pa Eko braticu pakuj torbu i izvoli u goste. Imas pribor da biras,samo tvoja dobra volja,ceka te i stega, MADE IN INDIJA
Mafke, hvala na pozivu ali trenutno nebih mogao da izdvojim vreme da dodjem. Mada i ja redovno ovih dana uzivam u lovu klena na suve musice. | |
|
| |
RadeZamora Visitor
Broj poruka : 306 Godina : 71 Lokacija : Novo Selo- zapadnomoravsko Datum upisa : 06.02.2011
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Uto 13 Nov 2012, 19:33 | |
| Kafena,sa pokrovom od crnog ili narandzastog te otvorenoplavog foama, bas bumbasta i malo ekscentrica, najbolje se polazala na manjim moravskim otokama gde sirina ne prelazi 15-tak metara, uz izuzetno prikradanje i odmor od nekoliko minuta kad dodjes na odabrano mesto, jak pljusak pri zabacu, kratak zastoj i povlacenje strune/ puta po 2 cm u sekundi pa kraci odmor/ rezultiraju poskakivanju ove ekscentricne i raubom klenova-i preko pola kila, bukvalno preko stotinu , da me je ruka bolela od vadjenja-granje neizostavni saveznik klenova. I na otvorenoj moravskoj vodi ovo lepo vreme kao da ide uz temu ovde postavljenu, unaokolo brojni nazovi ribolovci, sa plovkovima od pola metra, u jednom trenutku po desetak naglih cimanja te vojske vrnjackih posednika moravskog zimovnika šibackog vira, no izgleda da ih najvise raduje onaj u sredini koji prica masne viceve, i ubaca mene u njih koji sam sa one strane vode i zabaca samo neki metric od obale.Zato je leto bilo ovde omanulo-za klenove mislim
/Po koja pogodna godina natera i karase u zabarcima da isplivaju na povrsinu, i zna se...-no druga je tema/ | |
|
| |
Mafke Guide
Broj poruka : 2767 Godina : 51 Lokacija : JAGODINA Datum upisa : 23.01.2011
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Uto 13 Nov 2012, 19:48 | |
|
Hvala drustvo. Kisica i porast temperature idu mi na ruku da iskoristim jos izlazaka. Nadam se jos lepim ulovima,ali ne na '' kaficu '',jako bucka,jace od bambule sto mi ne odgovara bas na ovoj vodi.Ima dana za ''kafu'',npr. pojavom gundelja. Vece smedje zrno sa narandzastim dabingom,dobitna je kombinacija,bar mislim.
| |
|
| |
Crni Guide
Broj poruka : 1994 Godina : 46 Lokacija : Leskovac Datum upisa : 07.03.2010
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Uto 13 Nov 2012, 21:58 | |
| Mafke odlican klen jos sa tako male vode to je za svaku pohvalu. | |
|
| |
Mafke Guide
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Uto 13 Nov 2012, 22:01 | |
| | |
|
| |
Saleja Guide
Broj poruka : 703 Godina : 43 Lokacija : Jagodina Datum upisa : 14.01.2011
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Sre 14 Nov 2012, 07:12 | |
| Lele ovog sad kad si izvuko belica pala za 2cm...Svaka cast matori | |
|
| |
Bahus Guide
Broj poruka : 1001 Godina : 60 Lokacija : Zaječar Datum upisa : 01.03.2012
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Sre 14 Nov 2012, 14:10 | |
| I onda kada pomislis da neces stici do cilja ,ucini taj jedan korak zbog same pohvale, nikad se neces pokajati jer pod takvim uslovima mnogi bi odustali, zato oni nikada nece videti ovakvog klena Svaka cast Mafke! | |
|
| |
Silvio Guide
Broj poruka : 1829 Godina : 46 Lokacija : Na Neretvi Datum upisa : 28.12.2010
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Sre 14 Nov 2012, 15:07 | |
| Bravo stari kako si i obećao maskirna uniforma prikradanje cat style i klen mašala Još da se ne usta šta bi tek bilo ihi... :ziveli : | |
|
| |
Mafke Guide
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Sre 14 Nov 2012, 15:23 | |
| Da ne ustah,bi jos jedan za njim odmah Ima dana,dace Bog ! Hvala kolege !!! Saleja,stap uruke i znas gde,jos lepse mesto ti na 10min . pesaka od tvoje baze. | |
|
| |
Peka Visitor
Broj poruka : 401 Godina : 42 Lokacija : Leskovac Datum upisa : 26.11.2010
| |
| |
Mafke Guide
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Pet 16 Nov 2012, 08:33 | |
| Ne brigaj,samo Sunce da poveze 5 dana a temperatura 11-13 stepeni. Onda ce morati stap #2 i tipet 0.12 mm,pa ce biti kad zvekne 700+ gr ! | |
|
| |
Mixmaster MASTER
Broj poruka : 10000 Godina : 55 Lokacija : Niš Datum upisa : 05.08.2008
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Pet 16 Nov 2012, 09:38 | |
| Momci, ne mora čak ni da bude sunčano i posebno toplo. I u ovom periodu često ima dana kada klen bolje radi kada je oblačno, pa čak i hladno. Dakle, ako ne bude "lepo" vreme, ipak vi obiđite ta mesta. | |
|
| |
Mafke Guide
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Pet 16 Nov 2012, 14:03 | |
| Slazem se,pre 4 god polazim rano do mesta gde se okupi ekipa za posao,kad preko mosta,ono kolobari na vodi,malo redji ali veliki. Preko noci bio dobar minus,a u 8 h kolobari. Jaaaoooo,morao sam na posao,ozbiljno pogodjen u manastiru,da je bilo koje drugo radno mesto,odo ja po stap (nije mi nesto dobro,samo da vam se javim momci ). Sta ji je kupio tako''rano'' a posle minusa od pre par h . Po kolobarima u daljini na mirnoj povrsini popunenog korita reke,naslucivao sam da je socan zalogaj !? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart | |
| |
|
| |
| Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart | |
|