| Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart | |
|
+71Benj@m&n Milan_klenaros Thebane Ducka RadeZamora Moravica fly Stimulator 64 Sale guitar Ermedin Clavis MishaLe Pishta Big Bad Wolf Micko Nis Geneva Mare035 Zarkotekica Marinko81 Mohiko Peja MikiTenkara Acter fly Del Piero Cakule Bahat SnikS ShoneFly Masic Silvio Bahus NemaNja95 Platipus2000 NMilanovic Peka Sale Gegula Damirt82 Mackey Saleja Ivants Omar Darko Sasa D NikolaCG Mediteran Oldsurehand KobraKV Mafke Fly Carpenter Mladen Jocko Murino Miran MarkoTimokRiver Fićo Crni Pex Pedja Ogi Nemanja79 Tomos rider Sasats Falco Ervin-Eko Oholi Trn Mr.Zacoola Acapapec LeDukri Madjoni Fly Daddy 75 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Sasats INSTRUKTOR
Broj poruka : 4279 Godina : 51 Lokacija : Trstenik Datum upisa : 04.01.2009
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Sub 21 Dec 2013, 21:25 | |
| Jesam. Od svih cekrka koje imam samo ovaj moze da se podesi po mojoj meri , ostali nemaju tu mogucnost . Vremenom sam se navikao i sada mi je potpuno svejedno kako je cekrk okrenut. | |
|
| |
SnikS Visitor
Broj poruka : 499 Lokacija : Aleksinac Datum upisa : 10.04.2011
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Sub 21 Dec 2013, 21:31 | |
| I kod mene radi ali samo sitan.Kakav je vodostaj na V. Moravi?Ovde polude cas opada cas dolazi J. Morava. | |
|
| |
Sasats INSTRUKTOR
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Sub 21 Dec 2013, 21:37 | |
| Kod mene je voda veoma mala i konstantna | |
|
| |
Zarkotekica Visitor
Broj poruka : 349 Datum upisa : 07.09.2013
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Sub 21 Dec 2013, 21:56 | |
| A de to kod tebe u Nisu je ogromna Nisava i Juzna Morava | |
|
| |
Sasats INSTRUKTOR
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Sub 21 Dec 2013, 21:58 | |
| Kod mene na Zapadnoj Moravi! | |
|
| |
Mixmaster MASTER
Broj poruka : 10000 Godina : 55 Lokacija : Niš Datum upisa : 05.08.2008
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Sub 21 Dec 2013, 22:21 | |
| Ovde se proizvodi elektrika. Južna Morava i Nišava su pod stalnim dotokom bujica iz hidrocentrala Vrla i Pirot. Samo, uskoro će da presahne ta silna voda iz akumulacija, pa će J. Morava i Nišava da zablistaju punim sjajem, a gladni klenovi da izađu na midžiće. | |
|
| |
SnikS Visitor
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Sub 21 Dec 2013, 22:44 | |
| Ne, ne klencici ce da izadju na midzeve a klencuge na bambulu | |
|
| |
Sasats INSTRUKTOR
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Sub 28 Dec 2013, 17:21 | |
| | |
|
| |
Sasats INSTRUKTOR
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Sub 28 Dec 2013, 17:26 | |
| | |
|
| |
SnikS Visitor
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Sub 28 Dec 2013, 19:54 | |
| Nivo Juzne Morave priblizno letnjem,klen odlicno radi na Bambulu,voda bistra kao rakija.Vreme perfektno.Ko moze neka ide,nisam poneo aparat a imalo je dobrih komada.Najlepse od svega je sto imam pratioce plovkarose koji cim me vide da sam na vodu i da hvatam cim promenim mesto odmah dolaze tu ali danas mi je to malo islo na zivce pa se vratim na predhodno mesto koje su mi zauzeli i bukvalno na pola metra pored njihovog plovka trtim klenove a njima nista nije jasno zasto nece kod njih.Malo sam zloban zar ne ?Maskiran sam Angler Buff-om tako da novopeceni ribari koji izlaze po prvi put na vodi ni neznaju ko sam,ali cesto se cuje :Ko je ovaj zivotati i na koju foru peca nama ribe pred nos? :) A ja kao da sam se zavetovao na cutanje,samo cepam.Osecaj,NEPROCENLJIV. | |
|
| |
NMilanovic Guide
Broj poruka : 2245 Godina : 45 Lokacija : Sve redje uz vodu.. Datum upisa : 13.04.2011
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Ned 29 Dec 2013, 05:57 | |
| Moravske poslastice :king: | |
|
| |
Zarkotekica Visitor
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Ned 29 Dec 2013, 08:53 | |
| Sniks poz iz Nisa. Ja sam juce imao slicnu situaciju ali sa jednim drtavim varalicarom.pocnem ja da vatat klenove a liku nije jasno sta se desava,nas drug boki Big Bad Wolf stoji i samo se smeje i vice trti ih zare a onaj varalicar u bunilu gleda baca ispred mene a vidi da ja idem ka tom rabilu.nema veze, cutim ja on baca li baca/samo pere varalicu nista ne udara na nju.dolazi jos jedna budala kod njega i pocinje razmatranje terena Skupi se ta budala i podje kuci ali sta se desava krenuo je nizvodno par metara ispod mene i stao rasklapa stap i baca ispod mene de sam ih ja trtio,ali opet nisata a ja bacam li bacam u deo reki kod rabila i pocinje serija zaredom 4 kom od oko 300/400 gr.i tu nastaje smeh od stane nas musicara koji smo bili tu.lik mora da je poludeo skroz skupi stap sede na obalu i nastavi da gleda kao i par setaca niskim kejom.nece me cuditi da se uskoro ta budala pojavi tu sa musicarskim stapom ili na nasu ms, kao sto je pre par nedelja jedan lik gladao mixmastera kako lovi klenovinu i posle lik kupi stap neki u kompletu za 50 e i izadje na vodu.kupio silne muisice i baca li baca lik ko da trese orasi na vodu,nailazimo ja i boki/Big Bad Wolf i Big Bad Wolf startujemo lika,pocne prica i decko kaze gledao sam onog randju kako lepo lovi klenove pre neki dan pa sam resio da pocnem musicariti i ja.MED CE DA NABERES KAZE Big Bad Wolf A JA SEW RAZVALI OD | |
|
| |
SnikS Visitor
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Ned 29 Dec 2013, 16:21 | |
| Evo da iskoristim lepo vreme i lep vodostaj da zatvorim ovu 2013-tu koja je mnogo lepih ulova dala. Danas lep ispis za ovu godinu.Ali za koji dan da se upisemo u Novoj 2014-toj godini :) | |
|
| |
Zarkotekica Visitor
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Ned 29 Dec 2013, 19:33 | |
| Ja danas na Nisavi nisam imao ni udarac niti je buckao ko juce samo sam se smrzo. A ti Sniks lepo si zatvorio sezonu 2013 sa waders | |
|
| |
SnikS Visitor
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Ned 29 Dec 2013, 19:43 | |
| Uzelo zimsko pecanje danak ali navikao sam ja na to :) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart | |
| |
|
| |
| Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart | |
|