Musicarenje.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Musicarenje.net

Fly Fishing

Portal*PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart

Ići dole 
+71
Benj@m&n
Milan_klenaros
Thebane
Ducka
RadeZamora
Moravica fly
Stimulator 64
Sale guitar
Ermedin
Clavis
MishaLe
Pishta
Big Bad Wolf
Micko Nis
Geneva
Mare035
Zarkotekica
Marinko81
Mohiko
Peja
MikiTenkara
Acter fly
Del Piero
Cakule
Bahat
SnikS
ShoneFly
Masic
Silvio
Bahus
NemaNja95
Platipus2000
NMilanovic
Peka
Sale
Gegula
Damirt82
Mackey
Saleja
Ivants
Omar
Darko
Sasa D
NikolaCG
Mediteran
Oldsurehand
KobraKV
Mafke
Fly Carpenter
Mladen
Jocko
Murino
Miran
MarkoTimokRiver
Fićo
Crni
Pex
Pedja
Ogi
Nemanja79
Tomos rider
Sasats
Falco
Ervin-Eko
Oholi
Trn
Mr.Zacoola
Acapapec
LeDukri
Madjoni
Fly Daddy
75 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 43  Sledeći
AutorPoruka
Mare035
Guide
Guide
Mare035

Broj poruka : 1003
Datum upisa : 25.12.2013

periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 25 Empty
PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart   periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 25 EmptyPet 10 Jan 2014, 15:24

Brale moj ja ribu ne jedem niti je nosim kuci,svi koji me znaju kazu da nisam normalan sto ribu vracam nazad i pitaju zasto pecam!!!!ponekad se i ja to zapitam jer sam znao da vratim u vodu i ribe teske po vise kilograma a mogao sam lepo da prodam i da povratim pare koje dam za dozvolu...mozda cu od ove godine tako i da radim,ali ove malene sigurno nikad necu nositi kuci!!!!
Nazad na vrh Ići dole
Zarkotekica
Visitor
Zarkotekica

Broj poruka : 349
Datum upisa : 07.09.2013

periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 25 Empty
PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart   periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 25 EmptyPet 10 Jan 2014, 15:35

Opa ti a poceo da musicaris odma vatas ribe teske po nekoliko kilograma  Ufffff
Nazad na vrh Ići dole
Mare035
Guide
Guide
Mare035

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart   periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 25 EmptyPet 10 Jan 2014, 15:43

Iole pametan covek iz mojih postova do sad koje sam imao bi shvatio i uvideo kolike su moje ribe bile velike odkako musicarim....a tim hobijem se bavim 15 dana mozda,ja nemam potrebe da lazem a zbog takvih kao ti najradije cu prestati da objavljujem i pisem bilo sta,ti si jedini covek sa kojim nisam mogao da ostvarim normalan kontakt na forumu zbog tvog pametovanja.....ribe koje sam pustao a imale su po par kilograma su hvatane na varalicu i za to imam dokaze,recimo snimke vracanja riba u vodu....i kad te molim ne moras vise da mi komentarises postove niti cu ja tvoje.
Nazad na vrh Ići dole
NemaNja95
Visitor
NemaNja95

Broj poruka : 278
Godina : 29
Datum upisa : 17.04.2012

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart   periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 25 EmptyPet 10 Jan 2014, 16:36

Bravo Mare. sampion 1 

Zarkotekica ne bi da se mesam ali stvarno ne znam cemu ovakvi postovi scratch 
Nazad na vrh Ići dole
Ervin-Eko
INSTRUKTOR
INSTRUKTOR
Ervin-Eko

Broj poruka : 5216
Godina : 39
Datum upisa : 09.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart   periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 25 EmptyPet 10 Jan 2014, 17:01

Mare, koristi ove lijepe dane za musicarenje. znacice ti mnogo kad pocne sezona.
Pa sa Salejom na leto mrene po Moravi da vadis.  sampion 1 
Nazad na vrh Ići dole
Sasats
INSTRUKTOR
INSTRUKTOR
Sasats

Broj poruka : 4279
Godina : 51
Datum upisa : 04.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart   periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 25 EmptyPet 10 Jan 2014, 17:04

Bravo Mare , znaci upisan je stap ?  sampion 1 a za nemanjine muve ne moras nista da pricas .
Odlicne muve vezuje ...prave klenovske  Bravooo
Nazad na vrh Ići dole
Mare035
Guide
Guide
Mare035

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart   periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 25 EmptyPet 10 Jan 2014, 17:48

Ervin-Eko ::
Mare, koristi ove lijepe dane za musicarenje. znacice ti mnogo kad pocne sezona.
Pa sa Salejom na leto mrene po Moravi da vadis.  

Ma koristim svaki dan,bas stalno idem,ali danas sam morao kuci jer vetar bas poludeo......
Sasats upisao sam se sa novim stapom i to me bas raduje a sa Saletom sam bio par puta i na Lugomiru,
pomaze mi oko ucenja a do mrene taman cu da budem u formi...
Nazad na vrh Ići dole
Geneva
Fly fisherman
Fly fisherman
Geneva

Broj poruka : 39
Godina : 35
Datum upisa : 20.09.2012

PočaljiNaslov: BFC   periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 25 EmptyPet 10 Jan 2014, 18:26

Drago mi je da te lepo sluzi stap i da ce da te sluzi kao sto je mene dok sam ga koristio :D
Ja nazalost, prodao sam opremu i sad mi je ostao samo stap :( pa ne mogu da uzivam u lepom vremeu , ali ocekujem uskoro od Ralfa Vosselera poruku da je moj cekrk spreman i jos samo Rio Gold da nadjem i to je to :D
Nazad na vrh Ići dole
http://www.provedi.me
NMilanovic
Guide
Guide
NMilanovic

Broj poruka : 2245
Godina : 45
Datum upisa : 13.04.2011

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart   periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 25 EmptyPet 10 Jan 2014, 19:51

A sto bas "jos samo Rio Gold da nadjem i to je to" ?!?

Mislim odlican je konac, ma sta odlican vrhunsk, ali nije valjda ili njega il' ni jedan drugi..
(da me ne shvatis pogresno, pecao sam i sa njim - sa uzivanjem)

Imam i skuplje i jeftinije konce od njega ali generalno tesko je proceniti sta ce ti za razne namene ono "leci" na stap.

Ja sam isto tako birao i birao konac za zadnji stap na kraju uzo ono sto se kaze "za sve pare" - konac od 70e i ukapirao da mi bolje lezi na nekom drugom stapu a neku krdju koju sam naso no name od 7e mi je bas lepo legla na tom stapu (pa makar trajao i pola sezone).

Ps. Marke u ovom postu uopste nisu bitne - univerzalna je prica ili pitanje.
Jedino ako si ga vec bas probao na tom stapu pa si 110% siguran da je to to mogu da razume. Pozzzz!!!!
Nazad na vrh Ići dole
Mare035
Guide
Guide
Mare035

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart   periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 25 EmptySub 11 Jan 2014, 18:01

Danas moj najbolji dan odkako musicarim,imao sam oko 30 riba....nisu velike bile ali lepo se osecam...

periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 25 Ii68

periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 25 Lcli

periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 25 W1fq

periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 25 4gqn

Nazad na vrh Ići dole
Sasats
INSTRUKTOR
INSTRUKTOR
Sasats

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart   periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 25 EmptySub 11 Jan 2014, 19:04

mare, da batalis ti taj potok i odes do morave.prosao si osnovnu obuku, poceo da hvatas ribu i spreman si za pravo pecanje . naci ces sigurno gde radi klen , uhvatices jos vise riba a sigurno ce biti krupnije
Nazad na vrh Ići dole
Mare035
Guide
Guide
Mare035

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart   periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 25 EmptySub 11 Jan 2014, 19:53

razmisljao sam o tome i znam gde ovih dana klen i bucov rade fantasticno.....ali na tim mestima se uglavnom grabulja a ja ne zelim da budem u istom kosu sa tim ljudima i necu niko da me ogovara kako grabuljam....
Nazad na vrh Ići dole
Micko Nis
Fly fisherman
Fly fisherman
Micko Nis

Broj poruka : 51
Godina : 38
Datum upisa : 07.11.2011

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart   periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 25 EmptySub 11 Jan 2014, 19:56

Bravo mare  Bravooo , lepo ti kaze Sale pravac Morava uzivaces jos vise .
Nazad na vrh Ići dole
Sasats
INSTRUKTOR
INSTRUKTOR
Sasats

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart   periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 25 EmptySub 11 Jan 2014, 20:23

mare, mesto gde sada klen dobro radi na muvu nikome nije zanimljivo jer je to vecinom plitak teren sa mnogo granja i sporom vodom . uvek te ceka prazno mesto samo za tebe  sampion 1 
Nazad na vrh Ići dole
Ervin-Eko
INSTRUKTOR
INSTRUKTOR
Ervin-Eko

Broj poruka : 5216
Godina : 39
Datum upisa : 09.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart   periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 25 EmptySub 11 Jan 2014, 21:10

Mare, bravo care.  sampion 1 
Poslusaj Sasu, prosetaj malo do morave, nista ne gubis a mozes mnogo nauciti.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart   periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 25 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart
Nazad na vrh 
Strana 25 od 43Idi na stranu : Prethodni  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 43  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Musicarenje.net :: FLY FISHING :: Mušičarenje klena-
Skoči na: