| Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart | |
|
+71Benj@m&n Milan_klenaros Thebane Ducka RadeZamora Moravica fly Stimulator 64 Sale guitar Ermedin Clavis MishaLe Pishta Big Bad Wolf Micko Nis Geneva Mare035 Zarkotekica Marinko81 Mohiko Peja MikiTenkara Acter fly Del Piero Cakule Bahat SnikS ShoneFly Masic Silvio Bahus NemaNja95 Platipus2000 NMilanovic Peka Sale Gegula Damirt82 Mackey Saleja Ivants Omar Darko Sasa D NikolaCG Mediteran Oldsurehand KobraKV Mafke Fly Carpenter Mladen Jocko Murino Miran MarkoTimokRiver Fićo Crni Pex Pedja Ogi Nemanja79 Tomos rider Sasats Falco Ervin-Eko Oholi Trn Mr.Zacoola Acapapec LeDukri Madjoni Fly Daddy 75 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Mare035 Guide
Broj poruka : 1003 Datum upisa : 25.12.2013
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Sub 11 Jan 2014, 21:26 | |
| Videću da se čujem sa Salejom pa da vidim sta on predlaze,koje terene itd....nikada ciljano nosam lovio klena zimi pa zato i ne zelim da ga trazim sam,narocito ne na moravi musicom...da imam bar nekog iskustva i predstavu gde bi mogao biti pa i ajde ali ovako....dobijao sam ga ja zimi ali uglavnom kada pokupi vobler namenjen smudju i to na jako dubokim mestima a i sada ga pecaju u zimovniku u jako dubokom viru pa nemam predstavu u kom plicaku bi mogao biti a i koliko cujem na tim mestima kod nas gde ga ima su proglaseni zimovnici i zabranjeno je varalicarenje i musicarenje | |
|
| |
Sasats INSTRUKTOR
Broj poruka : 4279 Godina : 51 Lokacija : Trstenik Datum upisa : 04.01.2009
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Sub 11 Jan 2014, 21:39 | |
| Sale je koliko se secam prosle zime veoma uspesno musicario klena na Moravi. Neka ti pokaze par terena da vidis o cemu se radi a za dalje ces lako da se snadjes. Klen se zimi lako peca samo dobar teren da se otkrije u tome je jedini problem ... sve ostalo je prosto | |
|
| |
Mare035 Guide
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Sub 11 Jan 2014, 21:42 | |
| bitno je da se razumemo....zato i hocu sa Saletom da malo obidjem Moravu.... | |
|
| |
Mixmaster MASTER
Broj poruka : 10000 Godina : 55 Lokacija : Niš Datum upisa : 05.08.2008
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Sub 11 Jan 2014, 21:50 | |
| Mare, početak FF karijere ti je odličan. Odmah si upoznao zimsko mušičarenje, a to je teži deo. Kad nas obasja letnje sunce rasturićeš klenove. I ja sam se danas ugledao na tebe, pa okvasio nogavice u centru Niša: | |
|
| |
Mare035 Guide
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Sub 11 Jan 2014, 21:55 | |
| Na leto cu ja sa njima lako, vec sada razmisljam na koje mesto pre da odem a imam ih u glavi bar 2o-ak Nisam ocekivao ovako dobar pocetak zaista i sto se tice riba i sto se tice bacanja,ima tu puno jos da se uci ali imam volje.... | |
|
| |
Saleja Guide
Broj poruka : 703 Godina : 43 Lokacija : Jagodina Datum upisa : 14.01.2011
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Sub 11 Jan 2014, 22:43 | |
| Problem sa Salejom je sto ne diže glavu od posla.... Jeb ga ne mož jare i pare...drzi se Lugomiru i nemoj samo na to mesto da ideš ima ogromnih glavonja tu i mnogo lepsih terena uzvodno l nizvodno... U ponedeljak ti se pridruzujem.. | |
|
| |
Saleja Guide
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Sub 11 Jan 2014, 22:45 | |
| Probaj u Bagedanu tamo je najbolje za zimski fly... Desno od rečice koja se uliva tu sam uvek dobro prolazio ali samo na nimfu... | |
|
| |
Mare035 Guide
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Sub 11 Jan 2014, 22:46 | |
| Znam da ima, ali me onde lepo greje sunce..... | |
|
| |
Saleja Guide
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Sub 11 Jan 2014, 22:57 | |
| Izvinte zbog nepismenosti kucam preko telefona... joj administracijo....TAPATALK | |
|
| |
Murino Admin
Broj poruka : 31734 Datum upisa : 26.04.2008
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Ned 12 Jan 2014, 00:33 | |
| | |
|
| |
Zarkotekica Visitor
Broj poruka : 349 Datum upisa : 07.09.2013
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Ned 12 Jan 2014, 07:00 | |
| Saseta kako radi klen na Moravi kod tebe ,kod nas na Juznoj Moravi u okolinmi nisa teska tropa neradi nista, niko nista nehvata jedino sada radi skobalj na grebanje mamu im je..m skobaljslu .ja sam iso i do Aleksinca i tamo je isto sranje Morava cas dolazi cas opada i klen nikako neradi , uzima u intervalima a zimska serija udaraca nema, jedino bi toga bilo kada bi bar vodostaj bio normalan | |
|
| |
Zarkotekica Visitor
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Ned 12 Jan 2014, 16:17 | |
| - Mixmaster ::
I ja sam se danas ugledao na tebe, pa okvasio nogavice u centru Niša:
i ja sam se ugledao Randjo na tebe, pa resio da nakvasim nogavice | |
|
| |
SnikS Visitor
Broj poruka : 499 Lokacija : Aleksinac Datum upisa : 10.04.2011
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Ned 12 Jan 2014, 16:22 | |
| Ostavi mi ribe na miru,sve ce ih pohvatas | |
|
| |
Zarkotekica Visitor
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Ned 12 Jan 2014, 16:25 | |
|
Poslednji izmenio Zarkotekica dana Ned 12 Jan 2014, 23:54, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Zarkotekica Visitor
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Ned 12 Jan 2014, 16:35 | |
| - SnikS ::
- Ostavi mi ribe na miru,sve ce ih pohvatas
Necu brate, one se plase kada vide tebe maskiranog ff ubicu Odmah beze ,samo fali i zandarmerija da nas pohapsi kada te vide takvog u moravi ko da si u pljacku banke poso sto nisi doso ja ti poslo na fb poruku resetovao mi se mob i nisam imo broj da ti se javim juce | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart | |
| |
|
| |
| Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart | |
|