| Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart | |
|
+71Benj@m&n Milan_klenaros Thebane Ducka RadeZamora Moravica fly Stimulator 64 Sale guitar Ermedin Clavis MishaLe Pishta Big Bad Wolf Micko Nis Geneva Mare035 Zarkotekica Marinko81 Mohiko Peja MikiTenkara Acter fly Del Piero Cakule Bahat SnikS ShoneFly Masic Silvio Bahus NemaNja95 Platipus2000 NMilanovic Peka Sale Gegula Damirt82 Mackey Saleja Ivants Omar Darko Sasa D NikolaCG Mediteran Oldsurehand KobraKV Mafke Fly Carpenter Mladen Jocko Murino Miran MarkoTimokRiver Fićo Crni Pex Pedja Ogi Nemanja79 Tomos rider Sasats Falco Ervin-Eko Oholi Trn Mr.Zacoola Acapapec LeDukri Madjoni Fly Daddy 75 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Marinko81 Visitor
Broj poruka : 434 Godina : 43 Lokacija : Vlasotince Datum upisa : 31.01.2012
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Pon 10 Nov 2014, 09:13 | |
| | |
|
| |
Marinko81 Visitor
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Pon 10 Nov 2014, 19:27 | |
| Biće Ivane, najavljuju lepo vreme to je jedan veliki plus!!pa bistro!!! | |
|
| |
Ivants Visitor
Broj poruka : 209 Godina : 51 Lokacija : Trstenik Datum upisa : 13.02.2009
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Pon 10 Nov 2014, 20:14 | |
| Hvala Marinko, nadamo se da ce jos malo potrajati lepo vreme, da barem malo pecamo posle ovakvog leta | |
|
| |
Marinko81 Visitor
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Uto 11 Nov 2014, 19:56 | |
| I ja se iskreno nadam,bice dobrih ulova sigurno u svakom slucaju!!!pozdrav :ziveli : | |
|
| |
Sasats INSTRUKTOR
Broj poruka : 4279 Godina : 51 Lokacija : Trstenik Datum upisa : 04.01.2009
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Sub 15 Nov 2014, 17:51 | |
| Danas sam bio u ribolovu ali se nisam mnogo nadao dobrom ulovu. vreme je bilo vetrovito i potpuno oblacno ... totalno nepovoljno za novembarsko musicarenje . lepota ovog naseg hobija je u tome sto uvek mozes ocekivati neocekivano . bukvalno sam razvalio klenove na moravi. pronasao sam mikrolokaciju sa zavetrinom i dosta aktivnih riba sasvim solidnih dimenzija za zimske uslove. neka slobodna procena je da sam upecao preko 50 riba za manje od tri sata . deset sam zadrzao ostali su vraceni . nisam mnogo slikao jer nije bilo vremena za slikanje | |
|
| |
RadeZamora Visitor
Broj poruka : 306 Godina : 71 Lokacija : Novo Selo- zapadnomoravsko Datum upisa : 06.02.2011
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Sub 15 Nov 2014, 18:06 | |
| Danas na Z. Moravi kod mene pao je jedan bucov, naravno vracen odmah u vodu (45 cm), uhvacen na zecju sapu sa crvenim repom namenjenu klenu, koji se iako je hladno i dalje javlja ali nije toliko aktivan, udica 12-ica. u ribolov odlazim bez ikakvih pomagala pa jedio da mi verujete na rec. inace zadnji mesec bucovi su radili skoro stalno, uvek posle 12 sati, nikako ih ciljno ne lovim ali su mi dosadili, jedva cekam da se otkace no pokadkad je to tesko izvesti - treba nekoliko minuta da se ovi veci savladaju, koliko minuta-nisam merio. kod mene je klen bio manje aktivan ali su komadi bas dobri. Dakle sapa i velike muve, uz pomoc sunca, vetar ne smeta. | |
|
| |
Sasats INSTRUKTOR
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Sub 15 Nov 2014, 18:09 | |
| Rade, zasto ti smeta kada ulovis beluna? za mene je on mnogo kvalitetniji ulov od klena iz mnogo razloga . Jedino dajem prednost klenovima preko kilogram koji su za nase uslove trofejni ulov | |
|
| |
RadeZamora Visitor
Broj poruka : 306 Godina : 71 Lokacija : Novo Selo- zapadnomoravsko Datum upisa : 06.02.2011
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Sub 15 Nov 2014, 18:20 | |
| Rodio sam se kraj male, klenovske, reke-na 30m od nje, eto mog velikog razloga. kao mali decak vodio me otac/najstariji ribolovac u mom selu, takodje klenaros koji je citavog zivota pecao cuceci/ i na moravu ali i dalje mi klen ostade u srcu. | |
|
| |
Sasats INSTRUKTOR
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Sub 15 Nov 2014, 18:24 | |
| Razumem razlog jer i ja volim da pecam klena . Ali uloviti beluna na suvu muvu je prava atrakcija i prilicno redak ulov | |
|
| |
Mixmaster MASTER
Broj poruka : 10000 Godina : 55 Lokacija : Niš Datum upisa : 05.08.2008
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Sub 15 Nov 2014, 19:05 | |
| | |
|
| |
Mare035 Guide
Broj poruka : 1003 Datum upisa : 25.12.2013
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Sub 15 Nov 2014, 19:33 | |
| Uh brale....Sasa jel primas goste.... bravo Mix | |
|
| |
Sasats INSTRUKTOR
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Sub 15 Nov 2014, 19:43 | |
| Primam , zasto da ne . Ali, isto ovo mozes da radis kod tebe na Moravi ... samo da se malo potrudis da nadjes odgovarajuci teren Odlicne ribe Mix . | |
|
| |
RadeZamora Visitor
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Sub 15 Nov 2014, 20:06 | |
| Саша, овај данашњи буцов нимало се по узимању није разликовао од кленовског узимања, па ајде зато тренутно да занемаримо мој отпор према тој риби. Мада је мало веровано да може да се деси да заволим и мушичарење буцова на суву мушицу /. Ове године сви улови су били на класичне кленовске-кафене, полицелонке и бамбуле, до броја 8/. Некада ми се дешавало да на мокру ухватим и по двадесетак мањих, изгледа да су ме ти улови удаљили од ове рибе, обично је то бивало по облачном времену. Немам ништа против ове рибе, иначе мушичарим све врсте на текућим и стајаћим водама. Само једном сам се спремао за ту рибу, чим сам прву ухватио моментано сам навезао мушицу за клена (шта ћу!!!). Извињавам се онима који прате тему из наслова. | |
|
| |
Mare035 Guide
Broj poruka : 1003 Datum upisa : 25.12.2013
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Sub 15 Nov 2014, 20:10 | |
| Pa ne kazem da nmze....ove godine bas losa voda na Moravii samo sam 2 puta uhvatio vreme da odem na Moravu i nimalo nije bilo lose!!! | |
|
| |
Sasats INSTRUKTOR
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Pon 17 Nov 2014, 16:53 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart | |
| |
|
| |
| Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart | |
|