Musicarenje.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Musicarenje.net

Fly Fishing

Portal*PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart

Ići dole 
+71
Benj@m&n
Milan_klenaros
Thebane
Ducka
RadeZamora
Moravica fly
Stimulator 64
Sale guitar
Ermedin
Clavis
MishaLe
Pishta
Big Bad Wolf
Micko Nis
Geneva
Mare035
Zarkotekica
Marinko81
Mohiko
Peja
MikiTenkara
Acter fly
Del Piero
Cakule
Bahat
SnikS
ShoneFly
Masic
Silvio
Bahus
NemaNja95
Platipus2000
NMilanovic
Peka
Sale
Gegula
Damirt82
Mackey
Saleja
Ivants
Omar
Darko
Sasa D
NikolaCG
Mediteran
Oldsurehand
KobraKV
Mafke
Fly Carpenter
Mladen
Jocko
Murino
Miran
MarkoTimokRiver
Fićo
Crni
Pex
Pedja
Ogi
Nemanja79
Tomos rider
Sasats
Falco
Ervin-Eko
Oholi
Trn
Mr.Zacoola
Acapapec
LeDukri
Madjoni
Fly Daddy
75 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 43  Sledeći
AutorPoruka
Marinko81
Visitor
Marinko81

Broj poruka : 434
Godina : 43
Datum upisa : 31.01.2012

periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 34 Empty
PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart   periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 34 EmptyPon 10 Nov 2014, 09:13

Hvala Sale,takodje !!
Nazad na vrh Ići dole
Marinko81
Visitor
Marinko81

periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 34 Empty
PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart   periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 34 EmptyPon 10 Nov 2014, 19:27

Biće Ivane, najavljuju lepo vreme to je jedan veliki plus!!pa bistro!!! sampion 1
Nazad na vrh Ići dole
Ivants
Visitor
Ivants

Broj poruka : 209
Godina : 51
Datum upisa : 13.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart   periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 34 EmptyPon 10 Nov 2014, 20:14

Hvala Marinko, nadamo se da ce jos malo potrajati lepo vreme, da barem malo pecamo posle ovakvog leta
Nazad na vrh Ići dole
Marinko81
Visitor
Marinko81

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart   periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 34 EmptyUto 11 Nov 2014, 19:56

I ja se iskreno nadam,bice dobrih ulova sigurno u svakom slucaju!!!pozdrav :ziveli :
Nazad na vrh Ići dole
Sasats
INSTRUKTOR
INSTRUKTOR
Sasats

Broj poruka : 4279
Datum upisa : 04.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart   periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 34 EmptySub 15 Nov 2014, 17:51

Danas sam bio u ribolovu ali se nisam mnogo nadao dobrom ulovu. vreme je bilo vetrovito i potpuno oblacno ... totalno nepovoljno za novembarsko musicarenje . lepota ovog naseg hobija je u tome sto uvek mozes ocekivati neocekivano . bukvalno sam razvalio klenove na moravi. pronasao sam mikrolokaciju sa zavetrinom i dosta aktivnih riba sasvim solidnih dimenzija za zimske uslove. neka slobodna procena je da sam upecao preko 50 riba za manje od tri sata . deset sam zadrzao ostali su vraceni .
nisam mnogo slikao jer nije bilo vremena za slikanje

periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 34 V8j5u8

periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 34 2k1hl
Nazad na vrh Ići dole
RadeZamora
Visitor
RadeZamora

Broj poruka : 306
Godina : 71
Datum upisa : 06.02.2011

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart   periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 34 EmptySub 15 Nov 2014, 18:06

Danas na Z. Moravi kod mene  pao je jedan bucov, naravno vracen odmah u vodu (45 cm), uhvacen na zecju sapu sa crvenim repom namenjenu klenu, koji se iako je hladno i dalje javlja ali nije toliko aktivan, udica 12-ica.  u ribolov odlazim bez ikakvih pomagala pa jedio da mi verujete na rec. inace zadnji mesec bucovi su radili skoro stalno, uvek posle 12 sati, nikako ih ciljno ne lovim ali su mi dosadili, jedva cekam da se otkace no pokadkad je to tesko  izvesti - treba nekoliko minuta da se ovi veci savladaju, koliko minuta-nisam merio.
kod mene je klen bio manje aktivan ali su komadi bas dobri. Dakle sapa i velike muve, uz pomoc sunca, vetar ne smeta.
Nazad na vrh Ići dole
Sasats
INSTRUKTOR
INSTRUKTOR
Sasats

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart   periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 34 EmptySub 15 Nov 2014, 18:09

Rade, zasto ti smeta kada ulovis beluna? za mene je on mnogo kvalitetniji ulov od klena iz mnogo razloga .
Jedino dajem prednost klenovima preko kilogram koji su za nase uslove trofejni ulov
Nazad na vrh Ići dole
RadeZamora
Visitor
RadeZamora

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart   periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 34 EmptySub 15 Nov 2014, 18:20

Rodio sam se kraj male, klenovske, reke-na 30m od nje, eto mog velikog razloga.  kao mali decak vodio me otac/najstariji ribolovac u mom selu, takodje klenaros koji je citavog zivota pecao cuceci/ i na moravu ali  i dalje  mi klen ostade u srcu.
Nazad na vrh Ići dole
Sasats
INSTRUKTOR
INSTRUKTOR
Sasats

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart   periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 34 EmptySub 15 Nov 2014, 18:24

Razumem razlog jer i ja volim da pecam klena . Ali uloviti beluna na suvu muvu je prava atrakcija i prilicno redak ulov
Nazad na vrh Ići dole
Mixmaster
MASTER
Mixmaster

Broj poruka : 10000
Godina : 55
Datum upisa : 05.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart   periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 34 EmptySub 15 Nov 2014, 19:05

Odličan ulov. I ja danas uradih isto što i moj pobratim iz Trstenika Laughing

Reka Toplica

periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 34 113927477

i neki od današnjih klenova

periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 34 2cz4nyu

periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 34 2ivo42d

periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 34 Otjj12
Nazad na vrh Ići dole
Mare035
Guide
Guide
Mare035

Broj poruka : 1003
Datum upisa : 25.12.2013

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart   periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 34 EmptySub 15 Nov 2014, 19:33

Uh brale....Sasa jel primas goste.... skocko
bravo Mix
Nazad na vrh Ići dole
Sasats
INSTRUKTOR
INSTRUKTOR
Sasats

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart   periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 34 EmptySub 15 Nov 2014, 19:43

Primam , zasto da ne . Ali, isto ovo mozes da radis kod tebe na Moravi ... samo da se malo potrudis da nadjes odgovarajuci teren sampion 1

Odlicne ribe Mix . dobar post
Nazad na vrh Ići dole
RadeZamora
Visitor
RadeZamora

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart   periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 34 EmptySub 15 Nov 2014, 20:06

Саша, овај данашњи буцов нимало се по узимању није разликовао од кленовског узимања, па ајде зато  тренутно  да занемаримо мој отпор према тој риби. Мада је мало веровано  да може да се деси да заволим и  мушичарење буцова на суву мушицу /. Ове године сви улови су били на класичне кленовске-кафене, полицелонке и бамбуле, до броја 8/. Некада ми се дешавало да на мокру ухватим и по двадесетак мањих, изгледа да  су ме ти улови удаљили од ове рибе, обично је то бивало по облачном времену. Немам ништа против ове рибе, иначе  мушичарим  све врсте на текућим и стајаћим водама. Само једном сам се спремао за ту рибу, чим сам прву  ухватио моментано сам навезао мушицу за клена (шта ћу!!!).
Извињавам се  онима који прате тему из наслова.
Nazad na vrh Ići dole
Mare035
Guide
Guide
Mare035

Broj poruka : 1003
Datum upisa : 25.12.2013

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart   periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 34 EmptySub 15 Nov 2014, 20:10

Pa ne kazem da nmze....ove godine bas losa voda na Moravii samo sam 2 puta uhvatio vreme da odem na Moravu i nimalo nije bilo lose!!!
Nazad na vrh Ići dole
Sasats
INSTRUKTOR
INSTRUKTOR
Sasats

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart   periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 34 EmptyPon 17 Nov 2014, 16:53

periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 34 347xs9d
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart   periodu - Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart - Page 34 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart
Nazad na vrh 
Strana 34 od 43Idi na stranu : Prethodni  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 43  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Musicarenje.net :: FLY FISHING :: Mušičarenje klena-
Skoči na: