| Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart | |
|
+71Benj@m&n Milan_klenaros Thebane Ducka RadeZamora Moravica fly Stimulator 64 Sale guitar Ermedin Clavis MishaLe Pishta Big Bad Wolf Micko Nis Geneva Mare035 Zarkotekica Marinko81 Mohiko Peja MikiTenkara Acter fly Del Piero Cakule Bahat SnikS ShoneFly Masic Silvio Bahus NemaNja95 Platipus2000 NMilanovic Peka Sale Gegula Damirt82 Mackey Saleja Ivants Omar Darko Sasa D NikolaCG Mediteran Oldsurehand KobraKV Mafke Fly Carpenter Mladen Jocko Murino Miran MarkoTimokRiver Fićo Crni Pex Pedja Ogi Nemanja79 Tomos rider Sasats Falco Ervin-Eko Oholi Trn Mr.Zacoola Acapapec LeDukri Madjoni Fly Daddy 75 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Crni Guide
Broj poruka : 1994 Godina : 46 Lokacija : Leskovac Datum upisa : 07.03.2010
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Sub 20 Nov 2010, 20:20 | |
| Bravo druze.... samo mlati,zavidim ti. | |
|
| |
Ervin-Eko INSTRUKTOR
Broj poruka : 5216 Godina : 39 Lokacija : Sjenica Datum upisa : 09.02.2009
| |
| |
Fićo Guide
Broj poruka : 2183 Godina : 65 Lokacija : Berane Datum upisa : 28.08.2009
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Uto 23 Nov 2010, 15:08 | |
| Lim malo pridošao te mi poremetio lov lipijena pa sam morao da se povučem na rezervni položaj te sam uživao neki sat vremena sa klenovima. | |
|
| |
Fićo Guide
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Uto 23 Nov 2010, 15:13 | |
| Lokacija nije baš velika ali dovoljna da se malkice peca, i otkido 2 crvena repa ali i to je cijena mušičarenja. | |
|
| |
Sasats INSTRUKTOR
Broj poruka : 4279 Godina : 51 Lokacija : Trstenik Datum upisa : 04.01.2009
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Pet 26 Nov 2010, 19:31 | |
| Bravo Fico majstore Ti si baš neumoran :ziveli : | |
|
| |
Sasats INSTRUKTOR
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Pet 26 Nov 2010, 19:32 | |
| - Ervin-Eko ::
- Je li ovo neki raub sto se vidi na slici?
To je skobalj . Predvece reka prokljuca od njega, toliko ga ima da je neverovatno !!! | |
|
| |
Fićo Guide
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Pet 26 Nov 2010, 19:37 | |
| - Sasats ::
- ti si bas neumoran
Pa znaš brate kad te svrbi sjednik u kući mora se nekud mrdnut, a tek nastupa duga i dosadna zima bez nadam se stabilizaciji voda pa ce biti i lipijena. | |
|
| |
Mixmaster MASTER
Broj poruka : 10000 Godina : 55 Lokacija : Niš Datum upisa : 05.08.2008
| |
| |
Sasats INSTRUKTOR
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Sre 22 Dec 2010, 21:59 | |
| Svaka čast | |
|
| |
MarkoTimokRiver Visitor
Broj poruka : 412 Godina : 38 Lokacija : Grljan/Zajecar Datum upisa : 21.02.2010
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Sre 22 Dec 2010, 22:29 | |
| E sto ovde na Timok nema neko gejzerce | |
|
| |
Miran Visitor
Broj poruka : 218 Godina : 63 Lokacija : Sarajevo BiH Datum upisa : 29.09.2010
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Sre 22 Dec 2010, 22:56 | |
| Jedno pitanje iz Sarajeva! Oko grada imamo dosta rijeka i normalno je pozeljeti prekinuti apstinenciju.
Ali...kad te cuvar vidi sa mahacem kako mu objasniti da neces pecati pastrmku nego klena.A ima i nje i njega u Bosni,Zeljeznici i necete vjerovati, u Miljacki u sred grada.
Pitam kako Vi s tim izlazite na kraj.Evo jos jedan primjer.Na Ilidzi kod cuvenog Rimskog mosta kazu nema ribe,napadnuto kojecim. Ja odem prije mjesec dana,a poceo je lovostaj na pastrmku i masem. Uspijem nakon pola sata na podignem nekoliko sitnih lipljena na suhu musicu ali ni jedan nije ostao na stapu.Tu klena sigurno nema jer je Bosna kao led ledena, ali nisam siguran za pastrmku.
Srecom, odnosno nesrecom tu nikakvih cuvara nema,a mogao bi biti vrhunski ribolovni revir.
Sta da se radi!!! | |
|
| |
Murino Admin
Broj poruka : 31734 Datum upisa : 26.04.2008
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Sre 22 Dec 2010, 23:29 | |
| Malo idemo u OFF, ali oprostiće nam nadam se forumaši ...
Na tvoje pitanje imam jednostavan odgovor ... najviše zavisi od kompetentnosti ribočuvara !
Upoznao sam recimo neke za koje je mušičarski štap sa opremom jako sumnjiv i da sigurno predstavlja specijalno sredstvo za neki krivolov...Ima i onih koji ne znaju ni autohtone vrste u rijekama i mjestima u kojima ordiniraju ... ali , znam dosta njih koji imaju takvo iskustvo da po načinu zabacaja i mjesta na kojem tražiš ribu znaju koju ribu pokušavaš loviti ...
Medjutim, sve zavisi i od Pravila i Propisa na odredjenoj vodi ... ja sam zagovornik ideje da se ona moraju poštovat uz svakodnevnu emancipaciju i ljudstva u ribolovnim društvima i ljudima koje srećemo na vodi ! | |
|
| |
Miran Visitor
Broj poruka : 218 Godina : 63 Lokacija : Sarajevo BiH Datum upisa : 29.09.2010
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Sre 22 Dec 2010, 23:35 | |
| Hvala, Klen je super riba i zbog toga je treba cijeniti.Sta bi mi bez njega!!! | |
|
| |
Jocko Visitor
Broj poruka : 135 Lokacija : Raška Datum upisa : 20.05.2009
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Čet 23 Dec 2010, 02:58 | |
| - Miran ::
Ali...kad te cuvar vidi sa mahacem kako mu objasniti da neces pecati pastrmku nego klena.A ima i nje i njega u Bosni,Zeljeznici i necete vjerovati, u Miljacki u sred grada.
Pitam kako Vi s tim izlazite na kraj Miran, u Srbiji je to jednostavno, u vecini slucajeva gde se musicari klen, pastrmke tu i nema!!! Izuzetak su nekoliko reka!!! | |
|
| |
MarkoTimokRiver Visitor
Broj poruka : 412 Godina : 38 Lokacija : Grljan/Zajecar Datum upisa : 21.02.2010
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart Čet 23 Dec 2010, 08:46 | |
| Gresis Jocko,ovde su klen i pastrmka skoro uvek zajedno Crni,Trgoviski,Zlotska,Temska,Visocica,Nisava ..... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart | |
| |
|
| |
| Mušičarenje klena suvom muvom u periodu novembar - mart | |
|