| Snažni unutar EFFA! | |
|
+14Ekoljuba Mungos Brankoogi Zox Balta Radojica-pop Popov Ervin-Eko Sasats Oholi NikolaCG Los_Pecaros Madjoni Aco Ivanovic 18 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Aco Ivanovic Guide
Broj poruka : 576 Godina : 55 Lokacija : Beograd, SRBIJA Datum upisa : 24.04.2009
| |
| |
Madjoni Moderator
Broj poruka : 9731 Lokacija : Nikšić Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Snažni unutar EFFA! Pet 04 Dec 2009, 14:32 | |
| Svaka čast dr.Aco Ovo je velika stvar za srpsko mušičarenje. p.s.Nemojte biti baš prestrogi sad..... | |
|
| |
Aco Ivanovic Guide
Broj poruka : 576 Godina : 55 Lokacija : Beograd, SRBIJA Datum upisa : 24.04.2009
| |
| |
Madjoni Moderator
| Naslov: Re: Snažni unutar EFFA! Pet 04 Dec 2009, 14:45 | |
| hahaha...pa realno i dosta su 4 instruktora za Srbiju | |
|
| |
Aco Ivanovic Guide
| Naslov: Re: Snažni unutar EFFA! Pet 04 Dec 2009, 14:56 | |
| Nisi u pravu. Po gruboj statistici, ispada manje od jednog na milion stanovnika. Po meni, treba oko 15 (da bude 2 instruktora na milion ljudi). Onda ce prica biti jos kvalitetnija. Naravno, samo pod uslovom da su svi iz EFFA, jer su najkvalitetniji ubedljivo!
| |
|
| |
Los_Pecaros Guide
Broj poruka : 1614 Lokacija : Na vodi Datum upisa : 01.04.2009
| Naslov: Re: Snažni unutar EFFA! Pet 04 Dec 2009, 14:56 | |
| A, vidjite momci (moji)... imal kakve vajde od tih EFFA-instruktora... mislim... u smislu... da se u Srbiji i CG priča oko FF "podigne na malo viši nivo"? | |
|
| |
NikolaCG INSTRUKTOR
Broj poruka : 4911 Datum upisa : 25.03.2009
| Naslov: Re: Snažni unutar EFFA! Pet 04 Dec 2009, 15:04 | |
| - Los_Pecaros ::
- A, vidjite momci (moji)... imal kakve vajde od tih EFFA-instruktora... mislim... u smislu... da se u Srbiji i CG prica oko FF "podigne na malo visi nivo"?
Aha.... | |
|
| |
Madjoni Moderator
| Naslov: Re: Snažni unutar EFFA! Pet 04 Dec 2009, 15:13 | |
| - Aco Ivanovic ::
Nisi u pravu. Po gruboj statistici, ispada manje od jednog na milion stanovnika. Po meni, treba oko 15 (da bude 2 instruktora na milion ljudi). Mislio sam da ta računica ide po broju mušičara a ne stanovnika... Onda Gori Crnoj treba 0.67 od jednog | |
|
| |
Los_Pecaros Guide
| Naslov: Re: Snažni unutar EFFA! Pet 04 Dec 2009, 15:21 | |
| Hm...
... ignore, a?
Ok... samo, nemoj/te da me shvatite kao nedobronamjernog... to, naravno po defolte-u nijesam nikad... ali, zaista, imam odavno dilemu "o cemu se tu radi". Kakav to "doprinos", recimo, u CG ima FF-federacija ili ti EEFA likovi po Srbiji i Bosni... opet recimo?
Ne vidim, ili nijesam mozda dovoljno obavijesten, da se stvari "mrdaju s mrtve tacke".
Ako je ta EFFA nesto vazna... i samim tim i instruktori s tim amblemom... zasto ne postiji neka akcija ili neke akcije dugoročne koje ce da doprinesu da se civilizuje malkice ovaj "naš" prostor?
Ovako, opet mi se čini, a moguće da sam neobaviješten... imam utisak da se dečaci igraju "kauboja i indijanaca" ... a dečacima je (to svi znamo, je li?) jako vazno da su "poglavice" ili "šerifi".
Da li se iko od institucija sistema "obrće" na EFFA priču i kakav konkretan doprinos može postići čovjek ako poželi i onda zatim i postane taj... EEFA - isntruktor?
Naravski, kao profi... moram da dam malo "tona" provokacije... da bi se isprovocirao dosledan odgovor. :)
No hard feelings guys! :)
Poslednji put izmenio Los_Pecaros dana Pet 04 Dec 2009, 15:25, izmenio ukupno 2 puta | |
|
| |
NikolaCG INSTRUKTOR
| Naslov: Re: Snažni unutar EFFA! Pet 04 Dec 2009, 15:23 | |
| - Los_Pecaros ::
- Hm...
Ovako, opet mi se cini, a mogu da sam neobavijesten... imam utisak da se decaci igraju "kauboja i indijanaca" ... a decacima je (to svi znamo, je li?) jako vazno da su "poglavice" ili "serifi". ) U principu.....sve se svodi na to! Kad je u pitanju aspekt sa koga ti postavljaš pitanje Loši! | |
|
| |
NikolaCG INSTRUKTOR
| Naslov: Re: Snažni unutar EFFA! Pet 04 Dec 2009, 15:29 | |
| - Madjoni ::
- Aco Ivanovic ::
- [b]
Nisi u pravu. Po gruboj statistici, ispada manje od jednog na milion stanovnika. Po meni, treba oko 15 (da bude 2 instruktora na milion ljudi). Mislio sam da ta računica ide po broju mušičara a ne stanovnika.......... Onda Gori Crnoj treba 0.67 od jednog Možda država koja nema minimum milion stanovnika nemože da ima EFFA instruktora! Mada.....da budem iskren, i ne znam što bismo sa njim! | |
|
| |
Madjoni Moderator
| Naslov: Re: Snažni unutar EFFA! Pet 04 Dec 2009, 15:32 | |
| | |
|
| |
NikolaCG INSTRUKTOR
| Naslov: Re: Snažni unutar EFFA! Pet 04 Dec 2009, 15:36 | |
| | |
|
| |
Oholi Guide
Broj poruka : 2071 Godina : 42 Lokacija : Beograd Datum upisa : 13.12.2008
| Naslov: Re: Snažni unutar EFFA! Pet 04 Dec 2009, 15:36 | |
| Pa oni koji su bili na tim seminarima su dosta naučili, ako su imalo slušali, a što se tiče civilizovanja naših prostora sumljam da je do EFFE da to radi, kad neće država što bi neki stranci, i par naših ljudi. Ovako za voljne pomognu, organizuju razne seminare, a oni koji ne žele da učestvuju ne moraju.
I to je sasvim dovoljno.
Da nekima služi da budu šerifi, tačno je. Ali čak i takvi pomažu, on je šerif sebi, ne meni ili nekome drugome... | |
|
| |
Los_Pecaros Guide
| Naslov: Re: Snažni unutar EFFA! Pet 04 Dec 2009, 16:11 | |
| Zanimljiv post piše ovaj Oholi... ... samo, i nakon uloženog truda, ne nadjoh neku logiku. Al neka... nmvz. Moja se "peckalica" odnosila na doprinos tih EFFA-instruktora... a ne zanima me prećerano da li bi i ko od "stranaca" trebao da odradi nešto po ovom našem (mrčenom) prostoru. Dosta su oni "uradili". Neka... "fala na priganice". Ako je biti EFFA-isntruktor neko TOP-zvanje u ovoj nekoj FF-priči... zar se domet njihovog doprinosa mjeri time što ću naučiti (nešto bolje) da... zamahujem?! I... "to-je-to"? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Snažni unutar EFFA! | |
| |
|
| |
| Snažni unutar EFFA! | |
|