| Prikradanje i Fly Casting | |
|
+14Milance Davor Goku Sasa D Radojica-pop Mungos Zvezdan Oholi Madjoni Ivica R. Sale NikolaCG Sasats Mixmaster 18 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Sasa D INSTRUKTOR
Broj poruka : 5296 Godina : 46 Lokacija : Brčko-Andrijevica Datum upisa : 07.02.2009
| Naslov: Re: Prikradanje i Fly Casting Ned 13 Dec 2009, 19:49 | |
| | |
|
| |
Ivica R. Guide
Broj poruka : 1381 Godina : 40 Lokacija : Kolašin Datum upisa : 24.06.2008
| Naslov: Re: Prikradanje i Fly Casting Ned 13 Dec 2009, 20:03 | |
| - Ervin-Eko ::
- Ma vas dvojica ste pravi kraljevi, extra video....
Je li ovo bila mladica....? Nije, već pastrmka koja je krenula u mrijest. Hvala momci, Bilo je uživanje prikradati se, samo mi je žao što nijesam imao malo crva u ruci ili neku manju ribu da je prvo nahranim. Ode gladna... :ziveli : | |
|
| |
Ervin-Eko INSTRUKTOR
Broj poruka : 5216 Godina : 39 Lokacija : Sjenica Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Prikradanje i Fly Casting Ned 13 Dec 2009, 20:08 | |
| Ivice, to sam te pitao jer sam imao sličnih iskustava lati sa mladicama.... Dosta njih sam uhvatio za rep, a jednu sam zamalo i nagazio.... | |
|
| |
Oholi Guide
Broj poruka : 2071 Godina : 42 Lokacija : Beograd Datum upisa : 13.12.2008
| Naslov: Re: Prikradanje i Fly Casting Ned 13 Dec 2009, 20:32 | |
| Meni se slicno dogadjalo sa skobaljima nakon mresta, pa verujem da je umor u pitanju | |
|
| |
Sasats INSTRUKTOR
Broj poruka : 4279 Godina : 51 Lokacija : Trstenik Datum upisa : 04.01.2009
| Naslov: Re: Prikradanje i Fly Casting Ned 13 Dec 2009, 20:46 | |
| Meni se to isto dešavalo sa skobaljima, ali neposredno pošto ih tretiraju dinamitaši ...čak se i mrena slično ponaša u tim uslovima | |
|
| |
Ramplinstinski Visitor
Broj poruka : 111 Godina : 55 Lokacija : Beograd Datum upisa : 24.07.2009
| Naslov: Re: Prikradanje i Fly Casting Ned 13 Dec 2009, 21:03 | |
| Video je extra, razbice mnogobrojne fame oko prikradanja... | |
|
| |
Oholi Guide
Broj poruka : 2071 Godina : 42 Lokacija : Beograd Datum upisa : 13.12.2008
| Naslov: Re: Prikradanje i Fly Casting Ned 13 Dec 2009, 23:53 | |
| Pa ramplstinski probaj leti ovako da joj pridjes, sumljam da mozes bez izuzetno vestog prikradanja,a fama je sa razlogom stvorena | |
|
| |
Sale Guide
Broj poruka : 1437 Godina : 48 Lokacija : Čačak Datum upisa : 04.12.2008
| Naslov: Re: Prikradanje i Fly Casting Pon 14 Dec 2009, 10:10 | |
| - Ramplinstinski ::
- Video je extra, razbice mnogobrojne fame oko prikradanja... [You must be registered and logged in to see this image.]
Ne verujem da ce razbiti bilo kakvu famu , ovakvih snimaka moze da se napravi koliko hoces krajem marta na Drini i to sa mladicama | |
|
| |
Ivica R. Guide
| Naslov: Re: Prikradanje i Fly Casting Pon 14 Dec 2009, 12:26 | |
| 99% ova pastrmka se nije mrijestila vec je krenula u uzvodne tokove, radi te obaveze,ovdje je bila samo u prolazu...pa malo stala da se odmori... | |
|
| |
Sale Guide
Broj poruka : 1437 Godina : 48 Lokacija : Čačak Datum upisa : 04.12.2008
| Naslov: Re: Prikradanje i Fly Casting Pon 14 Dec 2009, 13:21 | |
| Bez obzira , ali se ne treba meriti opreznost ribe u toj situaciji jer je to nerealno ,mislim da se ovde svi slazu bar ko se iole razume | |
|
| |
Ivica R. Guide
| Naslov: Re: Prikradanje i Fly Casting Pon 14 Dec 2009, 15:25 | |
| Pa naravno, da je ovo realno isli bi bez štapa na pecanje i nabijali nogama ribe po rijeci...ovo je samo zbunjena jedinka čiji način ponašanja... ... odstupa od većine... :ziveli : | |
|
| |
Ramplinstinski Visitor
| Naslov: Re: Prikradanje i Fly Casting Pon 14 Dec 2009, 20:58 | |
| Jeste, tek sad videh da je umorna... | |
|
| |
Mixmaster MASTER
Broj poruka : 10000 Godina : 55 Lokacija : Niš Datum upisa : 05.08.2008
| Naslov: Re: Prikradanje i Fly Casting Pon 14 Dec 2009, 22:00 | |
| Zamislite ovu situaciju:
Prikradaš se jatu krupnih riba, koji su ispod same površine. Kao da čekaju da ih povadiš. Deset minuta kliziš ka njima, ne praveći talasiće i nikakve zvuke. Staješ na 15 m od njih, vadiš kutiju i vezuješ muvu. Jedva dišeš, čuje se samo cvrkut ptica. Taman da zabaciš, pojavi se mušičar koji ne pridaje nikakvu važnost prikradanju i gazi na 15 m od tebe. Talasa ceo vir - mogao bi da surfuješ. Riba više nema na površini, niti će se pojaviti. Prilaziš kolegi i pitaš ga da li je došao sa još nekim sličnim majstorom....
Ako jeste, ulaziš u auto i prelaziš bar 2 km, kako bi bio siguran da će tvoje prikradanje imati smisla... | |
|
| |
Sasats INSTRUKTOR
Broj poruka : 4279 Godina : 51 Lokacija : Trstenik Datum upisa : 04.01.2009
| Naslov: Re: Prikradanje i Fly Casting Pon 14 Dec 2009, 22:22 | |
| - Mixmaster ::
- Zamislite ovu situaciju:
Prikradaš se jatu krupnih riba, koji su ispod same površine. Kao da čekaju da ih povadiš. Deset minuta kliziš ka njima, ne praveći talasiće i nikakve zvuke. Staješ na 15 m od njih, vadiš kutiju i vezuješ muvu. Jedva dišeš, čuje se samo cvrkut ptica. Taman da zabaciš, pojavi se mušičar koji ne pridaje nikakvu važnost prikradanju i gazi na 15 m od tebe. Talasa ceo vir - mogao bi da surfuješ. Riba više nema na površini, niti će se pojaviti. Prilaziš kolegi i pitaš ga da li je došao sa još nekim sličnim majstorom.
Ako jeste, ulaziš u auto i prelaziš bar 2 km, kako bi bio siguran da će tvoje prikradanje imati smisla... Ovo se meni redovno dešava na Moravi, ali ne sa mušičarima, već sa varaličarima | |
|
| |
Ramplinstinski Visitor
| Naslov: Re: Prikradanje i Fly Casting Pon 14 Dec 2009, 23:03 | |
| - Mixmaster ::
- Zamislite ovu situaciju:
Prikradaš se jatu krupnih riba, koji su ispod same površine. Kao da čekaju da ih povadiš. Deset minuta kliziš ka njima, ne praveći talasiće i nikakve zvuke. Staješ na 15 m od njih, vadiš kutiju i vezuješ muvu. Jedva dišeš, čuje se samo cvrkut ptica. Taman da zabaciš, pojavi se mušičar koji ne pridaje nikakvu važnost prikradanju i gazi na 15 m od tebe. Talasa ceo vir - mogao bi da surfuješ. Riba više nema na površini, niti će se pojaviti. Prilaziš kolegi i pitaš ga da li je došao sa još nekim sličnim majstorom....
Ako jeste, ulaziš u auto i prelaziš bar 2 km, kako bi bio siguran da će tvoje prikradanje imati smisla... Izgleda da treba otvoriti i temu prikradanje sa autom. To znaju samo pravi majstori koji bi mogli da nam napisu koju i o toj disciplini FF | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Prikradanje i Fly Casting | |
| |
|
| |
| Prikradanje i Fly Casting | |
|