| Mušičarenje pastrmke suvom muvom | |
|
+41Milan_klenaros Mare035 Ermedin Vlade79 NMilanovic Bahat Peka MDujmović Pex Djomla-BL Fiume KobraKV Goci Milantaa Saleja Silvio Sumadinac Andrei.A Durlanac Mafke Acter fly NikolaCG Fly Daddy Cakan Bax Zeka Ivke037 Trn Miza fly Strashni Ervin-Eko Vladan_Nis Nemanja79 Masic Sasa D Oholi Sale Mixmaster Sasats Madjoni LeDukri 45 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
KobraKV Visitor
Broj poruka : 413 Godina : 44 Lokacija : KRALJEVO Datum upisa : 28.06.2011
| Naslov: Re: Mušičarenje pastrmke suvom muvom Pon 11 Jul 2011, 10:20 | |
| Svaka cast Vlado .
Eh da mi je ja da dodjem malo na tu vodu, sto rece bratic Mafke dosadilo mi da lomim noge po krsu razgrcuci sarke i poskoke zarad dve potocare od 200gr. Vlado samo sibaj tako... "Cobra fly KV" | |
|
| |
Vladan_Nis Visitor
Broj poruka : 120 Godina : 30 Lokacija : Nis Datum upisa : 03.01.2010
| Naslov: Re: Mušičarenje pastrmke suvom muvom Pon 11 Jul 2011, 10:50 | |
| Ima tamo krupnih komada i tereni su predivni..Jedino sto ljudi vole da se kupaju u reci iako je ladna ko led..pa moras da ih zaobilazis u sirokom luku ako oces da uhvatis nesto.Hvala na čestitkama i nadam se da cu da ulovim neki lični trofej i naravno da podelim sa vama na forumu :D Goci, verovatno nisu bile sve ciste potocare i ćale mi reče da su tu uglavnom makedonske..al meni su lepe i jedne i druge ,do duse ni one ne znaju kako se zovu pa nece da se uvrede ..ne salim se,pokusavao sam al nikako mi ne ide da ih razlikujem ,vrlo su mi slicne. E sad čudno mi bilo odakle kalifornijska pastrmka u Jermi..i onda mi sinulo da je iskočila iz ribnjaka il tako nesto posto ona ne moze da se mresti u nasim rekama kako sam cuo..? | |
|
| |
Goci Guide
Broj poruka : 679 Lokacija : Niš Datum upisa : 06.02.2009
| |
| |
Vladan_Nis Visitor
Broj poruka : 120 Godina : 30 Lokacija : Nis Datum upisa : 03.01.2010
| Naslov: Re: Mušičarenje pastrmke suvom muvom Pon 11 Jul 2011, 16:28 | |
| Secam se da su neke imale krupne pege i razdvojene a neke guste...ova sa moje slike je potocara klasicna onda..razumem sad hvala puno | |
|
| |
Acter fly Visitor
Broj poruka : 186 Godina : 52 Lokacija : Niš Datum upisa : 08.12.2010
| Naslov: Re: Mušičarenje pastrmke suvom muvom Sre 20 Jul 2011, 00:55 | |
| Ne mogu da spavam a ustajem u 4h jer idem nna pastrmke.Mnogo je vaznija informacija sa kum idem!Elem,sutra cu upoznati kolege sa ovog sajta SaletaJa i Mafketa!!!Koacno smo se organizovali i precesljacemo jedo opasno mesto gde sam pre neki da imao nekoliko,za mene i tu jadnu,malu i napadnutu reku,solidne pegave.Stara dobra majska i fazanov rep ce biti sve sto treba,bar je tako bilo onomad...dobro,i red spiner je ok. Dve su mi se i otkacile a jedna babroga mi je kidala i jos sekiram,pitajuci se sta li joj je sudbina sa majskom zabodenom u gornju usnu!? | |
|
| |
Acter fly Visitor
Broj poruka : 186 Godina : 52 Lokacija : Niš Datum upisa : 08.12.2010
| Naslov: Re: Mušičarenje pastrmke suvom muvom Sre 20 Jul 2011, 01:02 | |
| | |
|
| |
Madjoni Moderator
Broj poruka : 9731 Lokacija : Nikšić Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Mušičarenje pastrmke suvom muvom Sre 20 Jul 2011, 02:15 | |
| Ne sjekiraj se ...oslobodiće se te udice vrlo brzo | |
|
| |
Fiume Fly fisherman
Broj poruka : 19 Datum upisa : 03.10.2011
| |
| |
Madjoni Moderator
| Naslov: Re: Mušičarenje pastrmke suvom muvom Čet 20 Okt 2011, 01:39 | |
| Uf,mrzim da pecam malim muvama pogotovo na mjestima sa jačim protokom đe je vrlo teško pratiti i veću muvu Ali ovo je jedino mjesto na Donjoj Zeti đe je riba danas nešto kupila sa površine... zbog nezapamćene suše riba je i dalje u mjestima sa najjačim protokom đe je ušla i ostala tokom pakleno vrućeg ljeta .... Ovo je isto mjesto samo drugi ugao....jedini jači brzak posle kilometra tišine
| |
|
| |
Madjoni Moderator
| |
| |
Mixmaster MASTER
Broj poruka : 10000 Godina : 55 Lokacija : Niš Datum upisa : 05.08.2008
| |
| |
Madjoni Moderator
| Naslov: Re: Mušičarenje pastrmke suvom muvom Čet 20 Okt 2011, 11:30 | |
| - Mixmaster ::
Mogu samo da zamislim kako je lepo kad naiđu razne maslinaste jednodnevke sredinom dana, pa otpočne mirno i lagano bućkanje.
Hvala Mix na lijepim riječima i željom da na vodi vidim i neku krupniju jednodnevku ali trenutno se roji nešto is roda Caenis ,veličine 20 ili možda čak manje i moram priznati da tako sitnu muvu nikad nijesam ni koristio po Zeti nit je bilo potrebe......... Samo se nadam da se ovakav vodostaj neće ponavljati više nikad.Oću pola metra ili metar veću vodu i normalne jesenje muve,jednodnevke na 12-14 i tulare na 12-8 | |
|
| |
Djomla-BL Guide
Broj poruka : 530 Lokacija : Banja Luka Datum upisa : 30.03.2009
| Naslov: Re: Mušičarenje pastrmke suvom muvom Čet 20 Okt 2011, 15:03 | |
| Ufff Mix ova je meni omiljena, prva proljećna i zadnja jesenja, bar meni...... A u jedno i omiljena iz razloga što su mi na nju, jedna od najljepših pecanja, prva posle zime i zadnja pre pauze..... | |
|
| |
Madjoni Moderator
| Naslov: Re: Mušičarenje pastrmke suvom muvom Pet 21 Okt 2011, 12:35 | |
| Evo i slika tog malog đavolka koji mi jade zadava po Zeti ovih dana Ova slobodna CDC muva pored nje je veličine 18... | |
|
| |
Ervin-Eko INSTRUKTOR
Broj poruka : 5216 Godina : 39 Lokacija : Sjenica Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Mušičarenje pastrmke suvom muvom Sre 26 Okt 2011, 16:13 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Mušičarenje pastrmke suvom muvom | |
| |
|