Musicarenje.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Musicarenje.net

Fly Fishing

Portal*PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

"Škola za početnike" (i za one koji su na vreme saznali da to nije za njih)

Ići dole 
+5
Madjoni
Ervin-Eko
Sasa D
Pajo
Fly Daddy
9 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2
AutorPoruka
Sasa D
INSTRUKTOR
INSTRUKTOR
Sasa D

Broj poruka : 5296
Godina : 46
Datum upisa : 07.02.2009

"Škola za početnike" (i za one koji su na vreme saznali da to nije za njih) - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: "Škola za početnike" (i za one koji su na vreme saznali da to nije za njih)   "Škola za početnike" (i za one koji su na vreme saznali da to nije za njih) - Page 2 EmptyČet 31 Dec 2009, 19:51

Ovo je vrh sampion 1 ha ha ha ha
Nazad na vrh Ići dole
Pajo
Visitor
Pajo

Broj poruka : 423
Godina : 54
Datum upisa : 10.01.2009

"Škola za početnike" (i za one koji su na vreme saznali da to nije za njih) - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: "Škola za početnike" (i za one koji su na vreme saznali da to nije za njih)   "Škola za početnike" (i za one koji su na vreme saznali da to nije za njih) - Page 2 EmptyČet 31 Dec 2009, 19:53

Bukvalno isto ovo, kako reče Luka, bez pištolja se meni desilo na tarskom reviru...
Vraćao sam se sa posla iz Bijelog Polja, ispod mosta peca Mađoni...
Ja sa sve odijelom na obalu, košulja, kravata, daj i meni malo kume da probam...
Obuvam neke papuče, zavrćem nogavice, klizam se sa kamena i glavačke u Taru... Bukvalno isto kao na klipu...
Nazad na vrh Ići dole
http://www.mccann.co.me
Fly Daddy
Guide
Guide
Fly Daddy

Broj poruka : 876
Datum upisa : 02.06.2008

PočaljiNaslov: Re: "Škola za početnike" (i za one koji su na vreme saznali da to nije za njih)   "Škola za početnike" (i za one koji su na vreme saznali da to nije za njih) - Page 2 EmptyČet 31 Dec 2009, 20:29

Odgledao sam film i nisam mogao da odolim da ovo isečem.
Da vide ljudi kakvim se mi opasnostima izlažemo da bi radili to što radimo cheers
Nazad na vrh Ići dole
http://zagubica.blogspot.com/
Sasa D
INSTRUKTOR
INSTRUKTOR
Sasa D

Broj poruka : 5296
Godina : 46
Datum upisa : 07.02.2009

PočaljiNaslov: Re: "Škola za početnike" (i za one koji su na vreme saznali da to nije za njih)   "Škola za početnike" (i za one koji su na vreme saznali da to nije za njih) - Page 2 EmptyČet 31 Dec 2009, 20:50

Fly Daddy ::
Odgledao sam film i nisam mogao da odolim da ovo isečem.
Da vide ljudi kakvim se mi opasnostima izlažemo da bi radili to što radimo cheers

Koji je film u pitanju?
Nazad na vrh Ići dole
Fly Daddy
Guide
Guide
Fly Daddy

PočaljiNaslov: Re: "Škola za početnike" (i za one koji su na vreme saznali da to nije za njih)   "Škola za početnike" (i za one koji su na vreme saznali da to nije za njih) - Page 2 EmptyČet 31 Dec 2009, 22:16

"Two If by Sea" , sa Sandrom Bullock Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
Fly Daddy
Guide
Guide
Fly Daddy

PočaljiNaslov: Re: "Škola za početnike" (i za one koji su na vreme saznali da to nije za njih)   "Škola za početnike" (i za one koji su na vreme saznali da to nije za njih) - Page 2 EmptyUto 01 Jun 2010, 22:17

Tek sad videh ovo sa Dačom, stvarno hit ha ha ha ha
Izvini, znam da nije za smeh ali........ vidim da si se oporavio pa sve naj.
Početnici, slem na glavu i na pecanje ha ha ha ha
Nazad na vrh Ići dole
Bojan5
Fly fisherman
Fly fisherman
Bojan5

Broj poruka : 2
Godina : 36
Datum upisa : 06.08.2010

PočaljiNaslov: Re: "Škola za početnike" (i za one koji su na vreme saznali da to nije za njih)   "Škola za početnike" (i za one koji su na vreme saznali da to nije za njih) - Page 2 EmptyPon 09 Avg 2010, 22:46

Raso NK ::
Tek sam počeo sa FF i otišao u KOMARNICU ......katastrofa.

Ufffff kako je bilo prvi put na Komarnicu,
jesu li te boljele noge ujutro?
Placko
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: "Škola za početnike" (i za one koji su na vreme saznali da to nije za njih)   "Škola za početnike" (i za one koji su na vreme saznali da to nije za njih) - Page 2 Empty

Nazad na vrh Ići dole

"Škola za početnike" (i za one koji su na vreme saznali da to nije za njih)
Nazad na vrh 
Strana 2 od 2Idi na stranu : Prethodni  1, 2
 Similar topics
-
» Skrivena kamera - Pogledajte obavezno - Lik nije normalan !!!
» Andrea Bocelli & Dulce Pontes - "O Mare e Tu"

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Musicarenje.net :: FLY FISHING :: FLY CASTING-
Skoči na: