Musicarenje.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Musicarenje.net

Fly Fishing

Portal*PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Šta je bilo ?????

Ići dole 
+6
Vlajkoni
Bogi
Radojica-pop
Murino
Zox
Zeka
10 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
AutorPoruka
Radojica-pop
Guide
Guide
Radojica-pop

Broj poruka : 1570
Godina : 49
Datum upisa : 30.04.2008

Šta je bilo ????? - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: Šta je bilo ?????   Šta je bilo ????? - Page 7 EmptyNed 22 Jun 2008, 13:33

Kolasin ::
Danas se na Tari u sred revira FF dogodio dugo ocekivani susret,U CETIRI OKA,dvojice clanova foruma,koji vec duze vrijeme ne mogu naci zajednicki jezik kada je ovaj post u pitanju.

Da ne duzim,vidite i sami o kome se radi

oci u oci oci u oci oci u oci oci u oci oci u oci oci u oci

[You must be registered and logged in to see this image.]

ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha stvarno ha ha
Vitez Koja(ja) i Mlata(Zeka) Ukršteni štapovi simuliraju mačeve, nije ni čudo zbog čega ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha Bitiće te obavešteni o svemu :hello 1:
Nazad na vrh Ići dole
Zox
Visitor
Zox

Broj poruka : 449
Godina : 66
Datum upisa : 06.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Šta je bilo ?????   Šta je bilo ????? - Page 7 EmptyNed 22 Jun 2008, 23:01

Radojica-pop ::
Danas se na Tari u sred revira FF dogodio dugo ocekivani susret,U CETIRI OKA,dvojice clanova foruma,koji vec duze vrijeme ne mogu naci zajednicki jezik kada je ovaj post u pitanju.

Da ne duzim,vidite i sami o kome se radi

oci u oci oci u oci oci u oci oci u oci oci u oci oci u oci

[You must be registered and logged in to see this image.]

ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha stvarno ha ha
Vitez Koja(ja) i Mlata(Zeka) Ukršteni štapovi simuliraju mačeve, nije ni čudo zbog čega ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha Bitiće te obavešteni o svemu :hello 1:

Au, ljudi preteraste...Ni manje, ni više nego DVA moja učitelja i to na Tari.... :hello 1:
stvarno ha ha
Već u kolima, na povratku sa Gradca sam čuo izveštaj :ha ha:
EPILOG razgovora - Zajebancija ova dva dobra i prijatna čoveka i BRDO frustrirane ribe thanks you
Nikola, imao si priliku da budeš sa ljudima čija imena znače mnogo, a tek će biti upisana u našoj istoriji mušičarenja i iskreno volim obojicu (mada su baksuzi BRE Ufffff ):skocko:
Nazad na vrh Ići dole
Zox
Visitor
Zox

Broj poruka : 449
Godina : 66
Datum upisa : 06.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Šta je bilo ?????   Šta je bilo ????? - Page 7 EmptyPon 23 Jun 2008, 21:48

Zox,

imao sam priliku da upoznam 2 prava druga,a to da su oni ljudi cija imena mnogo znace kada je FC u pitanju,to mi je postalo jasno od mog samom pocetka postovanja na ovom forumu.

Pozdrav
Puno je kvalitetnih ljudi na ovom forumu i postaje sve prijatnije mesto za druženje Bravooo a ovu dvojicu lično poznajem i jako cenim...Čekaj da upoznaš i Ranka :ziveli :
Nazad na vrh Ići dole
Radojica-pop
Guide
Guide
Radojica-pop

Broj poruka : 1570
Godina : 49
Datum upisa : 30.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Šta je bilo ?????   Šta je bilo ????? - Page 7 EmptyPon 11 Avg 2008, 00:19

Reče mi jedan čovek na jednome mestu,... to da je naš drugar Nikola ovde nama poznatiji kao Kolašin mnogo napredovao za kratko vreme u FC-u uz savete pravih majstora ovog sporta, i meni je pomagao isti ;) Niđžo care da nemaš koju fot. da je šibneš ovde!? cheers
Nazad na vrh Ići dole
Ranko
Guide
Guide
Ranko

Broj poruka : 1045
Godina : 67
Datum upisa : 17.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Šta je bilo ?????   Šta je bilo ????? - Page 7 EmptyČet 14 Avg 2008, 11:35

Ove prelepe slike me podsjećaju na onu basnu kada su se sreli dva jarca na Brvno pa nijedan neće da popusti a i Pop i Zeka sa bradicama , A i ovaj što ovo piše. Pozdrav Ranko
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Šta je bilo ?????   Šta je bilo ????? - Page 7 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Šta je bilo ?????
Nazad na vrh 
Strana 7 od 7Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
 Similar topics
-
» Saznajte cenu piva u krigli kod nas ili bilo gde na svetu !!!!

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Musicarenje.net :: FLY FISHING :: FLY CASTING-
Skoči na: