Radojica-pop Guide
Broj poruka : 1570 Godina : 49 Lokacija : Raška Datum upisa : 30.04.2008
| Naslov: Re: Šta je bilo ????? Ned 22 Jun 2008, 13:33 | |
| | |
|
Zox Visitor
Broj poruka : 449 Godina : 66 Lokacija : Beograd Datum upisa : 06.05.2008
| Naslov: Re: Šta je bilo ????? Ned 22 Jun 2008, 23:01 | |
| - Radojica-pop ::
- Kolasin ::
- Danas se na Tari u sred revira FF dogodio dugo ocekivani susret,U CETIRI OKA,dvojice clanova foruma,koji vec duze vrijeme ne mogu naci zajednicki jezik kada je ovaj post u pitanju.
Da ne duzim,vidite i sami o kome se radi
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vitez Koja(ja) i Mlata(Zeka) Ukršteni štapovi simuliraju mačeve, nije ni čudo zbog čega Bitiće te obavešteni o svemu :hello 1: Au, ljudi preteraste...Ni manje, ni više nego DVA moja učitelja i to na Tari.... :hello 1: Već u kolima, na povratku sa Gradca sam čuo izveštaj :ha ha: EPILOG razgovora - Zajebancija ova dva dobra i prijatna čoveka i BRDO frustrirane ribe Nikola, imao si priliku da budeš sa ljudima čija imena znače mnogo, a tek će biti upisana u našoj istoriji mušičarenja i iskreno volim obojicu (mada su baksuzi BRE ):skocko: | |
|
Zox Visitor
Broj poruka : 449 Godina : 66 Lokacija : Beograd Datum upisa : 06.05.2008
| Naslov: Re: Šta je bilo ????? Pon 23 Jun 2008, 21:48 | |
| - Kolasin ::
- Zox,
imao sam priliku da upoznam 2 prava druga,a to da su oni ljudi cija imena mnogo znace kada je FC u pitanju,to mi je postalo jasno od mog samom pocetka postovanja na ovom forumu.
Pozdrav Puno je kvalitetnih ljudi na ovom forumu i postaje sve prijatnije mesto za druženje a ovu dvojicu lično poznajem i jako cenim...Čekaj da upoznaš i Ranka :ziveli : | |
|
Radojica-pop Guide
Broj poruka : 1570 Godina : 49 Lokacija : Raška Datum upisa : 30.04.2008
| Naslov: Re: Šta je bilo ????? Pon 11 Avg 2008, 00:19 | |
| Reče mi jedan čovek na jednome mestu,... to da je naš drugar Nikola ovde nama poznatiji kao Kolašin mnogo napredovao za kratko vreme u FC-u uz savete pravih majstora ovog sporta, i meni je pomagao isti ;) Niđžo care da nemaš koju fot. da je šibneš ovde!? | |
|
Ranko Guide
Broj poruka : 1045 Godina : 67 Lokacija : Beograd Datum upisa : 17.06.2008
| Naslov: Re: Šta je bilo ????? Čet 14 Avg 2008, 11:35 | |
| Ove prelepe slike me podsjećaju na onu basnu kada su se sreli dva jarca na Brvno pa nijedan neće da popusti a i Pop i Zeka sa bradicama , A i ovaj što ovo piše. Pozdrav Ranko | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Šta je bilo ????? | |
| |
|