Bistro vam vezači mušica.
Napisat ću nešto o nekom novom materijalu (možda kod vas u Evropi nije novina) na koji sam jučer nabasao a koji mi izgleda dosad najbolji za imitacije
svih vrsta "dubing" trupova a pogotovu za pravljenje Caddis trupova. Mislim da će ovaj materijal
-Furry foam-Streamside,
Inc.Grand Bend. On. Canada- uskoro zamjeniti sve umjetne "dubing" materijale(izuzimam pririodna krzna).Materijal je naljepljen na tanku spužvu i lako
se se reže u uske trake svih dužina i oblika a koje se savšeno motaju tako da trupovi dobivaju pomalo dlakav ili čupav izgled koji se postiže dubing-om.
Za sada sam kupio samo ove tri boje(čisto radi probe) namotao nekoliko Sovjaka i izgledaju famozno. Još moram isprobati njegovu plovnost.
Do sada nisam imao priliku da se sretnem sa ovim materijalom i za mene je novina što nisam siguran za ostale vezače. Pa ako je novina bit će mi drago
što sam ovu vijest podijelio sa vama, a ako nije novina onda prihvatite činjenicu da je novost za mene.Cijena je veoma pristupačna i iznosi $1.99 oko
1 euro po tabli. Evo kako izgleda taj materijal. Sliku komadića materijala sam uvečao da bi se dobio potpuni i čupavi izgled trake sa kojom sam motao
trup.
Mogučnosti upotrebe su zaista neograničene.
Bistro vam
Mersad