| Pesca a mosca in Bosnia : Flyfishing Europe | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Murino Admin
Broj poruka : 31734 Datum upisa : 26.04.2008
| Naslov: Pesca a mosca in Bosnia : Flyfishing Europe Sre 10 Feb 2010, 00:45 | |
| | |
|
| |
NikolaCG INSTRUKTOR
Broj poruka : 4911 Datum upisa : 25.03.2009
| Naslov: Re: Pesca a mosca in Bosnia : Flyfishing Europe Sre 10 Feb 2010, 14:57 | |
| Zna li ko koja je rijeka sa početka klipa? | |
|
| |
Sasa D INSTRUKTOR
Broj poruka : 5296 Godina : 46 Lokacija : Brčko-Andrijevica Datum upisa : 07.02.2009
| Naslov: Re: Pesca a mosca in Bosnia : Flyfishing Europe Sre 10 Feb 2010, 15:03 | |
| - NikolaCG ::
- Zna li ko koja je rijeka sa početka klipa?
Rijeka Unac,pritoka rijeke Une! | |
|
| |
Sagemaster Visitor
Broj poruka : 422 Lokacija : Zagreb Datum upisa : 21.12.2009
| Naslov: Re: Pesca a mosca in Bosnia : Flyfishing Europe Sre 10 Feb 2010, 15:15 | |
| Među njemačkim i austrijskim mušičarima poznat pod nadimkom "Bosnischer Forellen-Puff".
Za ozbiljnog mušičara voda za izbjegavanje osim ako si razpoložen za iživljavanje nad genetskim nakazama i svježe ubačenim "tuljanima" bez peraja. | |
|
| |
Sale Guide
Broj poruka : 1437 Godina : 48 Lokacija : Čačak Datum upisa : 04.12.2008
| Naslov: Re: Pesca a mosca in Bosnia : Flyfishing Europe Sre 10 Feb 2010, 16:57 | |
| - Sagemaster ::
- Među njemačkim i austrijskim mušičarima poznat pod nadimkom "Bosnischer Forellen-Puff".
Za ozbiljnog mušičara voda za izbjegavanje osim ako si razpoložen za iživljavanje nad genetskim nakazama i svježe ubačenim "tuljanima" bez peraja. Nisam bio nikada, ali je ovo tačno! Video sam slike "ulova" i odmah precrtao ovo mesto! | |
|
| |
Sagemaster Visitor
Broj poruka : 422 Lokacija : Zagreb Datum upisa : 21.12.2009
| Naslov: Re: Pesca a mosca in Bosnia : Flyfishing Europe Sre 10 Feb 2010, 17:21 | |
| Sale, nije da to ne treba vidjeti ali platiti 42 Eurića za kilometar i pol vode na kojem nekad zna loviti i do dvadeset mušičara nije za mene.
Par puta sam bio i okrenuo se.
Čast nekima ali brate ima tamo podosta u najmanju ruku čudnih likova koji su ne znam kako zalutali u FF.
Mislim da je problem kad gledaš i oblikuješ FF kao oblik turizma iz perspektive i na način ultraruralnog šerifa sa svim anomalijama koje tome pripadaju.
Moj svijet i svi oni koji pripadaju mom svijetu ne vide budućnost u tom reviru, barem ne ovakvim imageom i aktualnim managementom. | |
|
| |
Jocko Visitor
Broj poruka : 135 Lokacija : Raška Datum upisa : 20.05.2009
| Naslov: Re: Pesca a mosca in Bosnia : Flyfishing Europe Sre 10 Feb 2010, 21:48 | |
| [quote="Sagemaster"], nije da to ne treba vidjeti ali platiti 42 Eurića za kilometar i pol vode na kojem nekad zna loviti i do dvadeset mušičara nije za mene. | |
|
| |
Sasa D INSTRUKTOR
Broj poruka : 5296 Godina : 46 Lokacija : Brčko-Andrijevica Datum upisa : 07.02.2009
| Naslov: Re: Pesca a mosca in Bosnia : Flyfishing Europe Sre 10 Feb 2010, 21:50 | |
| - Sagemaster ::
- Sale,
nije da to ne treba vidjeti ali platiti 42 Eurića za kilometar i pol vode na kojem nekad zna loviti i do dvadeset mušičara nije za mene.
Par puta sam bio i okrenuo se.
Čast nekima ali brate ima tamo podosta u najmanju ruku čudnih likova koji su ne znam kako zalutali u FF.
Mislim da je problem kad gledaš i oblikuješ FF kao oblik turizma iz perspektive i na način ultraruralnog šerifa sa svim anomalijama koje tome pripadaju.
Moj svijet i svi oni koji pripadaju mom svijetu ne vide budućnost u tom reviru, barem ne ovakvim imageom i aktualnim managementom. Potpuno se slazem sa kolegom Sagemasterom! Odem na Sanicu i za dozvolu od 10 eura nauzivam se loveci lipljene! | |
|
| |
NikolaCG INSTRUKTOR
Broj poruka : 4911 Datum upisa : 25.03.2009
| Naslov: Re: Pesca a mosca in Bosnia : Flyfishing Europe Čet 11 Feb 2010, 00:22 | |
| 42 eura dnevna dozvola Ima li gužve? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pesca a mosca in Bosnia : Flyfishing Europe | |
| |
|
| |
| Pesca a mosca in Bosnia : Flyfishing Europe | |
|