Musicarenje.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Musicarenje.net

Fly Fishing

Portal*PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Pesca a mosca in Bosnia : Flyfishing Europe

Ići dole 
+2
NikolaCG
Murino
6 posters
AutorPoruka
Murino
Admin
Admin
Murino

Broj poruka : 31734
Datum upisa : 26.04.2008

Pesca a mosca in Bosnia : Flyfishing Europe Empty
PočaljiNaslov: Pesca a mosca in Bosnia : Flyfishing Europe   Pesca a mosca in Bosnia : Flyfishing Europe EmptySre 10 Feb 2010, 00:45

Nazad na vrh Ići dole
http://musicarenje.net
NikolaCG
INSTRUKTOR
INSTRUKTOR
NikolaCG

Broj poruka : 4911
Datum upisa : 25.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Pesca a mosca in Bosnia : Flyfishing Europe   Pesca a mosca in Bosnia : Flyfishing Europe EmptySre 10 Feb 2010, 14:57

Zna li ko koja je rijeka sa početka klipa?
Nazad na vrh Ići dole
Sasa D
INSTRUKTOR
INSTRUKTOR
Sasa D

Broj poruka : 5296
Godina : 46
Datum upisa : 07.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Pesca a mosca in Bosnia : Flyfishing Europe   Pesca a mosca in Bosnia : Flyfishing Europe EmptySre 10 Feb 2010, 15:03

NikolaCG ::
Zna li ko koja je rijeka sa početka klipa?

Rijeka Unac,pritoka rijeke Une!
Nazad na vrh Ići dole
Sagemaster
Visitor
Sagemaster

Broj poruka : 422
Datum upisa : 21.12.2009

PočaljiNaslov: Re: Pesca a mosca in Bosnia : Flyfishing Europe   Pesca a mosca in Bosnia : Flyfishing Europe EmptySre 10 Feb 2010, 15:15

Među njemačkim i austrijskim mušičarima poznat pod nadimkom "Bosnischer Forellen-Puff".

Za ozbiljnog mušičara voda za izbjegavanje osim ako si razpoložen za iživljavanje nad genetskim nakazama i svježe ubačenim "tuljanima" bez peraja.
Nazad na vrh Ići dole
Sale
Guide
Guide
Sale

Broj poruka : 1437
Godina : 48
Datum upisa : 04.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Pesca a mosca in Bosnia : Flyfishing Europe   Pesca a mosca in Bosnia : Flyfishing Europe EmptySre 10 Feb 2010, 16:57

Sagemaster ::
Među njemačkim i austrijskim mušičarima poznat pod nadimkom "Bosnischer Forellen-Puff".

Za ozbiljnog mušičara voda za izbjegavanje osim ako si razpoložen za iživljavanje nad genetskim nakazama i svježe ubačenim "tuljanima" bez peraja.
Nisam bio nikada, ali je ovo tačno!

Video sam slike "ulova" i odmah precrtao ovo mesto!
Nazad na vrh Ići dole
http://www.eurofish.co.rs
Sagemaster
Visitor
Sagemaster

Broj poruka : 422
Datum upisa : 21.12.2009

PočaljiNaslov: Re: Pesca a mosca in Bosnia : Flyfishing Europe   Pesca a mosca in Bosnia : Flyfishing Europe EmptySre 10 Feb 2010, 17:21

Sale,
nije da to ne treba vidjeti ali platiti 42 Eurića za kilometar i pol vode na kojem nekad zna loviti i do dvadeset mušičara nije za mene.

Par puta sam bio i okrenuo se.

Čast nekima ali brate ima tamo podosta u najmanju ruku čudnih likova koji su ne znam kako zalutali u FF.

Mislim da je problem kad gledaš i oblikuješ FF kao oblik turizma iz perspektive i na način ultraruralnog šerifa sa svim anomalijama koje tome pripadaju.

Moj svijet i svi oni koji pripadaju mom svijetu ne vide budućnost u tom reviru, barem ne ovakvim imageom i aktualnim managementom.
Nazad na vrh Ići dole
Jocko
Visitor
Jocko

Broj poruka : 135
Datum upisa : 20.05.2009

PočaljiNaslov: Re: Pesca a mosca in Bosnia : Flyfishing Europe   Pesca a mosca in Bosnia : Flyfishing Europe EmptySre 10 Feb 2010, 21:48

[quote="Sagemaster"],
nije da to ne treba vidjeti ali platiti 42 Eurića za kilometar i pol vode na kojem nekad zna loviti i do dvadeset mušičara nije za mene.

Ufffff Bravooo
Nazad na vrh Ići dole
Sasa D
INSTRUKTOR
INSTRUKTOR
Sasa D

Broj poruka : 5296
Godina : 46
Datum upisa : 07.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Pesca a mosca in Bosnia : Flyfishing Europe   Pesca a mosca in Bosnia : Flyfishing Europe EmptySre 10 Feb 2010, 21:50

Sagemaster ::
Sale,

Par puta sam bio i okrenuo se.

Čast nekima ali brate ima tamo podosta u najmanju ruku čudnih likova koji su ne znam kako zalutali u FF.

Mislim da je problem kad gledaš i oblikuješ FF kao oblik turizma iz perspektive i na način ultraruralnog šerifa sa svim anomalijama koje tome pripadaju.

Moj svijet i svi oni koji pripadaju mom svijetu ne vide budućnost u tom reviru, barem ne ovakvim imageom i aktualnim managementom.

Potpuno se slazem sa kolegom Sagemasterom!
Odem na Sanicu i za dozvolu od 10 eura nauzivam se loveci lipljene!
Nazad na vrh Ići dole
NikolaCG
INSTRUKTOR
INSTRUKTOR
NikolaCG

Broj poruka : 4911
Datum upisa : 25.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Pesca a mosca in Bosnia : Flyfishing Europe   Pesca a mosca in Bosnia : Flyfishing Europe EmptyČet 11 Feb 2010, 00:22

42 eura dnevna dozvola affraid

Ima li gužve? Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Pesca a mosca in Bosnia : Flyfishing Europe   Pesca a mosca in Bosnia : Flyfishing Europe Empty

Nazad na vrh Ići dole

Pesca a mosca in Bosnia : Flyfishing Europe
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Pesca a mosca
» Pesca a mosca fiume, piave trota cannibale
» Flyfishing Europe Vol.1
» In the heart of Europe: Flyfishing at the river Alm
» Fly Fishing in Bosnia & Montenegro 2013

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu