| Ronilac harpunom pogodio kupačicu | |
|
+4Ervin-Eko Mixmaster Madjoni Murino 8 posters |
Autor | Poruka |
---|
Murino Admin
Broj poruka : 31734 Datum upisa : 26.04.2008
| |
| |
Madjoni Moderator
Broj poruka : 9731 Lokacija : Nikšić Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Ronilac harpunom pogodio kupačicu Sre 01 Sep 2010, 18:45 | |
| Pa gađao je ribu zar ne? | |
|
| |
Mixmaster MASTER
Broj poruka : 10000 Godina : 55 Lokacija : Niš Datum upisa : 05.08.2008
| Naslov: Re: Ronilac harpunom pogodio kupačicu Sre 01 Sep 2010, 18:50 | |
| Da se ja pitam, "iskusni ribolovac" bi sedeo iza rešetaka, a podvodni ribolov bio strogo zabranjen tokom sezone kupanja. | |
|
| |
Madjoni Moderator
| Naslov: Re: Ronilac harpunom pogodio kupačicu Sre 01 Sep 2010, 18:58 | |
| - Mixmaster ::
- Da se ja pitam, "iskusni ribolovac" bi sedeo iza rešetaka, a podvodni ribolov bio strogo zabranjen tokom sezone kupanja.
Ovaj "iskusni" mora da ima jaku vezu inače bi ležao za pokušaj ubistva | |
|
| |
Ervin-Eko INSTRUKTOR
Broj poruka : 5216 Godina : 39 Lokacija : Sjenica Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Ronilac harpunom pogodio kupačicu Sre 01 Sep 2010, 20:08 | |
| Madjo, otac mu je vlasnik nekog hotela u Budvi........... | |
|
| |
Madjoni Moderator
| |
| |
Ervin-Eko INSTRUKTOR
| Naslov: Re: Ronilac harpunom pogodio kupačicu Čet 02 Sep 2010, 00:18 | |
| Samo koliko sam ja obavesten iz nasim medija, on tad uopste nije ronio vec se nalazio u barci......... A inace je profesionalni ronilac........ | |
|
| |
Madjoni Moderator
| Naslov: Re: Ronilac harpunom pogodio kupačicu Čet 02 Sep 2010, 00:20 | |
| - Ervin-Eko ::
- Samo koliko sam ja obavesten iz nasim medija, on tad uopste nije ronio vec se nalazio u barci.........
A inace je profesionalni ronioc........ Pa je iz barke pucao?To je još luđa kombinacija...... | |
|
| |
Ervin-Eko INSTRUKTOR
| Naslov: Re: Ronilac harpunom pogodio kupačicu Čet 02 Sep 2010, 00:28 | |
| Nesto cackao harpun........... | |
|
| |
Madjoni Moderator
| |
| |
Pedja Visitor
Broj poruka : 375 Datum upisa : 16.11.2008
| Naslov: Re: Ronilac harpunom pogodio kupačicu Čet 02 Sep 2010, 00:51 | |
| Pucao je ocigledno iz ZGLOBA SAKE..... | |
|
| |
Durlanac Visitor
Broj poruka : 326 Godina : 44 Lokacija : DURLAN NIŠ SRBIJA Datum upisa : 19.11.2009
| Naslov: Re: Ronilac harpunom pogodio kupačicu Sre 01 Dec 2010, 18:11 | |
| Harpun verovali ili ne ima jachu snagu izbacaja nego zrno cz 7,65 (ispod vode)
posto i sam imam harpun(i gasni i feder) i isao na toliko zarona sto na dah sto na boce u plicaku amaterski zato bez pljuvanja tog sporta jer sam preko njega video drugi svet ispod vode koji nemamo prilike da vidimo nigde sem u akvarijumu
Ovaj i treba da ide na robiju jer je nedozvoljeno baratao harpunom na suvom
| |
|
| |
Oholi2 Visitor
Broj poruka : 151 Datum upisa : 06.10.2010
| Naslov: Re: Ronilac harpunom pogodio kupačicu Sre 01 Dec 2010, 21:07 | |
| imao sam tu nesrecu da pogodim devojku kao klinac u potiljak,ali ostima,prosla je srecom bez posledica, sam sam se prijavio i nisam imao problema sa pandurima,a nisam ni vezu imao...inace puske,mada retko, znaju da opale same, mada kada se roni plaza se izbegava, ja sam to naucio na tezi nacin, sada kada krecem da ronim prodjem plazom,puska okrenuta ka dnu,da niko nemoze biti ni okrznut. inace ronjenje je jedina stvar koju vise volim od musicarenja, ko nije probao ne zna sta propusta, jeste da nema c&r ali to mi ionako nije prioritet. ponekad je dovoljno samo nanisaniti ribu, bez pucanja...... | |
|
| |
BlackBelt Visitor
Broj poruka : 166 Datum upisa : 31.08.2010
| Naslov: Re: Ronilac harpunom pogodio kupačicu Sre 01 Dec 2010, 22:34 | |
| Svijet posmatran ispod vode je potpuno drugačiji,a i vrijeme,koje provedete ispod vode vam prodje nevjerovatnom brzinom, su prvi simptomi zavisnosti- ronjenja! Izuzetno opasan sport,u ljestvici extremnih sportova po opasnosti zauzima 2mjesto,odmah iza alpinizma! Ronjenje je disciplina koju ucite dok god se bavite njime!Da bi se neko bavio ronjenjem,prije svega mora biti zdrav,mentalno stabilan,i fizički dobro pripremljen...ako vam nedostaje jedan od ova tri navedena uslova,onda se" vi "apsulutno ne bavite ronjenjem već gnjuranjem,sa neopisivom željom da nekad pošteno napravite svoj prvi zaron! Momak o kom je riječ je napravio niz krivicnih prekršaja prije nego je imao"kontakt"sa nesrecnom djevojkom: a)strogo je zabranjeno samostalno roniti bez prisustva licenciranog instruktora! b)strogo je zabranjeno korišćenje podvodnog oružja uopste,a na javnim mjestima- plažama se sankcionise na poseban način! c)strogo je zabranjeno nošenje boca kapaciteta preko 30 min(nova pravila svjetske ronilacke asocijacije)sve u cilju zaštite ronioca. Da skratim,ako se neko od vas ikad bavio profesionalno ronjenjem zna dobro sto je npr. tkz.martinijev defekt ili pijanstvo velikih dubina,azotna pluća...i da ne nabrajam dalje. Osoba koja se ovdje provlaci se nikad nije bavila profesionalnim ronjenjem,a i u ronilackom savezu prvi put čuju za "novog člana" | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ronilac harpunom pogodio kupačicu | |
| |
|
| |
| Ronilac harpunom pogodio kupačicu | |
|