| Zglob! | |
|
+18Pex Sasats Šva BlackBelt Drfly Ervin-Eko Murino Pedja Babuska Aco Ivanovic Alp LeDukri Baker on the fly Sale Zeka Pedja NikolaCG Madjoni Mixmaster 22 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Sale Guide
Broj poruka : 1437 Godina : 48 Lokacija : Čačak Datum upisa : 04.12.2008
| Naslov: Re: Zglob! Pon 06 Sep 2010, 18:20 | |
| - Pedja Babuska ::
- Pozdrav svim clanovima foruma,moje ime je Pedja strastveni sam ribolovac i od skoro sam poceo da musicarim klena,ne razumem se puno u tehniku castinga i trazio sam na internetu misljenja u vezi zgloba i tehnike bacanja,nema definitivnog resenja i pravilnog nacina da se koristi zglob koliko sam ja procitao a i vidim da su i ovde misljenja podeljena...koja je prednost sa i bez???
Dokle god budes trazio po internetu nema od tebe ni r od ribolovca a kamoli musicara , Najbolje za početak što možeš da uradiš je da uzmeš par časova kod nekog od instruktora kojih hvala bogu imamo dovoljno i da ideš da pecaš | |
|
| |
Pedja Babuska Fly fisherman
Broj poruka : 16 Lokacija : Beograd Datum upisa : 05.09.2010
| Naslov: Re: Zglob! Pon 06 Sep 2010, 18:30 | |
| - Mixmaster ::
- Bilo bi dobro da odgovori neki od FC instruktora.
Izgleda da ni oni ne znaju.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Zglob! Pon 06 Sep 2010, 18:34 | |
| - Sale ::
- Doklegod budes trazio po internetu nema od tebe ni r od ribolovca a kamoli musicara ,Najbolje za početak što možeš da uradiš je da uzmeš par časova kod nekog od instruktora kojih hvala bogu imamo dovoljno i da ideš da pecaš
A sto brate mili, a kamoli musicara!?Ja priznah da sam pocetnik...a ti si profesionalac jel? Ako znas problematiku objasni meni osobi X zglob da ili ne ?Nisam te pitao da li sam r ili m?Jel si ti neki master? | |
|
| |
Murino Admin
Broj poruka : 31734 Datum upisa : 26.04.2008
| Naslov: Re: Zglob! Pon 06 Sep 2010, 19:20 | |
| - Pedja Babuska ::
- Izgleda da ni oni ne znaju....
G dine P. Babuska ! Ova vrsta komunikacije sa unapred formuslisanom kvalifikacijom, automatski navodi na pomisao da je Vama najmanje stalo do odgovora na traženo pitanje ! P.S. Molim da ubuduće odgovore na tražena pitanja relaksirajuće sačekaš i obratiš se u nekoj od kategorija za početnike ! | |
|
| |
Sale Guide
Broj poruka : 1437 Godina : 48 Lokacija : Čačak Datum upisa : 04.12.2008
| Naslov: Re: Zglob! Pon 06 Sep 2010, 19:25 | |
| Ja sam ti dao veoma dobar savet i bio sam najiskreniji u ovome što sam ti napisao jer mislim da tako možeš najbolje da napreduješ, nisam imao nameru da te omalovažavam .
| |
|
| |
| Naslov: Re: Zglob! Pon 06 Sep 2010, 19:56 | |
| - Sale ::
- Ja sam ti dao veoma dobar savet i bio sam najiskreniji u ovome što sam ti napisao jer mislim da tako možeš najbolje da napreduješ,
nisam imao nameru da te omalovažavam .
Nisam ni smatrao da me omalovazavate nego ne razumem zglob pricu uopste.......greska je moja | |
|
| |
Baker on the fly Fly fisherman
Broj poruka : 89 Godina : 43 Lokacija : Beograd Datum upisa : 14.12.2008
| Naslov: Re: Zglob! Pon 06 Sep 2010, 19:58 | |
|
Gospodine Babuska,
Pouzdano znam da Sale,ako nije "profesionalac",sigurno je jedan od najblizih tom zvanju! Dao ti je odličan savet! Nego, vidim ja da si ti vise raspolozen za nekakav zustriji vid komunikacije i da ti nije bas stalo do odgovora kao sto Murino reče! Opusti se druže malo..ima ovde dosta dobrih ljudi koji bi ti izasli u susret oko bilo kakvog tvog problema!
| |
|
| |
| Naslov: Re: Zglob! Pon 06 Sep 2010, 20:08 | |
| - Murino ::
- G dine P. Babuska !Ova vrsta komunikacije sa unapred formuslisanom kvalifikacijom, automatski navodi na pomisao da je Vama najmanje stalodo odgovora na traženo pitanje !P.S. Molim da ubuduće odgovore na tražena pitanja relaksirajuće sačekaš i obratiš se u nekoj od kategorija za početnike !
Ja naucio vec da bacam i hvatam klena vise nego na varalicu,ja sam skroz relaksiran...koje su to kategorije za pocetnike!? Odgovorio sam samo moderatoru G.Mixmasteru da je mozda najbolje da sacekamo odgovor nekoga ko zna!!! Ja se unapred izvinjavam zbog nesporazuma... | |
|
| |
Aco Ivanovic Guide
Broj poruka : 576 Godina : 55 Lokacija : Beograd, SRBIJA Datum upisa : 24.04.2009
| Naslov: Re: Zglob! Pon 06 Sep 2010, 20:49 | |
| | |
|
| |
Madjoni Moderator
Broj poruka : 9731 Lokacija : Nikšić Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Zglob! Pon 06 Sep 2010, 20:58 | |
| - Aco Ivanovic ::
-
Pa nije valjda dotle došlo Juškoviću!
Pa i nije dragi doktore Ali ovo je bilo samo da podsjetim Mixa da ovakve teme izazivaju "ratno stanje" na forumu | |
|
| |
Mixmaster MASTER
Broj poruka : 10000 Godina : 55 Lokacija : Niš Datum upisa : 05.08.2008
| Naslov: Re: Zglob! Pon 06 Sep 2010, 20:58 | |
| Pedja Babuskaru,
Evo mog odgovora, dok se uvaženi instruktori ne skoncentrišu.
Ako si počeo da rasturaš klenove, ti već odlično zabacuješ. Zabacivanje je osnova mušičarenja i proučava se da bi se dobilo na efikasnosti. Jedno bez drugog ne može. Ako si zadovoljan svojim ulovom, onda ne menjaj stil, jer je dobar. Ako ti je osnova zglob, a ne lakat, nastavi tako. Ako je pak obrnuto, ni onda ništa ne menjaj.
Poslednji izmenio Mixmaster dana Pon 06 Sep 2010, 23:04, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Alp Guide
Broj poruka : 600 Godina : 64 Lokacija : Zagreb Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Zglob! Pon 06 Sep 2010, 21:06 | |
| - Aco Ivanovic ::
Evo, ja ću odgovoriti ljubopitljivom P.Babušci ali prvo da sačekam čuveni tandem Zec-Puškadija, da se izlete! Vidim da su non-stop na vezi i da ih svrbi tastatura
Ivanovicu, ponovo postajes dosadan. Hajde ne tupi me. | |
|
| |
Aco Ivanovic Guide
Broj poruka : 576 Godina : 55 Lokacija : Beograd, SRBIJA Datum upisa : 24.04.2009
| Naslov: Re: Zglob! Uto 07 Sep 2010, 10:42 | |
| | |
|
| |
Alp Guide
Broj poruka : 600 Godina : 64 Lokacija : Zagreb Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Zglob! Uto 07 Sep 2010, 11:10 | |
| Mislim Ivanovicu da je tvoje 'brusenje' izostalo u djecjem vrticu i osnovnoj skoli gdje vecina ljudi nauci pravila pristojnog i civiliziranog ponasanja. I ne gnjavi me vise. Sigurno imas pametnijeg posla. | |
|
| |
Mixmaster MASTER
Broj poruka : 10000 Godina : 55 Lokacija : Niš Datum upisa : 05.08.2008
| Naslov: Re: Zglob! Uto 07 Sep 2010, 11:14 | |
| Aco, pažljivo čitaj moje postove i ne brzaj. Još nisam napisao šta je glavna prednost bacanja iz zgloba. Videćeš, biće zanimljivo i pomalo čudno.
"Moderna" FC teorija već u startu eliminiše zabacivanje sa osloncem na zglob i proglašava ga zastarelim i pogrešnim. Mislim da je razlog tome neopravdani strah da će bacač-početnik zauvek nastaviti da izvodi kompletan zabačajni pokret iz zgloba, ako jednom tako nauči. To je smešno. Mušičar može odlično vladati i bacanjem iz zgloba i "modernim" bacanjem. Ako nauči oba načina zabacivanja, niti će početi da muca, niti će da se trza noću, samo će biti bolji mušičar i duplo bolji bacač.
Poslednji izmenio Mixmaster dana Uto 07 Sep 2010, 13:00, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Zglob! | |
| |
|
| |
| Zglob! | |
|