Musicarenje.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Musicarenje.net

Fly Fishing

Portal*PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Oranž perla

Ići dole 
+3
Popov
Sasats
Crni
7 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3  Sledeći
AutorPoruka
Crni
Guide
Guide
Crni

Broj poruka : 1994
Godina : 46
Datum upisa : 07.03.2010

Oranž perla - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: Oranž perla   Oranž perla - Page 2 EmptyPon 25 Okt 2010, 08:28

Ne vidim šta je tu zbunjujuće?

Telo ove nimfe ide od svetlo narandžaste/oranž do tamnije oranž boje, jednostavno ko kako želi.
Ima perlu mesingana ili kakva god se nekom svidja.
Priznajem da je svetlost malo uticala na boju tela, ali sad...
Ako vama ne odgovara naziv možete da je nazovete kako želite.

Naziv je najmanje bitan, bar što se mene tiče.
Nazad na vrh Ići dole
Pex
Visitor
Pex

Broj poruka : 467
Godina : 48
Datum upisa : 13.02.2010

PočaljiNaslov: Re: Oranž perla   Oranž perla - Page 2 EmptyPon 25 Okt 2010, 17:57

Jedan je moj drug jednu musicu nazvao" branka sovrlic " kaze ruzna, ofucana a lovi!
Nazad na vrh Ići dole
Crni
Guide
Guide
Crni

PočaljiNaslov: Re: Oranž perla   Oranž perla - Page 2 EmptyPon 25 Okt 2010, 18:10

Pex ::
Jedan je moj drug jednu musicu nazvao" branka sovrlic " kaze ruzna, ofucana a lovi!
Bravo ! ha ha ha ha sampion 1
Nazad na vrh Ići dole
Popov
Guide
Guide
Popov

Broj poruka : 559
Datum upisa : 14.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Oranž perla   Oranž perla - Page 2 EmptyPon 25 Okt 2010, 20:02

Pa tebi je telo orange, a ne perla ... naziv (orange perla)
Nazad na vrh Ići dole
Crni
Guide
Guide
Crni

PočaljiNaslov: Re: Oranž perla   Oranž perla - Page 2 EmptyPon 25 Okt 2010, 20:07

Popov ti se profesionalno baviš FT?

Reci mi molim te sto se zove Killer bug mušica koja je vezana od bakarne žice i sive vunice?
Da ne sitničariš malo, onako, usput...?!
Nazad na vrh Ići dole
Popov
Guide
Guide
Popov

PočaljiNaslov: Re: Oranž perla   Oranž perla - Page 2 EmptyPon 25 Okt 2010, 20:13

Crni ::
Popov ti se profesionalno bavis FT?
Reci mi molim te sto se zove Killer bug musica koja je vezana od bakarne zice i sive vunice?
Da ne sitnicaris malo,onako,usput...?!

crni, po ono što je napisano ispada da je perla orange, a ustvari ona je zlatna ili žuta kako god hoćeš, tačno da možeš da daš
ime mušice kako hoćeš, recimo da si dao ime orange magarac više bi se slagalo,

Evo ti samo jedan primer a ti oceni da li se radi u istoj muvi orange jarebica, a druga je orange i jarebica, pošto vidim da si
mnogo pametan.
Nazad na vrh Ići dole
Crni
Guide
Guide
Crni

PočaljiNaslov: Re: Oranž perla   Oranž perla - Page 2 EmptyPon 25 Okt 2010, 20:23

Kao prvo Crni se pise sa velikim C ovako me omalovazavas.

To koliko sam pametan ne možeš ti da proceniš, jer siguran sam da nisi kompententan.

Tvoje prvo pitanje je bilo podrugljivo iz razloga jer se profi vezač i siguran sam da znaš mnooogo i da tebi ne treba neka
posebna objašnjenja. Da si mi lepo rekao/napisao...Crni pogrešno si dao naziv mušici...sve bi bilo drugačije.

Ovu mušicu (drugu verziju) sam prvi put video kod našeg kolege sa foruma koji peca na rekama sličnog tipa kao što su reke
koje ja posećujem. Neću da tvrdim (nisam 100% siguran) mislim da se i njegova nimfa tako zvala.

Iz poštovanja nisam hteo da menjam naziv jer je to ta ista mušica samo malo modifikovana.

Pozdrav Nenad
Nazad na vrh Ići dole
Madjoni
Moderator
Moderator
Madjoni

Broj poruka : 9731
Datum upisa : 14.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Oranž perla   Oranž perla - Page 2 EmptyPon 25 Okt 2010, 20:55

Popov ::

crni, po ono što je napisano ispada da je perla orange, a ustvari ona je zlatna ili žuta kako god hoćeš, tačno da možeš da daš
ime mušice kako hoćeš, recimo da si dao ime orange magarac više bi se slagalo,

Evo ti samo jedan primer a ti oceni da li se radi u istoj muvi orange jarebica, a druga je orange i jarebica, pošto vidim da si
mnogo pametan.
Polagano momci o.k
Druže Popov,"oranž perla " kao naziv nije ništa novo na ovim našim prostorima.Čak mislim da je prvi muvu sa tim imenom objavio jedan tvoj poznatiji zemljak,pok .Urban...slična muva kao ova samo tijelo od oranž dabinga a isto zlatna kuglica (ili glava).
Nazad na vrh Ići dole
http://www.flyfishingprimus.me/
Popov
Guide
Guide
Popov

PočaljiNaslov: Re: Oranž perla   Oranž perla - Page 2 EmptyPon 25 Okt 2010, 21:27

Kao prvo Crni se pise sa velikim C ovako me omalovazavas.

To koliko sam pametan ne možeš ti da proceniš, jer siguran sam da nisi kompententan.

Tvoje prvo pitanje je bilo podrugljivo iz razloga jer se profi vezač i siguran sam da znaš mnooogo i da tebi ne treba neka
posebna objašnjenja. Da si mi lepo rekao/napisao...Crni pogrešno si dao naziv mušici...sve bi bilo drugačije.

Ovu mušicu (drugu verziju) sam prvi put video kod našeg kolege sa foruma koji peca na rekama sličnog tipa kao što su reke
koje ja posećujem. Neću da tvrdim (nisam 100% siguran) mislim da se i njegova nimfa tako zvala.

Iz poštovanja nisam hteo da menjam naziv jer je to ta ista mušica samo malo modifikovana.

Pozdrav Nenad

Nenade ovaj post je vec na mesto, samo cu malo da ti objasnim zasta jer nemam mnogo vremena, namerno sam postavio pitanje kako
sam postavio ne iz razloga za neku uvredu ili bilo sta, nego da sam utvrdis de si pogresio, u ovom slucaju je orange i perla, inace da si
dao ime recimo "vestica" vec bi bilo drugacije jer nema naglasavanje materijala i tungstena ili sta li vec u njoj ima. kao sto sam
napisao orange jarebica ispalo bi da je muva uradjena od jarebica koja je orange boje ustvari muva se zove orange i jarebica, mislim
da i Madjoni i onaj drugi sto su se umesali, nisu razumeli moje pitanje pa zato za njih i nemam komentara.

pozdrav
Nazad na vrh Ići dole
Crni
Guide
Guide
Crni

PočaljiNaslov: Re: Oranž perla   Oranž perla - Page 2 EmptyPon 25 Okt 2010, 21:40

Ovo je vec druga prica Popov!

Jeste da ako pogledamo naslov bukvalno znaci da na nimfi perla treba da bude oranz boje.Vec sam u predhodnom postu napisao da sam
ime zadrzao iz postovanja prema kolegi ciju sam imitaciju kopirao,otud i naziv.Ja se nikad nisam opterecivao nazivima jer meni ne igraju
bitnu ulogu a ni ribi koji lovim.Mozda bi trebalo da se zove oranz nimfa sa zlatnim perlom,mozda bi tako bilo ispravnije ja u to necu da
ulazim.Kad ja smuljam/izmislim neku musicu onda cu voditi racuna da joj dam pravilan naziv...ili mozda i necu.

Pozdrav Nenad
Nazad na vrh Ići dole
Ogi
Guide
Guide
Ogi

Broj poruka : 1324
Datum upisa : 21.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Oranž perla   Oranž perla - Page 2 EmptyPon 25 Okt 2010, 21:45

Na naski bi bila narandza ha ha ha ha
Nazad na vrh Ići dole
Mixmaster
MASTER
Mixmaster

Broj poruka : 10000
Godina : 55
Datum upisa : 05.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Oranž perla   Oranž perla - Page 2 EmptyPon 25 Okt 2010, 21:55

Orange-bodied Pearlflash-ribbed Gold-headed Nymph by Black from Leskovac! Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Crni
Guide
Guide
Crni

PočaljiNaslov: Re: Oranž perla   Oranž perla - Page 2 EmptyPon 25 Okt 2010, 21:57

Mix kume nije lose da znas pogotovo sto se lako izgovara lol!
Nazad na vrh Ići dole
Madjoni
Moderator
Moderator
Madjoni

Broj poruka : 9731
Datum upisa : 14.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Oranž perla   Oranž perla - Page 2 EmptyPon 25 Okt 2010, 22:03

Mix kume nije lose da znas pogotovo sto se lako izgovara
Da, baš pitak naziv...skoro milozvučan....da se jezik ne lomi svako malo Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
http://www.flyfishingprimus.me/
Ogi
Guide
Guide
Ogi

Broj poruka : 1324
Datum upisa : 21.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Oranž perla   Oranž perla - Page 2 EmptyPon 25 Okt 2010, 22:20

Moze i Fanta...
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Oranž perla   Oranž perla - Page 2 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Oranž perla
Nazad na vrh 
Strana 2 od 3Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu