| Aut Cezar aut nihil | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Zeka Guide
Broj poruka : 578 Godina : 52 Datum upisa : 03.05.2008
| Naslov: Aut Cezar aut nihil Ned 04 Maj 2008, 11:55 | |
| Na ovim nekim nasim,domacim forumima se mnogo prica o bacanju u dalj,DC,(distance casting).Pa aj i ovdje da zapocnemo istu pricu,sto da ne.
Posto je onaj stari post prebacen,idemo ovdje s novim.Molim vas da shvatite da ovo nije samoreklama,vec reklama rada,truda i odricanja,kao i podrske koju imam od mojih pacera.Ko sto rekoh,mi se druzimo na Livadi,na Bezaniji,pa je tako bilo i neki dan kad smose sastali Ljuba T3,Prota,Buka i ja.Nas 4,4 razlicita stapa.i aj da im malo pomognem,da ih opustim jer su mi jos uvijek u grcu.Uzmem Ljubin T3,na kojem je MED i frk,ode sve do bekinga.Mislio ,sam da je malko ipak slucajno,pa uzmem svoj TLS,i MED i frk,ode vijeli MED i ode preko vrsne karike,jer nije bio na cekrku.Jednom,pa jos jednom....Aj da provjerim,uzmem budin Sage XP,ide i s njim.I tako redom.Jedino jew Prota ima neku DT na svom VPS-u,ali i ina je otisla.Sretan joj put.
Onda nam je postalo dosadno,pa smo sjeli u turski sjed i bacali iz istog,Opet ide.E onda je postalo dosadno.Sad nesto razmisljam.Vidio sam u ZG neku Sciera strunu,srednje duzine stomaka,ali dugu 36 meteri...Aj da probam,rekoh sebi,pa cekam samo da odem u ZG.
I onda cu da uzmem onih 100E koje ce mi okloniti jedan moj bivsi poznanik i nevjerni toma.A i bata Joca 100ka ce se ovajditi. :majmunska posl
E sad da vas cujem... | |
|
| |
100ka Visitor
Broj poruka : 156 Godina : 41 Lokacija : NBGD Datum upisa : 04.05.2008
| Naslov: Re: Aut Cezar aut nihil Ned 04 Maj 2008, 12:10 | |
| E bata Zeko nemoj da ga prozivaš tužiće nas znaš već kome :Please:
Ovo što Zeka priča o radu, tj. vežbanju FC, je istina. Posle par njegovih sugestija, i od još par ljudi medju kojima svakako moram da istaknem I.Dragojlovića, za ovih malo više od pola godine sam solidno napredovao. PRACTICE MAKE PERFECT :skocko: | |
|
| |
Zeka Guide
| Naslov: Re: Aut Cezar aut nihil Ned 04 Maj 2008, 13:02 | |
| Ma ne prozivam ja nikog,odakle ti to?Pa i sam si učestvovao u tom razgovoru.Jesam li ja šta slagao?
A što se tiče vježbe,što bata Joca reče,PRACTISE MAKES PERFECTION | |
|
| |
Radojica-pop Guide
Broj poruka : 1570 Godina : 49 Lokacija : Raška Datum upisa : 30.04.2008
| Naslov: Re: Aut Cezar aut nihil Ned 04 Maj 2008, 14:01 | |
| Pozdrav kolege!!!! Distanc ili uopšte bacanje,....ajde ko može i zna neka nas bar uputi na pravi put, sve nas koji želimo i radimo na tome da nam kasting postane gotovo urođena radnja. Samo napred kolege i dobro nam došli :skocko: | |
|
| |
Zeka Guide
| Naslov: Re: Aut Cezar aut nihil Ned 04 Maj 2008, 15:30 | |
| Veljko Andrić???
Ostali su zauzeti ili nemaju volje ili traže puno para...Dakle,Veljko :skocko: | |
|
| |
Radojica-pop Guide
| Naslov: Re: Aut Cezar aut nihil Ned 04 Maj 2008, 18:52 | |
| - Zeka ::
- Veljko Andrić???
Ostali su zauzeti ili nemaju volje ili traže puno para...Dakle,Veljko :skocko: A njega sexa fax :( | |
|
| |
Zeka Guide
| Naslov: Re: Aut Cezar aut nihil Ned 04 Maj 2008, 21:46 | |
| Ma spičit će to doktor Veljko dok si reko ašov.Samo da se ne pretvori u "doktora",a?Em dr em zna da baca...Majku mu,valjda mu je karakter nešto bolji.A i ne j... ga sujeta,bar toliko sam vidio,oće čovijek da pomogne kad god ima vremena.Meni ispravio backhand owerhead samo tako.JBG,zna dečko znanje. | |
|
| |
Bogi Guide
Broj poruka : 2297 Datum upisa : 29.04.2008
| Naslov: Re: Aut Cezar aut nihil Ned 04 Maj 2008, 21:51 | |
doktori su čudo............ | |
|
| |
Radojica-pop Guide
| Naslov: Re: Aut Cezar aut nihil Ned 04 Maj 2008, 22:02 | |
- Ma spičit će to doktor Veljko dok si reko ašov.Samo da se ne pretvori u "doktora",a?Em dr em zna da baca...Majku mu,valjda mu je karakter nešto bolji.A i ne j... ga sujeta,bar toliko sam vidio,oće čovijek da pomogne kad god ima vremena.Meni ispravio backhand owerhead samo tako.JBG,zna dečko znanje.
Zeko ovo će ti bit dovoljno da shvatiš da znam o čemu pričaš. Sa Malcom sam u ovom našem svetu 1990-te, tad sam ga upoznao kao derle sa mušičarskim štapom, jer sam ja stariji 10-ku, i od tad pa do dan danas pičimo mi pa dokle stignemo, a ja verujem da će on dogurati mnogo dalje od mene, i podržaću ga ama baš na svakom njegovom koraku, jer ga prvenstveno poštujem kao velikog čoveka, što i dokazuje ova tvoja tvrdnja! | |
|
| |
Zeka Guide
| Naslov: Re: Aut Cezar aut nihil Ned 04 Maj 2008, 22:05 | |
| Slažem se i zbog toga,a na konto Veljka,jedva čekam da upoznam, ostale Raščane(jes tako zovete?).Jer ako ste samo upola ko Veljko,već ste ljudine... | |
|
| |
Radojica-pop Guide
| |
| |
Bogi Guide
Broj poruka : 2297 Datum upisa : 29.04.2008
| Naslov: Re: Aut Cezar aut nihil Pon 05 Maj 2008, 00:16 | |
- jedva čekam da upoznam, ostale Raščane(jes tako zovete?)
ima jedan banjac..........( sad samo sva da me ne izdigne ) | |
|
| |
Vladan Fly fisherman
Broj poruka : 3 Datum upisa : 03.05.2008
| Naslov: Re: Aut Cezar aut nihil Pon 05 Maj 2008, 20:31 | |
| Ne mlati ja znam dvojicu BANJACA!!! :hello 1:
Doduse nijedan nije Mileen??
A sto :stop 1: on mogu i ja!!! | |
|
| |
Zeka Guide
| Naslov: Re: Aut Cezar aut nihil Pon 05 Maj 2008, 20:50 | |
| Odosmo u zestok OFF.Aj sad da se vratimo bacanju u dalj.Ima li ko kakvih pitanja i primjedbi ili da zakljucujem racun? | |
|
| |
Radojica-pop Guide
| Naslov: Re: Aut Cezar aut nihil Sub 11 Okt 2008, 19:39 | |
- Aj sad da se vratimo bacanju u dalj.Ima li ko kakvih pitanja i primjedbi ili da zakljucujem racun?
Zeko koji je najkriticniji trenutak kod distance? Koji, ako uprskamo idemo "Jovo na novo" a ako ga odradimo odosmo debelo preko vrha stapa!? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Aut Cezar aut nihil | |
| |
|
| |
| Aut Cezar aut nihil | |
|