Musicarenje.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Musicarenje.net

Fly Fishing

Portal*PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Tenkara Fly fishing (uopšteno)

Ići dole 
+25
Gamarus
Edin-NP
Mohiko
Omar
NMilanovic
Sasats
Damirt82
Ivants
NB.Geronimo
Murino
Alp
Mafke
NikolaCG
Saleja
Alibaba
Sale
Gegula
Madjoni
BlackBelt
Oholi2
Crni
Ervin-Eko
Micko
Fićo
MikiTenkara
29 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Sledeći
AutorPoruka
Saleja
Guide
Guide
Saleja

Broj poruka : 703
Godina : 43
Datum upisa : 14.01.2011

tenkara - Tenkara Fly fishing (uopšteno) - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: Tenkara Fly fishing (uopšteno)   tenkara - Tenkara Fly fishing (uopšteno) - Page 6 EmptyPon 05 Nov 2012, 11:16

Odlicno izgledaju... albino
Nazad na vrh Ići dole
Madjoni
Moderator
Moderator
Madjoni

Broj poruka : 9731
Datum upisa : 14.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Tenkara Fly fishing (uopšteno)   tenkara - Tenkara Fly fishing (uopšteno) - Page 6 EmptyPon 05 Nov 2012, 11:23

Čim dođu idu ođe na test.Ako ne izvadim 20 riba na ovaj pravac od 100 metara kroz džunglu od vrba nije to za mene Laughing

tenkara - Tenkara Fly fishing (uopšteno) - Page 6 Sl378299
Nazad na vrh Ići dole
http://www.flyfishingprimus.me/
Madjoni
Moderator
Moderator
Madjoni

Broj poruka : 9731
Datum upisa : 14.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Tenkara Fly fishing (uopšteno)   tenkara - Tenkara Fly fishing (uopšteno) - Page 6 EmptyPon 05 Nov 2012, 11:27

Mada isto ću ga uzet Laughing ,za ove male rijeke i male ribe će biti savršen cheers

tenkara - Tenkara Fly fishing (uopšteno) - Page 6 Sl378295

tenkara - Tenkara Fly fishing (uopšteno) - Page 6 Sl378293

Nazad na vrh Ići dole
http://www.flyfishingprimus.me/
NikolaCG
INSTRUKTOR
INSTRUKTOR
NikolaCG

Broj poruka : 4911
Datum upisa : 25.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Tenkara Fly fishing (uopšteno)   tenkara - Tenkara Fly fishing (uopšteno) - Page 6 EmptyPon 05 Nov 2012, 11:53

Madjoni ::
Mada isto ću ga uzet Laughing ,za ove male rijeke i male ribe će biti savršen cheers

Tako je......za one naše bistre riječice i male divlje pastrmke, prava stvar!
Nazad na vrh Ići dole
MikiTenkara
Guide
Guide
MikiTenkara

Broj poruka : 2508
Godina : 50
Datum upisa : 09.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Tenkara Fly fishing (uopšteno)   tenkara - Tenkara Fly fishing (uopšteno) - Page 6 EmptyPon 05 Nov 2012, 12:01

Bravo za fotografije Nikola. Stapovi su fantasticni samo su akcije jake. Uzeo bih ovaj 7/3 jer je 8/2 isuvise brz.
Jedva cekam da stignu u radnju.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.tenkarastream.blogspot.com
Murino
Admin
Admin
Murino

Broj poruka : 31734
Datum upisa : 26.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Tenkara Fly fishing (uopšteno)   tenkara - Tenkara Fly fishing (uopšteno) - Page 6 EmptyPon 05 Nov 2012, 12:32

Imam jako lijepu vijest za vas !

Najkasnije do sredine sljedeće nedelje, (a nažalost najviše vas desetak sa foruma) ... imaćete eksluzivu da nabavite jako povoljno kompletan outfit
(10 proizvoda)

Takodje, u prvo vrijeme zbog interesa same kompanije, nije se mislilo na prodaju posebno štapova , ali će najzainteresovaniji ljudi sa ovog foruma
(a oni će se prepoznat) dobiti mogućnost kupovine ovih štapova za cijenu koja je ispod 100 eura ... za tačnu cijenu ne bih da licitiram, ovo su sve
informacije mojih dobrih namjera , bez ikakvih drugih interesa.

:ziveli :
Nazad na vrh Ići dole
http://musicarenje.net
MikiTenkara
Guide
Guide
MikiTenkara

PočaljiNaslov: Re: Tenkara Fly fishing (uopšteno)   tenkara - Tenkara Fly fishing (uopšteno) - Page 6 EmptyPon 05 Nov 2012, 14:10

Cicko, hvala na angazovanju i informacijama... sampion 1
Nazad na vrh Ići dole
MikiTenkara
Guide
Guide
MikiTenkara

PočaljiNaslov: Re: Tenkara Fly fishing (uopšteno)   tenkara - Tenkara Fly fishing (uopšteno) - Page 6 EmptyPon 05 Nov 2012, 14:37

U interesu nas nekolicine koji smi zagrijani za ,,tenkaru,, evo sajta sa povoljnim cijenama stapova i pribora.
Stap koji je meni privuka paznju je ,, Hirame ,, 12 ft. L 6/4 . Cijena je povoljna , problem je samo nacin placanja preko ,, pej pala ,, alu se i to da rijesiti. Lijepi su ovi stapovi u Hemingwayu , ali uporedite blabk na njima ina ovom ,, hirame ,, ???
www.allfishingbuy.com
Idite na tenkara rods
Nazad na vrh Ići dole
MikiTenkara
Guide
Guide
MikiTenkara

PočaljiNaslov: Re: Tenkara Fly fishing (uopšteno)   tenkara - Tenkara Fly fishing (uopšteno) - Page 6 EmptyPon 05 Nov 2012, 14:39

Izvinite na greskama u tekstu, kucam sa telefona.
Nazad na vrh Ići dole
Saleja
Guide
Guide
Saleja

PočaljiNaslov: Re: Tenkara Fly fishing (uopšteno)   tenkara - Tenkara Fly fishing (uopšteno) - Page 6 EmptyPon 05 Nov 2012, 16:52

Meni je ovaj za oko zapao a i cena mu je pristojna... jos je 5/5 bas po mojoj meri i idealni amortizer za nervozne pegave...

11' Tenkara Rod MOTSUGO-3307

Taj pey pal je naveci problem ukoliko nasi nemaju razumevanja za nas, a nosim se mislju da sebi izradim jedan... posto sam za klince i zenu jedan teleskop prepravio kako bi pecali beovicu i klena i to sa obicnim running line odlicno radi...
Nazad na vrh Ići dole
MikiTenkara
Guide
Guide
MikiTenkara

PočaljiNaslov: Re: Tenkara Fly fishing (uopšteno)   tenkara - Tenkara Fly fishing (uopšteno) - Page 6 EmptyPon 05 Nov 2012, 17:40

Ma ja mogu kupiti za jeftine pare odlican ,,stek,, od 4 m , i lagan i brz... Problem mi je ugraditi ovu plutanu rucku. Ipak, opet to nije onaj ,,fini,, Tenkara stap. Ako nista drugo, Murino nam je obezbijedio par ovih stapova po nekoj cijeni ispod 100 e, pa da uzmemo i osnujemo konacno i tu sekciju, da postavljamo reportaze sa izlazaka na rijeke bolje receni recice. Sto cu , ipak su mi reportaze najdraze teme na forumu Ufffff
Nazad na vrh Ići dole
Saleja
Guide
Guide
Saleja

PočaljiNaslov: Re: Tenkara Fly fishing (uopšteno)   tenkara - Tenkara Fly fishing (uopšteno) - Page 6 EmptyPon 05 Nov 2012, 18:10

Meni moja pamet ne dozvolja da izdvojim novca za stap kao sto je tenkara uzeci u obzir koliko kosta njegova izrada.
Moj sat rada je i do deset puta jeftiniji nego kod nekog za taj isti posao u americi i evropi... i to sto ga za isto toliko brijam u kvalitetu... No da ne odlazim OFF i kvarim temu... zelim samo da nasi uzmu u ubzir , koliko su ovde ljudi u mogucnost... i koji je potencijal u pravcu sve vece popularizacije ovog naseg sporta..

KAko bilo ja ne odustajem od ovoga..
Nazad na vrh Ići dole
NB.Geronimo
Visitor
NB.Geronimo

Broj poruka : 253
Godina : 57
Datum upisa : 24.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Tenkara Fly fishing (uopšteno)   tenkara - Tenkara Fly fishing (uopšteno) - Page 6 EmptyPon 05 Nov 2012, 18:26

Ja sam porucio stap jos ljetos al ga jos cekam strpljenje je pri kraju tako da cu morati i ovaj "Hemingvej" uzeti u razmatranje jel ide
komplet ili samo stap komplet im je pravo kul mogao bi uvjek biti u sluzbenom autu nadje se uvjek malo vremena
Nazad na vrh Ići dole
Murino
Admin
Admin
Murino

Broj poruka : 31734
Datum upisa : 26.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Tenkara Fly fishing (uopšteno)   tenkara - Tenkara Fly fishing (uopšteno) - Page 6 EmptyUto 06 Nov 2012, 12:54

NB Geronimo !

Postoji mogućnost kupovine Hemingways tenkara outfit-a (kompleta u koji dolazi 10 pratećih proizvoda) ,
a takodje i posebno kupovina samo štapa ili nečeg iz prateće opreme.Recimo prelijepih meredova i sl.

Uz par fotografija, ponovo napominjem da činim samo dobru uslugu radi vašeg informisanja
.... i da sa prodajom i plasmanom ove robe nemam ništa

tenkara - Tenkara Fly fishing (uopšteno) - Page 6 20082010

tenkara - Tenkara Fly fishing (uopšteno) - Page 6 Heming10

tenkara - Tenkara Fly fishing (uopšteno) - Page 6 20082012

Poslednji izmenio Murino dana Uto 06 Nov 2012, 19:13, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
http://musicarenje.net
Saleja
Guide
Guide
Saleja

PočaljiNaslov: Re: Tenkara Fly fishing (uopšteno)   tenkara - Tenkara Fly fishing (uopšteno) - Page 6 EmptyUto 06 Nov 2012, 13:13

I hvala na tome :ziveli :
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Tenkara Fly fishing (uopšteno)   tenkara - Tenkara Fly fishing (uopšteno) - Page 6 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Tenkara Fly fishing (uopšteno)
Nazad na vrh 
Strana 6 od 13Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Sledeći
 Similar topics
-
» Tenkara video
» Tenkara Nymphing
» Tenkara oprema
» Tenkara Lines

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Musicarenje.net :: FLY FISHING :: Tenkara fly fishing-
Skoči na: