| Materijal za mušice (stiže nova sezona) | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Lale Guide
Broj poruka : 2385 Lokacija : Berane Datum upisa : 21.08.2010
| Naslov: Materijal za mušice (stiže nova sezona) Pet 12 Nov 2010, 10:26 | |
| Dajte ljudi malo vise informacija gdje se moze kupiti materijal za musice!!!!!!!!! | |
|
| |
Madjoni Moderator
Broj poruka : 9731 Lokacija : Nikšić Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Materijal za mušice (stiže nova sezona) Pet 12 Nov 2010, 13:33 | |
| | |
|
| |
Lale Guide
| Naslov: Re: Materijal za mušice (stiže nova sezona) Pet 12 Nov 2010, 17:33 | |
| Veliki pozdrav i za tebe Madjoni
Hvala za informaciju !!!
p.s. Mađoni interesuje me da li si (čuo za) Žimu i Rafiju i da li si šta vezao od njih?Mnogo su dobre muve od tog materijala za jesen po Limu. | |
|
| |
Madjoni Moderator
Broj poruka : 9731 Lokacija : Nikšić Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Materijal za mušice (stiže nova sezona) Sub 13 Nov 2010, 18:13 | |
| - Lale ::
- p.s. Mađoni interesuje me da li si (čuo za) Žimu i Rafiju i da li si šta vezao od njih?Mnogo su dobre muve od tog materijala za jesen po Limu.
za Žimu nikad nijesam čuo..pojma nemam šta je to Možda bi mogao da opišeš taj materijal? | |
|
| |
Fićo Guide
Broj poruka : 2183 Godina : 65 Lokacija : Berane Datum upisa : 28.08.2009
| Naslov: Re: Materijal za mušice (stiže nova sezona) Sub 13 Nov 2010, 21:02 | |
| Mađoni nije Žima nego ptica Žuna imaje u ove naše krajeve a ja mislim da je to drugi naziv za Kreju.Ako neko zna nešto više o ovoj ptici neka je bliže opiše biće zanimljivo da i o tome nešto pročitamo. | |
|
| |
NikolaCG INSTRUKTOR
Broj poruka : 4911 Datum upisa : 25.03.2009
| Naslov: Re: Materijal za mušice (stiže nova sezona) Sub 13 Nov 2010, 21:49 | |
| - Fićo ::
- Mađoni nije Žima nego ptica Žuna imaje u ove naše krajeve a ja mislim da je to drugi naziv za Kreju.Ako neko zna nešto više o ovoj ptici neka je bliže opiše biće zanimljivo da i o tome nešto pročitamo.
Po mom skromnom znanju o pticama, Žuna ili djetlić nije isto što i kreja! Kreja ili kreštalica (naziv sa sjevera CG) je mnogo veća ptica od Žune! A Rafija.....to već neznam šta je!! | |
|
| |
Sumadinac Guide
Broj poruka : 1147 Lokacija : Ivanjica, Srbija. Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: Materijal za mušice (stiže nova sezona) Sub 13 Nov 2010, 22:18 | |
| - Lale ::
- Dajte ljudi malo vise informacija gdje se moze kupiti materijal za musice!!!!!!!!!
Sta ti treba od materijala? | |
|
| |
Lale Guide
| Naslov: Re: Materijal za mušice (stiže nova sezona) Pon 15 Nov 2010, 18:07 | |
| Postovani da objasnim sta su zima i rafija to je jedna vrsta trave slicna kudelji a koristla se ranije za izradu sjedista za auta musica se ja kazem perila tako sto se uzm,e parce malo se ispegla kroz nokte osalo isto kao oroz | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Materijal za mušice (stiže nova sezona) | |
| |
|
| |
| Materijal za mušice (stiže nova sezona) | |
|