| (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! | |
|
+22Peka Durlanac Marushani Pex Rzanac Nico Ivants Sumadinac Ray Lockyer ShoneFly Lale Fićo Mixmaster Omar Sasa D Tolefly Sasats Crni Djole10 Ervin-Eko Ogi Murino 26 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Omar Guide
Broj poruka : 2296 Godina : 50 Lokacija : Plav Datum upisa : 11.03.2009
| |
| |
Crni Guide
Broj poruka : 1994 Godina : 46 Lokacija : Leskovac Datum upisa : 07.03.2010
| Naslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Sub 01 Jan 2011, 17:23 | |
| Pre svega cestitam SAMPIONU i slobodno mogu da kazem da je zasluzeno pobedio Hteo bih da se zahvalim svima koju su glasali (bez obzira kako su to ucinili) jer su ovo takmicenje ucinili interesantnijim i neizvesnijim. Jos vise bih se zahvalio onima koji nisu glasali i koji nisu mogli da odvoje minut svog "dragocenog" vremena da to urade jer su pokazali svoje pravo lice.Nazalost mnoge lepe i vredne kreacije ostale su u senci jer su imale i desetine glasova manje a bez problema mogle su da budu medju nagradjenim. Da ne kvarim praznicnu,veselu atmosferu...zeleo bih samo da sistem bodovanja u narednim takmicenjima bude drugaciji jer ocigledno se ne moze racunati na cast i postenje pojedinih nam "kolega".Jos jednom cestitam Toletu ali i svima koji nisu nagradjeni i iskreno mi je zao sto pojedinci nisu ispostovali njivovo ulozeno vreme i trud i nasli za shodno da glasaju za njih. Veliki pozdrav Nenad | |
|
| |
Sasats INSTRUKTOR
Broj poruka : 4279 Godina : 51 Lokacija : Trstenik Datum upisa : 04.01.2009
| Naslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Sub 01 Jan 2011, 17:32 | |
| Nisam očekivao da ću ostvariti ovakav rezultat i ući medju prvih 5 takmičara . Zahvaljujem svima koji su glasali za mene i naravno administraciji sajta i sponzorima na organizaciji ovog takmičenja . Čestitam i pobedniku i svim učesnicima na ostvarenim rezultatima ! Nadam se da će ovo postati tradicija i da će članovi masovnije uzeti učešće u narednom takmičenju . :ziveli :
Poslednji izmenio Sasats dana Sub 01 Jan 2011, 17:36, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Mixmaster MASTER
Broj poruka : 10000 Godina : 55 Lokacija : Niš Datum upisa : 05.08.2008
| Naslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Sub 01 Jan 2011, 17:35 | |
| Hvala takmičarima na učešću i fantastičnim kreacijama, kao i darodavcima na vrednim nagradama.
Čestitam pobedniku i nagrađenim takmičarima.
Priznajem da sam ponosan na odličan plasman (i odlične muve) članova niške mušičarske sekcije. | |
|
| |
Fićo Guide
Broj poruka : 2183 Godina : 65 Lokacija : Berane Datum upisa : 28.08.2009
| Naslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Sub 01 Jan 2011, 18:21 | |
| I ja koristim priliku da čestitam pobjednicima kao i ostalim učesnicima, još jednom da kažem da mi je bilo čast i zadovoljsto da i na ovaj način se družim sa svima vama koi ste na forumu,vidio sam izvanredne kreacije mušica,dobrih komentara, što se tiče niške škole vezivanja tu se nije ni sumnjalo i da kažem da imate i veoma jaku konkurenciju i u Trstenik,Leskovac,Sjenicu itd. Još jednom sve čestitke a sad te mušice, nimfe i strimere na vodu da odrade drugo poluvrijeme-živjeli- :ziveli : | |
|
| |
Lale Guide
Broj poruka : 2385 Lokacija : Berane Datum upisa : 21.08.2010
| Naslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Sub 01 Jan 2011, 19:05 | |
| SAMPIONU kao i svim ostalim ucesnicima... Hvala na lijepim kreacijama koje su nam privlacile paznju ovih dana i sto se mene licno tice svi ste SUPER... Vidimo se u Crnoj Gori da se upoznamo druzimo i lijepo provedemo...Dobro dosli... Uz veliki i drugarski poz od starog vuka iz Berana ... BISTRO i | |
|
| |
ShoneFly Champion Fly Tying Competition 'Musicarenje.net 2015'
Broj poruka : 2568 Lokacija : bare,rukavci,kanali Datum upisa : 25.06.2009
| Naslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Sub 01 Jan 2011, 20:10 | |
| Čestitke pobednicima i organizatorima prvog International Internet Fly Tying Competition "2010/11" :ziveli : | |
|
| |
Tolefly Champion Fly Tying Competition 'Musicarenje.net 2011'
Broj poruka : 896 Godina : 52 Lokacija : Štrpce - Kosovo i Metohija Datum upisa : 02.12.2008
| Naslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Sub 01 Jan 2011, 20:12 | |
| Poštovani!
Srdačno zahvaljujem svima koji su glasali za mene i poštujem sugestiju onih koji nisu,posebno administraciji na kompletno i profesionalno osmišljenoj i realizovanoj akciji foruma , čime je pokazala da , svojim kvalitetom i idejom može stati rame uz rame sa sličnim akcijama evropskog i svetskog nivoa.
Čestitam svim učesnicima takmičenja na kreativnosti i ostvarenim plasmanima, koji su pokazali da naši prostori obiluju mladim talentovanim vezačima, toliko doraslim ovom umeću, da mogu parirati vrhunskim imenima ove branše.
I pored toga što sam učesnik nekih uglednih evropskih takmičenja, želim da naglasim da mi je ovo takmičenje od posebne važnosti, jer sam medju svojim ljudima dobio priznanje i potvrdivši sebe kao vezača, podelivši lično zadovoljstvo sa članovima foruma koji mi je posebno drag i za koji sam emotivno vezan.
Na kraju želim da zahvalim sponzorima na izuzetno vrednim poklonima i nagradama , koristim priliku da svima od srca čestitam Novu 2011 god. i predstojeće Božićne praznike.! :ziveli : | |
|
| |
Ray Lockyer Visitor
Broj poruka : 233 Godina : 78 Lokacija : Wales Datum upisa : 03.01.2010
| Naslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Sub 01 Jan 2011, 21:20 | |
| Congratulations to the winners. Many thanks to the sponsors. Ray | |
|
| |
Sumadinac Guide
Broj poruka : 1147 Lokacija : Ivanjica, Srbija. Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Sub 01 Jan 2011, 22:50 | |
| | |
|
| |
Ivants Visitor
Broj poruka : 209 Godina : 51 Lokacija : Trstenik Datum upisa : 13.02.2009
| Naslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Sub 01 Jan 2011, 23:52 | |
| Čestitke pobednicima, a posbno petoplasiranom! | |
|
| |
Nico Fly fisherman
Broj poruka : 22 Lokacija : Kraljevo Datum upisa : 15.04.2010
| Naslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Ned 02 Jan 2011, 08:59 | |
| Čestitke Pobedniku, očekivao ovaj plasman... Čestitam posebno momku iz Trstenika, koji se pedantnom i kvalitetnom musicom probio do pred sam vrh | |
|
| |
Rzanac Visitor
Broj poruka : 201 Godina : 45 Lokacija : Niš Datum upisa : 06.09.2009
| Naslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Ned 02 Jan 2011, 11:38 | |
| Fantastično takmičenje...Čestitke šampionu!!!
Ovom prilikom se zahvaljujem kompletnom timu ovog izvanrednog foruma mogu slobodno reci najboljeg na ovim prostorima ... Takodje bi se zahvalio svim ljudima koji su glasali za mene i omogucili mi da ponesem 3 mesto na takmicenju..Cestitam i ostalim ucesnicama na ostvarenim rezultatima!!!
Iskoristio bi priliku da se zahvalim i Musicarskoj sekciji NIS (MSN) i svim njenim clanovima na celu sa predsednikom Ivanom Randjelovicem!!
Hvala sponzorima koji su omugucili ovako lep fond nagrada . Jos jednom srdacno se zahvaljujem svima i cestitam novu 2011!!
Pozdrav od Andonović Miroslava Ržanaca
| |
|
| |
Pex Visitor
Broj poruka : 467 Godina : 48 Lokacija : Pirot Datum upisa : 13.02.2010
| Naslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Ned 02 Jan 2011, 15:38 | |
| Svima koji nose po neku nagradu, a i onima koji ne, čestitam i želim sve najbolje! | |
|
| |
Marushani Fly fisherman
Broj poruka : 61 Godina : 50 Lokacija : Giroc - Temisvar Datum upisa : 19.02.2010
| Naslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Ned 02 Jan 2011, 16:08 | |
| Čestitam svim takmičarima i organizatorima ovog takmičanja.
Posebne čestitke za prvu petorku vezača.
Pozdrav! Boris | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! | |
| |
|
| |
| (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! | |
|