Musicarenje.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Musicarenje.net

Fly Fishing

Portal*PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Carp on the Fly - Barry Reynolds

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
ShoneFly
Champion Fly Tying Competition 'Musicarenje.net 2015'
ShoneFly

Broj poruka : 2568
Datum upisa : 25.06.2009

Carp on the Fly - Barry Reynolds  Empty
PočaljiNaslov: Carp on the Fly - Barry Reynolds    Carp on the Fly - Barry Reynolds  EmptyNed 26 Dec 2010, 19:20

Nisam verovao dok nisam video da može ovako da se šaran zaleti na strimer i da ga pokupi
... i to na agresivnije povlačenje...2011 obećavam da moram da navatam nekog šarana

Nazad na vrh Ići dole
Mixmaster
MASTER
Mixmaster

Broj poruka : 10000
Godina : 55
Datum upisa : 05.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Carp on the Fly - Barry Reynolds    Carp on the Fly - Barry Reynolds  EmptyNed 26 Dec 2010, 20:56

Prava stvar! Samo da nađemo mesto na kome šarani šetaju ovako mirno kao ovčice i pola posla je obavljeno.
Nazad na vrh Ići dole
Oholi2
Visitor
Oholi2

Broj poruka : 151
Datum upisa : 06.10.2010

PočaljiNaslov: Re: Carp on the Fly - Barry Reynolds    Carp on the Fly - Barry Reynolds  EmptyNed 26 Dec 2010, 21:49

Kakav dril....
Nazad na vrh Ići dole
ShoneFly
ShoneFly

PočaljiNaslov: Re: Carp on the Fly - Barry Reynolds    Carp on the Fly - Barry Reynolds  EmptyNed 26 Dec 2010, 22:37

Da ....koliko vidim ovo su šarani od par kg a tek šta li radi neka grdosija od 10 ,15 + kg... ,meni je najfascinantnije bilo zato sam i postavio ovaj klip što se lepo vidi kako se šaran zaleće i kupi strimer jer sam do sada bio ubedjen da za njega treba neka lagana što prirodnija akcija ..Čitao sam naravno i da se dobija na strimere ali u većini slučajeva su muve bile glow bugs ili neke nimfe ..stvarno me fasciniralo sa kakvom se odlučnošću zaleće na strimer koji bi po menom mom mišljenju mogao da imitira možda čak i neku ribicu sa ovakvom prezentacijom...

Mix to na žalost kod nas jedino na nekim privatnim ribnjacima ili komercijalnim vodama ..ovako u nekom kanalu ispod auto puta ili slično ,nema šanse ,tamo ih smatraju za korov ribe i niko ih ne dira ovde bi se to "pohasalo" odčas posla ...
Nazad na vrh Ići dole
Mixmaster
MASTER
Mixmaster

Broj poruka : 10000
Godina : 55
Datum upisa : 05.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Carp on the Fly - Barry Reynolds    Carp on the Fly - Barry Reynolds  EmptyNed 26 Dec 2010, 22:45

Letos mi je isto ovako na strimera pošao rečni šaran divljak od preko 5 kg. Pošao i....predomislio se.
Ovaj sa snimka je neobično agresivan i raspoložen.
Nazad na vrh Ići dole
Tomos rider
Visitor
Tomos rider

Broj poruka : 102
Godina : 40
Datum upisa : 17.12.2009

PočaljiNaslov: Re: Carp on the Fly - Barry Reynolds    Carp on the Fly - Barry Reynolds  EmptyPon 27 Dec 2010, 08:16

Odlican video!

Ja sam ovog leta uspeo da prevarim krupnog sarana na imitaciju crvica,kojeg je pokupio na samoj povrsini vode!nazalost,
nisam ciljno isao na sarana i imao sam tipet 0.16.....pokidao ga je posle besnog bezanja.......
Placko
Nazad na vrh Ići dole
http://www.shutupwomangetonmyhorse.com
ShoneFly
ShoneFly

PočaljiNaslov: Re: Carp on the Fly - Barry Reynolds    Carp on the Fly - Barry Reynolds  EmptyPon 27 Dec 2010, 12:45

Pa trebao si da odsečeš tippet i vežeš muvu direktno na leader ako ti je deblji ,to je relativno brzo izvodljivo ..
Nazad na vrh Ići dole
Tomos rider
Visitor
Tomos rider

Broj poruka : 102
Godina : 40
Datum upisa : 17.12.2009

PočaljiNaslov: Re: Carp on the Fly - Barry Reynolds    Carp on the Fly - Barry Reynolds  EmptyPon 27 Dec 2010, 14:17

Šta ćeš kad sam momak veseljak.... ha ha ha ha

Ponadao se da ce tipet izdrzati ako ga malko pustim da divlja.....NOT!!!naravno,izvukao sam debelu pouku sta treba a sta ne kad se nadjes
oci u oci sa ovim gladijatorom.....cifru ne znam,ali da je bio debeo,bio je...ovi sa snimka su omanji komadi naspram onog...

Opet kazem, dzaba sad prica...kad izvadim takav neki bojler,imacemo o cemu da razglabamo...hhhahahah!
Nazad na vrh Ići dole
http://www.shutupwomangetonmyhorse.com
ShoneFly
ShoneFly

PočaljiNaslov: Re: Carp on the Fly - Barry Reynolds    Carp on the Fly - Barry Reynolds  EmptyPet 13 Jan 2012, 15:57

Danas sam odgledao ceo film ..odlična prezentacija Berija Rejnoldsa kako ,u kojim situacijama i na koje strimere treba juriti šarane divljake , ne ribnjačke ribe (kao što smo gledali onog Engleza koji ih prvo prihrani na pilete ) već prave divljake koji se hrane prirodnom hranom - račićima,crvima,sitnijim ribicama,puževima golaćima,glistama ,nimfama i slično ..
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Carp on the Fly - Barry Reynolds    Carp on the Fly - Barry Reynolds  Empty

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Pike on the Fly with Barry Reynolds
» Pike on the Fly (In persuit of the water wolf ) with Barry Reynolds
» Carp on Fly: Fly Fishing For Carp in the UK
» Carp Fly Fishing
» The Attack of the Jumping Asian Carp

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu