Musicarenje.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Musicarenje.net

Fly Fishing

Portal*PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Još jedan vikend proveden na forumu

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
ZmajodBosne
Visitor
ZmajodBosne

Broj poruka : 122
Godina : 43
Datum upisa : 18.02.2011

Još jedan vikend proveden na forumu Empty
PočaljiNaslov: Još jedan vikend proveden na forumu   Još jedan vikend proveden na forumu EmptyNed 10 Apr 2011, 16:13

Od momenta kada sam postao privatnik, moji vikendi vise nisu isti. Imam restoran te su mi subota i nedelja udarni dani.

MORAM BITI TU. Umjesto da sam sa svojim prijateljima na vodi, ja gledam kako voda kuha. Medjutim, radnim danima sam libero.
Idem gdje hocu i ostajem koliko hocu. Problem je samo jedan, svi rade i niko nemoze da mi se pridruzi. Placko
Jedina prednost je sto u vecini slucajeva radnim danima, a pogotovo u aprilu i maju, revir zna biti samo moj.

DOK VI PECATE JA PISEM... STA DRUGO DA RADIM PRIJATELJI MOJI

Sljedeca poema je za moje prijatelje ADEMA i EDU koji su bez mene danas otisli na LAŠVU:

Gdje li će vam duša, prijatelji moji.
Ostavljate Emu u kuhinji da se znoji.
Vi cete sutra da hladite jaja,
ostaviste Emu u hiljadu belaja.
Nazad na vrh Ići dole
Madjoni
Moderator
Moderator
Madjoni

Broj poruka : 9731
Datum upisa : 14.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Još jedan vikend proveden na forumu   Još jedan vikend proveden na forumu EmptyNed 10 Apr 2011, 17:09

Emire,Emire..hehehe.. Laughing Laughing
Gledaj to bolan sa vedrije strane,vikendom idu u ribu samo oni koji moraju jer nemaju drugih dana lol!
Pravi ribolovci idu radnim danima
Nazad na vrh Ići dole
http://www.flyfishingprimus.me/
Gegula
Guide
Guide
Gegula

Broj poruka : 717
Godina : 48
Datum upisa : 04.11.2009

PočaljiNaslov: Re: Još jedan vikend proveden na forumu   Još jedan vikend proveden na forumu EmptyNed 10 Apr 2011, 17:11

Pa to je najbolja kombinacija......ja vikendom retko i pecam posto su vikendom svi na vodi,al zato radnim danima dok drugi rade ja
se sirim okolo po rekama......hahahaaaaaa,ne zali zmaje nista zbog toga,mnogi bih se rado menjali sa tobom...
skocko
Nazad na vrh Ići dole
ZmajodBosne
Visitor
ZmajodBosne

Broj poruka : 122
Godina : 43
Datum upisa : 18.02.2011

PočaljiNaslov: Re: Još jedan vikend proveden na forumu   Još jedan vikend proveden na forumu EmptyNed 10 Apr 2011, 19:07

Mnogo mi je lakse momci. Hvala vam. Ali nekad puno znaci imati dvojic prijatelja kraj sebe. Jedan on najvaznijih aspekata ribolova za mene jesu i sitna dobacivanja te "vadjenje masti" kada neko nesto dobro uhvati. Kad si sam to bas i ne ide. Ali zato radni dani su moji
Nazad na vrh Ići dole
ShoneFly
Champion Fly Tying Competition 'Musicarenje.net 2015'
Champion Fly Tying Competition 'Musicarenje.net 2015'
ShoneFly

Broj poruka : 2568
Datum upisa : 25.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Još jedan vikend proveden na forumu   Još jedan vikend proveden na forumu EmptyUto 17 Jan 2012, 07:19

ja kriziram za pastrmku .... uskoro će da postane žestoko...a gde je mart .. affraid
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Još jedan vikend proveden na forumu   Još jedan vikend proveden na forumu Empty

Nazad na vrh Ići dole

Još jedan vikend proveden na forumu
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Jedan dan na Plivi
» Jedan je Bruce Lee !
» Jedan od stanovnika V.Rzava

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Musicarenje.net :: OFF TOPIC :: GARAŽA-
Skoči na: