ZmajodBosne Visitor
Broj poruka : 122 Godina : 43 Lokacija : Sarajevo, BiH Datum upisa : 18.02.2011
| Naslov: Još jedan vikend proveden na forumu Ned 10 Apr 2011, 16:13 | |
| Od momenta kada sam postao privatnik, moji vikendi vise nisu isti. Imam restoran te su mi subota i nedelja udarni dani. MORAM BITI TU. Umjesto da sam sa svojim prijateljima na vodi, ja gledam kako voda kuha. Medjutim, radnim danima sam libero. Idem gdje hocu i ostajem koliko hocu. Problem je samo jedan, svi rade i niko nemoze da mi se pridruzi. Jedina prednost je sto u vecini slucajeva radnim danima, a pogotovo u aprilu i maju, revir zna biti samo moj. DOK VI PECATE JA PISEM... STA DRUGO DA RADIM PRIJATELJI MOJI Sljedeca poema je za moje prijatelje ADEMA i EDU koji su bez mene danas otisli na LAŠVU: Gdje li će vam duša, prijatelji moji. Ostavljate Emu u kuhinji da se znoji. Vi cete sutra da hladite jaja, ostaviste Emu u hiljadu belaja.
| |
|
Madjoni Moderator
Broj poruka : 9731 Lokacija : Nikšić Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Još jedan vikend proveden na forumu Ned 10 Apr 2011, 17:09 | |
| Emire,Emire..hehehe.. Gledaj to bolan sa vedrije strane,vikendom idu u ribu samo oni koji moraju jer nemaju drugih dana Pravi ribolovci idu radnim danima | |
|
Gegula Guide
Broj poruka : 717 Godina : 48 Lokacija : Nicosia Datum upisa : 04.11.2009
| Naslov: Re: Još jedan vikend proveden na forumu Ned 10 Apr 2011, 17:11 | |
| Pa to je najbolja kombinacija......ja vikendom retko i pecam posto su vikendom svi na vodi,al zato radnim danima dok drugi rade ja se sirim okolo po rekama......hahahaaaaaa,ne zali zmaje nista zbog toga,mnogi bih se rado menjali sa tobom... | |
|
ZmajodBosne Visitor
Broj poruka : 122 Godina : 43 Lokacija : Sarajevo, BiH Datum upisa : 18.02.2011
| Naslov: Re: Još jedan vikend proveden na forumu Ned 10 Apr 2011, 19:07 | |
| Mnogo mi je lakse momci. Hvala vam. Ali nekad puno znaci imati dvojic prijatelja kraj sebe. Jedan on najvaznijih aspekata ribolova za mene jesu i sitna dobacivanja te "vadjenje masti" kada neko nesto dobro uhvati. Kad si sam to bas i ne ide. Ali zato radni dani su moji | |
|
ShoneFly Champion Fly Tying Competition 'Musicarenje.net 2015'
Broj poruka : 2568 Lokacija : bare,rukavci,kanali Datum upisa : 25.06.2009
| Naslov: Re: Još jedan vikend proveden na forumu Uto 17 Jan 2012, 07:19 | |
| ja kriziram za pastrmku .... uskoro će da postane žestoko...a gde je mart .. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Još jedan vikend proveden na forumu | |
| |
|