Musicarenje.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Musicarenje.net

Fly Fishing

Portal*PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Kolekcija nožića i britvica-šta sve posjedujemo

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
Fićo
Guide
Guide
Fićo

Broj poruka : 2183
Godina : 65
Datum upisa : 28.08.2009

Kolekcija nožića i britvica-šta sve posjedujemo Empty
PočaljiNaslov: Kolekcija nožića i britvica-šta sve posjedujemo   Kolekcija nožića i britvica-šta sve posjedujemo EmptyUto 14 Jun 2011, 07:59

Otvaram ovu temu znajući da većina ribolovaca posjeduje u svojoj kolekciji razne nožiće i britvice koji su veoma
potrebni svakom ribolovcu.Evo mjesta đe se to može pogledati pošto ja nepronađo neku sličnu temu vezano za ovo.

Na slici moja neka skromna kolekcija a druga po redu britvica je stara oko 150 godina.

Kolekcija nožića i britvica-šta sve posjedujemo Nozeviimg0056
Nazad na vrh Ići dole
Mafke
Guide
Guide
Mafke

Broj poruka : 2767
Godina : 51
Datum upisa : 23.01.2011

PočaljiNaslov: Re: Kolekcija nožića i britvica-šta sve posjedujemo   Kolekcija nožića i britvica-šta sve posjedujemo EmptyUto 14 Jun 2011, 11:41

Fico, ljuderino,čistog srca!

Jako si me obradovao ovom temom.Nozici su moja velika strast i veliki sam zaljubljenik u peroreze,
britvice i nozice od svoje 6.godine.Od tada pa do danas se ne odvajam od nozica,koji je uvek prisutan u mojoj torbici ili dzepu.

CESTO VOLIM DRAGIM LJUDIMA DA POKLONIM PO KOJI ,INACE BI DO SADA IMAO HILJADU KOMADA. cheers

Kolekcija nožića i britvica-šta sve posjedujemo Img2646n

PRVI ODOZDO JE MOJ MEZIMAC ,INACE IZ DRUGOG SVETSKOG RATA(JELENSKI ROG),OD DEDE.PUSKAR MI JE IH SVE SREDIO,
UGLANCAO.U SREDINI JE RETKA KOMBINACIJA PEROREZA I KALEMARA SA DRSKOM OD KRAVLJEG ROGA,TAKODJE STARIJI
OD MENE.A BRITVU SAM STAVIO CISTO RADI REDA..STARI DOBRI SOLINGEN (ZOLINGEN). STAR,NE ZNA SE..

Kolekcija nožića i britvica-šta sve posjedujemo Img2655q

OVO JE ZEPTEROV PREKLOPNI NOZIC,KOJEG JE NEMOGUCE ISTUPITI I NJEGA NE STEDIM.NEMA GA U PRODAJI.A I MNOGI
GA NE BI KUPILI ZBOG CENE. DOBIO SAM GA NA POKLON OD ZEPTEROVOG PREDUZIMACA.

Kolekcija nožića i britvica-šta sve posjedujemo Img2658l

MOJI I ZA MENE ,NAJPRIMENJIVIJI "VICTORINOX",U SVIM VELICINAMA,IZDVOJIO SAM MALE,JER IH NOSIM NON- STOP!

FICO,
:ziveli :

Poslednji put izmenio Mafke dana Uto 14 Jun 2011, 14:18, izmenio ukupno 3 puta
Nazad na vrh Ići dole
Fićo
Guide
Guide
Fićo

PočaljiNaslov: Re: Kolekcija nožića i britvica-šta sve posjedujemo   Kolekcija nožića i britvica-šta sve posjedujemo EmptyUto 14 Jun 2011, 11:51

Fina kolekcija,a meni je najviže žao što su neki drugi uništili britvu za brijanje što je za života koristio moj đed po majci a sjećam se oštrio ju je na kožni kaiš odnosno u to vrijeme oni su to zvali -REMNIK-inače sve te stvari iz starih vemena su izuzetne vrijednosti i teško ih je naći da ih neko posjeduje.
Nazad na vrh Ići dole
Mafke
Guide
Guide
Mafke

Broj poruka : 2767
Godina : 51
Datum upisa : 23.01.2011

PočaljiNaslov: Re: Kolekcija nožića i britvica-šta sve posjedujemo   Kolekcija nožića i britvica-šta sve posjedujemo EmptyUto 14 Jun 2011, 12:10

Fico,imam dobru kolekciju britvi,pa i taj ostrac od koze,za izvlacenje finoce seciva. Zaludjivao sam se pre jedno 16 god. brijanjem strogo britvom

Jedva sam uhvatio ruku,nagrdjivao sam se ha ha ha ha kreten Posle pauze od 2 meseca,opet izgubih ruku Ufffff

VISE NISAM VEZBAO !!! ODOSMO SA TEME : STA KOLEGE POSEDUJU I KORISTE?
Nazad na vrh Ići dole
Fićo
Guide
Guide
Fićo

PočaljiNaslov: Re: Kolekcija nožića i britvica-šta sve posjedujemo   Kolekcija nožića i britvica-šta sve posjedujemo EmptyUto 14 Jun 2011, 12:41

Vidi se da te britva opasuljila pa sad nosiš bradu ha ha ha ha
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Kolekcija nožića i britvica-šta sve posjedujemo   Kolekcija nožića i britvica-šta sve posjedujemo Empty

Nazad na vrh Ići dole

Kolekcija nožića i britvica-šta sve posjedujemo
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Musicarenje.net :: FLY TYING :: FLY TYING MATERIJALI i ALATI-
Skoči na: