| Golubarstvo i Mušičarenje ista ljubav od davnina | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Ranko Guide
Broj poruka : 1045 Godina : 67 Lokacija : Beograd Datum upisa : 17.06.2008
| Naslov: Golubarstvo i Mušičarenje ista ljubav od davnina Pet 17 Jun 2011, 08:55 | |
| Pitao bih kolege da li se neko od vas bavi golubarstvom sobzirom da ja držim Srpske Visokoletače ! :ziveli : | |
|
| |
Oholi2 Visitor
Broj poruka : 151 Datum upisa : 06.10.2010
| Naslov: Re: Golubarstvo i Mušičarenje ista ljubav od davnina Pet 17 Jun 2011, 09:02 | |
| Eee cika Ranko, ja sam prestao ima jedno 15god :))))
Drzao sam ih od 1. do 8. osnovne, istu rasu.....video sam da cu da zastranim ko strikan koji gleda u nebo, a zene ga ne zanimaju pa sam samo jednog dana( teska srca) kompletno jato prosledio istom stricu koji dan danas gleda u nebo....
Ali je lep hobi ! | |
|
| |
Ranko Guide
| |
| |
Micko Visitor
Broj poruka : 260 Godina : 47 Lokacija : Štrpce-Kosovo i Metohija Datum upisa : 13.09.2008
| Naslov: Re: Golubarstvo i Mušičarenje ista ljubav od davnina Pet 17 Jun 2011, 09:31 | |
| I ja sam "stari" golubar.Golubarstvom sam poceo da se bavim pre vise od 25 godina i uzgajao sam srpske visokoletace i engleske tiplere.Nazalost zbog obaveza i nedostatka prostora morao sam teska srca da prekinem sa ovim prelepim hobijem.Sada kada imam i prostora i vremena ponovo ozbiljno razmisljam da oformim jedno jato. G.Ranko javljam vam se za jedan par visokoletaca kada ponovo startujem sa drzanjem golubova. | |
|
| |
Ranko Guide
| Naslov: Re: Golubarstvo i Mušičarenje ista ljubav od davnina Pet 17 Jun 2011, 10:11 | |
| - Micko ::
- I ja sam "stari" golubar.Golubarstvom sam poceo da se bavim pre vise od 25 godina i uzgajao sam srpske visokoletace i engleske tiplere.Nazalost zbog obaveza i nedostatka prostora morao sam teska srca da prekinem sa ovim prelepim hobijem.Sada kada imam i prostora i vremena ponovo ozbiljno razmisljam da oformim jedno jato.
G.Ranko javljam vam se za jedan par visokoletaca kada ponovo startujem sa drzanjem golubova. Najbolji golubari u Srbiji su Žarkovčani gde ja živim kada rešiš da držiš golubove biće slobodno nikakav problem dobićeš odlične letače :ziveli : | |
|
| |
Micko Visitor
Broj poruka : 260 Godina : 47 Lokacija : Štrpce-Kosovo i Metohija Datum upisa : 13.09.2008
| Naslov: Re: Golubarstvo i Mušičarenje ista ljubav od davnina Pet 17 Jun 2011, 10:17 | |
| Hvala g.Ranko,bicemo u kontaktu | |
|
| |
Murino Admin
Broj poruka : 31734 Datum upisa : 26.04.2008
| |
| |
Mixmaster MASTER
Broj poruka : 10000 Godina : 55 Lokacija : Niš Datum upisa : 05.08.2008
| Naslov: Re: Golubarstvo i Mušičarenje ista ljubav od davnina Pet 17 Jun 2011, 21:19 | |
| Napišite nam nešto o golubarstvu. Šta je tako privlačno u držanju tih ptica? | |
|
| |
Sasats INSTRUKTOR
Broj poruka : 4279 Godina : 51 Lokacija : Trstenik Datum upisa : 04.01.2009
| Naslov: Re: Golubarstvo i Mušičarenje ista ljubav od davnina Pet 17 Jun 2011, 21:40 | |
| Perje za muve ? mozda ? Šalim se ...golubari su poznati kao fanatici ...mozda i gori od ribolovaca | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Golubarstvo i Mušičarenje ista ljubav od davnina | |
| |
|
| |
| Golubarstvo i Mušičarenje ista ljubav od davnina | |
|