| "Casteri" na livadi i u praksi | |
|
+5Madjoni KobraKV Ervin-Eko Mafke Mixmaster 9 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
KobraKV Visitor
Broj poruka : 413 Godina : 44 Lokacija : KRALJEVO Datum upisa : 28.06.2011
| Naslov: Re: "Casteri" na livadi i u praksi Pon 18 Jul 2011, 20:01 | |
| ....ZA MENE JE COVEK KOJI BACI 5.000 E KAKO BI MU NA ZIDU STAJALA DIPLOMA TJ.SERTIFIKAT O POLOZENOM FFI OBICAN MADA POSTUJEM I NJIHOVO BATRGANJE KONCEM PO LIVADI JER SAM BIO NEKOLIKO PUTA NA SEMINARIMA IZ OBLASTI FLY CASTINGA GDE SAM I SAM UCESTVOVAO ...RANIJIH GODINA ,..... SADA BIH OTISAO SAMO LISICAMA DA ME VEZU... | |
|
| |
Sale Guide
Broj poruka : 1437 Godina : 48 Lokacija : Čačak Datum upisa : 04.12.2008
| Naslov: Re: "Casteri" na livadi i u praksi Uto 19 Jul 2011, 10:28 | |
| - Mixmaster ::
-
Da li je livadski "caster" bolji mušičar od onoga ko "ne izlazi iz vode"? Kakva su vaša iskustva? Zavisi sta mislis pod time "BOLJI" , ako musicarenje shavatamo kao stil zivota onda je ovo tvoje pitanje skroz bezveze ali da ne tupim dalje , odgovori mi prvo na ovo pitanje da bih mogao da nastavim | |
|
| |
Mixmaster MASTER
Broj poruka : 10000 Godina : 55 Lokacija : Niš Datum upisa : 05.08.2008
| Naslov: Re: "Casteri" na livadi i u praksi Uto 19 Jul 2011, 10:46 | |
| OK, Sale. Dobro podpitanje. Da li je uspešniji u ribolovu, iskusniji, ima više stila i da li više uživa u svom sportu?
| |
|
| |
Djomla-BL Guide
Broj poruka : 530 Lokacija : Banja Luka Datum upisa : 30.03.2009
| Naslov: Re: "Casteri" na livadi i u praksi Uto 19 Jul 2011, 11:16 | |
| Dali su caster i "mušičar koji ne izlazi iz vode" jedno te isto??? Mislim da su to dva totalno različita pojma koja ne mogu da se uporede. Nekima casterima uopšte nije cilj hvatanje ribe, dok recimo neki mušičari imaju totalnu averziju prema castingu??? Ja lično nikada nisam bio zainteresovan za casting, meni je dovoljno samo da dobacim do zone uzimanja, nebitno kako, sve sam, sam naučio, od motanja muha do bacanja, i recimo da mi ide odlično, bacanje, motanje i ulovi. Dali ja treba da se smatram boljim od nekoga ko drugačije doživljava ribolov muhama??? Smatram da je nepravedno uspoređivati nekoga ko živi na 100 m od salmonidne vode sa nekim ko je rođen u tamo nekim blokovima stotinama kilometara udaljen od najbliže takve ili slične vode??? | |
|
| |
Mixmaster MASTER
| Naslov: Re: "Casteri" na livadi i u praksi Uto 19 Jul 2011, 13:07 | |
| Djomla, To što uvek dobacuješ ribe, loviš ih i nemaš problema sa zabacivanjem, meni govori da si odličan bacač. Malo je čudno to što neki uspešni mušičari ni sami o sebi ne misle da su odlični bacači. To je neverovatna nelogičnost!
Izgleda da je u mušičarenje i zabacivanje neko uneo strašnu pometnju. | |
|
| |
Mafke Guide
Broj poruka : 2767 Godina : 51 Lokacija : JAGODINA Datum upisa : 23.01.2011
| Naslov: Re: "Casteri" na livadi i u praksi Uto 19 Jul 2011, 13:18 | |
| Nije nelogicnost,nego skromnost,a to je vrlina | |
|
| |
Acter fly Visitor
Broj poruka : 186 Godina : 52 Lokacija : Niš Datum upisa : 08.12.2010
| Naslov: Re: "Casteri" na livadi i u praksi Uto 19 Jul 2011, 13:24 | |
| A ja sam kontao da je ribolov,i musicarenje kao deo istog,jedan od aspekata u zivotu rasterecen skromnosti,inace tako pozeljne i vazne osobine u drugim oblastima zivota!?Cak sam i uzivao u tom ekskluzivitetu da mogu da se i pohvalim i preteram i .urcim i takmicim i prozivem i zadevam...sve sto ne mogu u kolokvijalnom zivotu! Kao na fudbalskoj utakmici kad psujem sudiju i igrace a to se ne racuma.. | |
|
| |
Mixmaster MASTER
| Naslov: Re: "Casteri" na livadi i u praksi Uto 19 Jul 2011, 13:32 | |
| Nije skromnost kada neko redovno rastura ribe, a misli da ne ume da zabacuje. To se zove "zabluda". | |
|
| |
KobraKV Visitor
Broj poruka : 413 Godina : 44 Lokacija : KRALJEVO Datum upisa : 28.06.2011
| Naslov: Re: "Casteri" na livadi i u praksi Uto 19 Jul 2011, 15:19 | |
| LJudi preteraste sa ovom temom,neka svako sebe pronadje u fly fisingu..nismo mi svi ni savrseni ni isti...Mi smo samo izabrali ono a mislim na musicarenje , cime prirodi nista vise ne uzimamo nego sto dajemo..Neko voli plavuse neko crnke a ja svo troje al mi je ipak fly fising na prvom mestu..Musicarenje nije nauka kako je pojedinci propovedaju zbunjujuci nanje iskusne, vec stil zivota kojim su se nekada samo :king: bavili,nezovu ga za dzabe kraljevskim sportom. :ziveli od ,,kobre fly kv,,.. | |
|
| |
Madjoni Moderator
Broj poruka : 9731 Lokacija : Nikšić Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: "Casteri" na livadi i u praksi Uto 19 Jul 2011, 21:10 | |
| - Acter fly ::
- A ja sam kontao da je ribolov,i musicarenje kao deo istog,jedan od aspekata u zivotu rasterecen skromnosti,inace tako pozeljne i vazne osobine u drugim oblastima zivota!?Cak sam i uzivao u tom ekskluzivitetu da mogu da se i pohvalim i preteram i .urcim i takmicim i prozivem i zadevam...sve sto ne mogu u kolokvijalnom zivotu! Kao na fudbalskoj utakmici kad psujem sudiju i igrace a to se ne racuma..
Dobro kontaš... vrlo teško je naći skromnog ribolovca pa bilo kojom tehnikom ribolova da se bavi...mušičari su definitivno najneskromniji | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: "Casteri" na livadi i u praksi | |
| |
|
| |
| "Casteri" na livadi i u praksi | |
|