Musicarenje.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Musicarenje.net

Fly Fishing

Portal*PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Mušičarenje bucova

Ići dole 
+94
Milan_klenaros
Bojovic Danijel
Sico
Mohiko
Stimulator 64
Mladen
Lale
Peja
Marushani
Bahus
NMilanovic
Sale guitar
Darko
Micko
Raka Hardy
MDujmović
Falco
Ducka
Milan VB
Bahat
Micko Nis
Emporio Djuzini
Los_Pecaros3
Platipus2000
Pedja GM
Ekozelj
Gegula
Oldsurehand
Ivants
Fly Carpenter
Milantaa
NemaNja95
Flya
SnikS
Djomla
Markosekula
NB.Geronimo
Oholi2
Sokre
RadeZamora
Milance
Nikolats
Japanac
Baker on the fly
Sumadinac
Musicar
KobraKV
Predrag
Djomla-BL
Peka
Mafke
Vjeko
Helti
Tomos rider
Saleja
Nemanja79
Mediteran
Bax
Pedja
Omar
BojanTs
ShoneFly
Markovic
Sale
Renafly
Ogi
Alp
Cakan
Crni
Musa
NikolaCG
Bugitrs
Sasats
Acapapec
Cdejan
Oholi
LeDukri
Sasa D
Madjoni
Ervin-Eko
Cicvara
Mr.Zacoola
Mixmaster
Zvezdan
Bogi
Djorovic
Ranko
Goran R
100ka
VladisaNS
Radojica-pop
Zeka
Murino
Djole
98 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 40 ... 67  Sledeći
AutorPoruka
Djomla-BL
Guide
Guide
Djomla-BL

Broj poruka : 530
Datum upisa : 30.03.2009

Mušičarenje bucova - Page 13 Empty
PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 13 EmptySre 03 Avg 2011, 15:40

Extra ribe.

Zainteresovali ste me jako za mušičarenje ove ribe, kod mene u donjem toku Vrbasa ima jako krupnih komada koje ja uspješno lovim
varaličarskom tehnikom. Okušao bih se i u lovu muhom (strimerom) pa me interesuje može li u te svrhe poslužiti štap klase 5/6
Greys GRXi i istoimena struna klase wf5f? Kontam da bi upredeni predvez sa tipetom max. 0,25 uspješno odolio udaru krupnog bucova,
realno je očekivati ribe 3+ kg.
Od muha sam već navezao guglere i poli strimere....
Ovo iza mene je teren na kom mislim da lovim, uglavnom mirnija voda i dio iza prepreka u vodi, a ovakve ribe su gotovo zagarantovane,
pošto kod mene niko ne lovi bucova, smatraju ga neuhvatljivim predatorom sampion 1

Mušičarenje bucova - Page 13 59236160067954132713662

Hvala

Nazad na vrh Ići dole
Mafke
Guide
Guide
Mafke

Broj poruka : 2767
Godina : 51
Datum upisa : 23.01.2011

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 13 EmptySre 03 Avg 2011, 17:48

WF-F bolje ako je za klasu teza,u tvom slucaju 6# WF sampion 1 Dalji zabacaji i bolje podnosenje vetra sampion 1
Nazad na vrh Ići dole
Djomla-BL
Guide
Guide
Djomla-BL

Broj poruka : 530
Datum upisa : 30.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 13 EmptyČet 04 Avg 2011, 09:44

Mislim da imam i šestice, dt i wf, baš ću za vikend da probam pa ću vidjeti šta mi je činiti.
Ja sam mislio onako uopšteno da li je to dovoljno, zbog jačine, pošto mislim da mi daljina izbačaja neće predstavljati problem.
Sve mi se čini da mi ne gine jedna 8# Ufffff
Nazad na vrh Ići dole
Mafke
Guide
Guide
Mafke

Broj poruka : 2767
Datum upisa : 23.01.2011

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 13 EmptyČet 04 Avg 2011, 12:38

Ma namotaj WF 6#,pa se razmasi i uzivaj,dovoljno snage ima i za stuku a i da uzivas u borbi. 8# je motka,nije ti potrebna veruj mi !!!

AKO SI BAS NAVALIO,IMAM STARI OCUVANI BAMBUSOV STAP ELEFANT,SA MESINGANIM SPOJEVIMA A DUZINE 3.99 M. MUSICARAC SA NEVEROVATNO

FINOM PLUTOM DUGACKOM 40 cm
. ZAMISLI KADA BI NJEGA OPRUZIO SA OBAVEZNIM DT F 7-8 # stvarno ha ha stvarno ha ha

zAMISLI TAJ ROOOOL KAST OD 30M KO IZ TOPA. Jedva cekam da ga opletem preko moravskih preliva,samo treba da kanap kupim 7 WF cheers

KAO SKOTI KAD LOVE LOSOSA........EEEEJJJJ BAMBOO ROD 4 M,SKORO CRNE BOJE ,OCUVAN KO NOV A STAR..... confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused
Nazad na vrh Ići dole
Mixmaster
MASTER
Mixmaster

Broj poruka : 10000
Godina : 55
Datum upisa : 05.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 13 EmptyUto 09 Avg 2011, 10:23

Opasni bucovi su "popadali" dok sam ja dangubio na slanom Mediteranu. Čestitke na dobrim ulovima.
Nazad na vrh Ići dole
Vjeko
Fly fisherman
Fly fisherman
Vjeko

Broj poruka : 62
Godina : 42
Datum upisa : 07.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 13 EmptyPet 12 Avg 2011, 21:00

I ja lovim sa 6# i cisto sam zadovoljan.....
danas je riba dosta dobro radila i uz toliko fulanih grizeva da me je sve sram reci koliko ipak se nesto isceprkalo

Mušičarenje bucova - Page 13 P8120091
Nazad na vrh Ići dole
Mixmaster
MASTER
Mixmaster

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 13 EmptySub 13 Avg 2011, 23:09

Evo i malo južnosrpske sirotinje:

Mušičarenje bucova - Page 13 Bucov4150g

4150 g i 77 cm. Južna Morava, desetak kilometara od Niša.

Meni je izgledao mnogo teži dok sam ga dvadesetak minuta zamarao po mrklom mraku (malopre).
Bio sam ubeđen da je ili som ili bucov od najmanje 7 kg. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Omar
Guide
Guide
Omar

Broj poruka : 2296
Godina : 50
Datum upisa : 11.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 13 EmptySub 13 Avg 2011, 23:23

cestitam

Ulov vridan postovanja.
Ipak ti je priustio veliku borbu. :ziveli :
Nazad na vrh Ići dole
Madjoni
Moderator
Moderator
Madjoni

Broj poruka : 9731
Datum upisa : 14.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 13 EmptyNed 14 Avg 2011, 02:27

O bata Mix sampion 1
Nazad na vrh Ići dole
http://www.flyfishingprimus.me/
Sasats
INSTRUKTOR
INSTRUKTOR
Sasats

Broj poruka : 4279
Datum upisa : 04.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 13 EmptyNed 14 Avg 2011, 08:06

bravo majstore cestitam dobar post
Nazad na vrh Ići dole
Sasa D
INSTRUKTOR
INSTRUKTOR
Sasa D

Broj poruka : 5296
Godina : 46
Datum upisa : 07.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 13 EmptyNed 14 Avg 2011, 09:06

Svaka cast! cestitam
Nazad na vrh Ići dole
Predrag
Guide
Guide
Predrag

Broj poruka : 1211
Godina : 50
Datum upisa : 05.10.2010

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 13 EmptyNed 14 Avg 2011, 11:23

Koji strimer je "kriv" za ovo stradanje? Velika riba! cool photos
Nazad na vrh Ići dole
Mixmaster
MASTER
Mixmaster

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 13 EmptyNed 14 Avg 2011, 11:47

Hvala momci. Ovaj bucov je zaista veliki za ovdašnje prilike. Popravih svoj rekord za 170g.
Muva je baš ova sa slike:

Mušičarenje bucova - Page 13 Aspconfuser

Beli "Confuser" sa crvenim repom od marabua, na udici Gamakatsu F16 #2

https://musicarenje.forumsr.net/t2805-confuser-i-suva-i-strimer?highlight=confuser#96123
Nazad na vrh Ići dole
Zvezdan
Guide
Guide
Zvezdan

Broj poruka : 561
Godina : 45
Datum upisa : 22.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 13 EmptyNed 14 Avg 2011, 15:43

Bravo Mix!
Nazad na vrh Ići dole
Sasats
INSTRUKTOR
INSTRUKTOR
Sasats

Broj poruka : 4279
Datum upisa : 04.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 13 EmptyNed 14 Avg 2011, 18:20

Danas sam otisao na reku pod utiskom ovog mixovog ulova sampion 1 rekoh , hajde i ja da zabodem jednog ha ha ha ha
poceo sam sa laganim strimerom od dlake polarne lisice . i dok sam se polako kretao vodom i pretrazivao teren , 50 ak metara ispod mene ugledao sam kako velike ribe kupe na povrsini . odusevljeno otvaram kutiju i biram koju bambulu za navezem , znajuci ovakve situacije od ranije . kada se jato krupnih klenova hrani na povrsini dobar ulov je zagarantovan , naravno uz pravilnu prezentaciju.
navezao sam bambulu na udici broj 6 i zabacio prema sredini reke neposredno iznad aktivnih riba . kraca voznja i tras ! jaka kontra i riba iskace iznad povrsine . odmah sam video o cemu je rec , jato beluna je kupilo na povrsini poput krupnih klenova . ukupno sam imao 4 akcije . prvu ribu sam uzvukao i slikao , jedna je spala u toku borbe , a dve sam promasio na kontri . neverovatan ribolov skocko
okupljeni plovkarosi su izbezumljeno posmatrali sta se desava sampion 1
nikada mi se ovakvo nesto nije desilo do sada . imao sam vise puta ulov beluna na bambulu ali vise riba na istom mestu ...to mi se nije desavalo

evo ribe , nije kao mixova sorry negde je kao pola njegove , ali nije los ulov ...

Mušičarenje bucova - Page 13 P8140047resize

Mušičarenje bucova - Page 13 P8140050resize

a evo i muve koju vole moravski beluni ...na udici 6 .....inace bambula je definitivno naj lovnija muva koju sam do sada video i ovom prilikom jos jednom cestitam i zahvaljujem njenom tvorcu cestitam

Mušičarenje bucova - Page 13 P8140054resize
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 13 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Mušičarenje bucova
Nazad na vrh 
Strana 13 od 67Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 40 ... 67  Sledeći
 Similar topics
-
» Strimer za bucova
» Strimer za bucova II

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Musicarenje.net :: FLY FISHING :: Mušičarenje bucova/bolena/beluna-
Skoči na: