Musicarenje.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Musicarenje.net

Fly Fishing

Portal*PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Mušičarenje bucova

Ići dole 
+94
Milan_klenaros
Bojovic Danijel
Sico
Mohiko
Stimulator 64
Mladen
Lale
Peja
Marushani
Bahus
NMilanovic
Sale guitar
Darko
Micko
Raka Hardy
MDujmović
Falco
Ducka
Milan VB
Bahat
Micko Nis
Emporio Djuzini
Los_Pecaros3
Platipus2000
Pedja GM
Ekozelj
Gegula
Oldsurehand
Ivants
Fly Carpenter
Milantaa
NemaNja95
Flya
SnikS
Djomla
Markosekula
NB.Geronimo
Oholi2
Sokre
RadeZamora
Milance
Nikolats
Japanac
Baker on the fly
Sumadinac
Musicar
KobraKV
Predrag
Djomla-BL
Peka
Mafke
Vjeko
Helti
Tomos rider
Saleja
Nemanja79
Mediteran
Bax
Pedja
Omar
BojanTs
ShoneFly
Markovic
Sale
Renafly
Ogi
Alp
Cakan
Crni
Musa
NikolaCG
Bugitrs
Sasats
Acapapec
Cdejan
Oholi
LeDukri
Sasa D
Madjoni
Ervin-Eko
Cicvara
Mr.Zacoola
Mixmaster
Zvezdan
Bogi
Djorovic
Ranko
Goran R
100ka
VladisaNS
Radojica-pop
Zeka
Murino
Djole
98 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 43 ... 67  Sledeći
AutorPoruka
Ervin-Eko
INSTRUKTOR
INSTRUKTOR
Ervin-Eko

Broj poruka : 5216
Godina : 39
Datum upisa : 09.02.2009

Mušičarenje bucova - Page 19 Empty
PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 19 EmptyČet 25 Avg 2011, 01:53

Nikolats ::
... and release...

Mušičarenje bucova - Page 19 Dsc03669w

Nikola, lijepo te je pozdravio zamahom repa cestitam sampion 1
Nazad na vrh Ići dole
KobraKV
Visitor
KobraKV

Broj poruka : 413
Godina : 44
Datum upisa : 28.06.2011

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 19 EmptyČet 25 Avg 2011, 09:20

cestitam Mixe,ekstra ti je i zapis a tek belunko a brate i glas ti nije los sam rece da si kao pred orgazmom a kako i nebi bio kad vadis onu mrgu od bucova,,,

Svaka ti cast brate.....vidi moliim te ako ti nije problem baci sliku dobitnog strimera od ovog cetvorokilasa ....jel ovo neko jezero gde si ga maznuo na strimera
Nazad na vrh Ići dole
Mixmaster
MASTER
Mixmaster

Broj poruka : 10000
Godina : 55
Datum upisa : 05.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 19 EmptyČet 25 Avg 2011, 09:42

KobraKV ::
cestitam Mixe,ekstra ti je i zapis a tek belunko a brate i glas ti nije los sam rece da si kao pred orgazmom a kako i nebi bio kad vadis onu mrgu od bucova,,,Svaka ti cast brate.....vidi moliim te ako ti nije problem baci sliku dobitnog strimera od ovog cetvorokilasa ....jel ovo neko jezero gde si ga maznuo na strimera

KobraKV, kako napisa NikolaCG, zaista maksimalno uživam i to, podjednako u mušičarenju svih vrsta. Možda sam zato konstantno pod tim predorgastičkim osećajem. Laughing

Ovo je onaj prvi krupan bucov u ovoj seriji, koji je ulovljen na strimera koji ima rep od crvenog marabuoa, a telo od ogromnog belog pera sa Whiting sedla. Slika je već ponavljana u ovoj temi.

https://2img.net/r/ihimizer/img204/3646/aspconfuser.jpg

Na snimku nije neko jezero, nego reka Južna Morava i jedan veoma miran vir. Vodostaj je veoma nizak, pa voda gotovo da stoji. To nije baš idealno mesto za prevariti bucova, jer ga je u brzaku višestruko lakše zeznuti.
Nazad na vrh Ići dole
KobraKV
Visitor
KobraKV

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 19 EmptyČet 25 Avg 2011, 11:12

sampion 1 Pretpostavio sam Mixe da je ovaj bucko u onoj seriji ulova od skoro pa cu da se vratim koji post unazad mada sam video prosli put o kojem strimeru je rec nego rekoh sam sebi
,,ma ovaj Randjelovic trmsi beluna svaki dan po Juznoj moravi i to siba one ciconje svakodnevno pa moguce da je pao i novi bucko od 4 kg...jbg..ko zna ..zna.....a Mixe..

I kod nas je Zap.morava mala i topla kao bara ,vrucine velike,moguc ribolov rano ujutru i u sumrak jer vidim ovi lokalni ribolovci samo tada i daju neki rezultat...ja vrlo slabo izlazim
u zadnjih mesec dana preokupiran poslom i sluzbeno i privatno neznam Sasats sta radi ovih dana nizvodnije od mene..DAL GA SIBA STRIMERIMA ...

:ziveli : KOLEGE MUSICARI
Nazad na vrh Ići dole
Mixmaster
MASTER
Mixmaster

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 19 EmptyČet 25 Avg 2011, 23:42

Čini mi se da držim dva rekorda u svom kraju, u kategoriji "Mušičarenje bucova". Najveći i najmanji:

Mušičarenje bucova - Page 19 Bucovminimalac

Dupla kruna! Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Zvezdan
Guide
Guide
Zvezdan

Broj poruka : 561
Godina : 45
Datum upisa : 22.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 19 EmptyPet 26 Avg 2011, 00:24

Ovakvi bucovčići su omiljeni plen krupnije sabraće.
Nazad na vrh Ići dole
KobraKV
Visitor
KobraKV

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 19 EmptyPet 26 Avg 2011, 08:55

.....To si u pravu Zvezdane,jes da nije kanibal kao stuka bucov obozava male bucovcice u sta sam se licno uverio kad sam kod izvlacenja malog bucka koji je pokupio red taga namenjenog gos.klenu
,na njega kidisao krupan bucov na nekih 5 m od mene a voda bistra ko rakija....al nije uspeo da ga skine sa muve samo mi nabio pritisak od koga sam prokljucao....Pa mi tada pade napamet i kazem
sam sebi...,,cobra,a sto nebi umesto strimera vezanog na 4 okacio beovicu na tu istu 4 udicu i probao da ga strimerisem kao na fazon koji varalicari u zargonu nazivaju muvanje kederom...
AL nesto nikako da to sprovedem u delo a garantujem da sa jacim priborom recimo klase #7 moze i dalo bi rezultat.

A MIXE. PA KAD JE MOGAO JOVAN MEMEDOVIC NA DELTI URALA MUSICARSKIM STAPOM DA BACA TVISTERE NA OLOVNOJ GLAVI I DA HVATA SMUDJA I BUCOVA STO NEBI I KEDERCIC BIO U OPTICAJU... ha ha ha ha
Nazad na vrh Ići dole
Sasats
INSTRUKTOR
INSTRUKTOR
Sasats

Broj poruka : 4279
Godina : 51
Datum upisa : 04.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 19 EmptyPet 26 Avg 2011, 20:09

Mixmaster ::
[center]Čini mi se da držim dva rekorda u svom kraju, u kategoriji "Mušičarenje bucova". Najveći i najmanji:

Za rekord najmanji nisam siguran, ali u kategoriji najveci drzis rekord dosta dalje nego u svom kraju sampion 1
Nazad na vrh Ići dole
Crni
Guide
Guide
Crni

Broj poruka : 1994
Godina : 46
Datum upisa : 07.03.2010

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 19 EmptyPet 26 Avg 2011, 20:42

Sasats ::
Za rekord najmanji nisam siguran, ali u kategoriji najveci drzis rekord dosta dalje nego u svom kraju

Da,da....kad porastem bicu kao Mix :ziveli :
Nazad na vrh Ići dole
Crni
Guide
Guide
Crni

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 19 EmptyNed 28 Avg 2011, 13:04

Zadnjih par dana samo sitan bucov se javlja.
Reka je napadnuta od strane kupaca koji traze spas od ove bolesne vrucine.
Ipak sam zadovoljan jer mi se otkacio jedan pravi,imao sam par kuvanja i ulovio par sitnih.
Danas je samo ovaj, mada realno nije ni on vredan paznje...44cm.

Mušičarenje bucova - Page 19 Bucov6
Nazad na vrh Ići dole
Mixmaster
MASTER
Mixmaster

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 19 EmptyNed 28 Avg 2011, 13:20

Nije loš ni bucov od 40-50 cm. Ja volim da bockam i takve, kad prorade u seriji. Nije ni to sitna riba za mušičarski štap. Poznajem "eksperte" koji se ubiše od bucovdžisanja, a ni takvog nisu opipali.

Ja ponekad uhvatim sebe kako priželjkujem te sitnije, ignorišući krupne "lupadžije", jer mi njihovi češći napadi ponekad pričinjavaju veće zadovoljstvo od "jednog ali vrednog",
a i način na koji oni napadaju strimera može biti zanimljiviji.

Ponekad...
Nazad na vrh Ići dole
Crni
Guide
Guide
Crni

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 19 EmptyNed 28 Avg 2011, 13:44

Upravo zbog svega sto si napisao ja kazem da sam zadovoljan danasnjim izlaskom...napadi,presijavanje iza strimera,kuvanje sve to ima svoje cari samo treba znati uzivati u njima.
Nazad na vrh Ići dole
Peka
Visitor
Peka

Broj poruka : 401
Godina : 42
Datum upisa : 26.11.2010

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 19 EmptyNed 28 Avg 2011, 21:36

Odlicni su i ovakvi komadi,oni se najcesce krecu i love u jatu i zato ih i ja ponekad(kao sto rece mix) vise prizeljkujem od krupnijih jer kad se oni pojave to znaci vise akcije i dosta uzbudjenja.
Nazad na vrh Ići dole
http://spreyart.wordpress.com/
Vjeko
Fly fisherman
Fly fisherman
Vjeko

Broj poruka : 62
Godina : 42
Datum upisa : 07.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 19 EmptyČet 01 Sep 2011, 11:58

Nakon mora konacno na pravoj vodi......

Jutarnja idila

Mušičarenje bucova - Page 19 IMAG0090

koja je kratko trajala jer se idila u trenutku pretvorila u navalu adrenalina zbog ovog igraca

Mušičarenje bucova - Page 19 IMAG0089

sav sretan sam jos bocnuo i maleckog klena i sa osmjehom otiso na jednu ladnu :ziveli :
Nazad na vrh Ići dole
Sokre
Fly fisherman
Fly fisherman

Broj poruka : 18
Datum upisa : 17.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 19 EmptyČet 01 Sep 2011, 12:02

Bravo majstore
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 19 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Mušičarenje bucova
Nazad na vrh 
Strana 19 od 67Idi na stranu : Prethodni  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 43 ... 67  Sledeći
 Similar topics
-
» Strimer za bucova
» Strimer za bucova II

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Musicarenje.net :: FLY FISHING :: Mušičarenje bucova/bolena/beluna-
Skoči na: