| Mušičarenje bucova | |
|
+94Milan_klenaros Bojovic Danijel Sico Mohiko Stimulator 64 Mladen Lale Peja Marushani Bahus NMilanovic Sale guitar Darko Micko Raka Hardy MDujmović Falco Ducka Milan VB Bahat Micko Nis Emporio Djuzini Los_Pecaros3 Platipus2000 Pedja GM Ekozelj Gegula Oldsurehand Ivants Fly Carpenter Milantaa NemaNja95 Flya SnikS Djomla Markosekula NB.Geronimo Oholi2 Sokre RadeZamora Milance Nikolats Japanac Baker on the fly Sumadinac Musicar KobraKV Predrag Djomla-BL Peka Mafke Vjeko Helti Tomos rider Saleja Nemanja79 Mediteran Bax Pedja Omar BojanTs ShoneFly Markovic Sale Renafly Ogi Alp Cakan Crni Musa NikolaCG Bugitrs Sasats Acapapec Cdejan Oholi LeDukri Sasa D Madjoni Ervin-Eko Cicvara Mr.Zacoola Mixmaster Zvezdan Bogi Djorovic Ranko Goran R 100ka VladisaNS Radojica-pop Zeka Murino Djole 98 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Ervin-Eko INSTRUKTOR
Broj poruka : 5216 Godina : 39 Lokacija : Sjenica Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Mušičarenje bucova Čet 25 Avg 2011, 01:53 | |
| | |
|
| |
KobraKV Visitor
Broj poruka : 413 Godina : 44 Lokacija : KRALJEVO Datum upisa : 28.06.2011
| Naslov: Re: Mušičarenje bucova Čet 25 Avg 2011, 09:20 | |
| Mixe,ekstra ti je i zapis a tek belunko a brate i glas ti nije los sam rece da si kao pred orgazmom a kako i nebi bio kad vadis onu mrgu od bucova,,, Svaka ti cast brate.....vidi moliim te ako ti nije problem baci sliku dobitnog strimera od ovog cetvorokilasa ....jel ovo neko jezero gde si ga maznuo na strimera | |
|
| |
Mixmaster MASTER
Broj poruka : 10000 Godina : 55 Lokacija : Niš Datum upisa : 05.08.2008
| Naslov: Re: Mušičarenje bucova Čet 25 Avg 2011, 09:42 | |
| - KobraKV ::
- Mixe,ekstra ti je i zapis a tek belunko a brate i glas ti nije los sam rece da si kao pred orgazmom a kako i nebi bio kad vadis onu mrgu od bucova,,,Svaka ti cast brate.....vidi moliim te ako ti nije problem baci sliku dobitnog strimera od ovog cetvorokilasa ....jel ovo neko jezero gde si ga maznuo na strimera
KobraKV, kako napisa NikolaCG, zaista maksimalno uživam i to, podjednako u mušičarenju svih vrsta. Možda sam zato konstantno pod tim predorgastičkim osećajem. Ovo je onaj prvi krupan bucov u ovoj seriji, koji je ulovljen na strimera koji ima rep od crvenog marabuoa, a telo od ogromnog belog pera sa Whiting sedla. Slika je već ponavljana u ovoj temi. https://2img.net/r/ihimizer/img204/3646/aspconfuser.jpg Na snimku nije neko jezero, nego reka Južna Morava i jedan veoma miran vir. Vodostaj je veoma nizak, pa voda gotovo da stoji. To nije baš idealno mesto za prevariti bucova, jer ga je u brzaku višestruko lakše zeznuti. | |
|
| |
KobraKV Visitor
| Naslov: Re: Mušičarenje bucova Čet 25 Avg 2011, 11:12 | |
| Pretpostavio sam Mixe da je ovaj bucko u onoj seriji ulova od skoro pa cu da se vratim koji post unazad mada sam video prosli put o kojem strimeru je rec nego rekoh sam sebi ,,ma ovaj Randjelovic trmsi beluna svaki dan po Juznoj moravi i to siba one ciconje svakodnevno pa moguce da je pao i novi bucko od 4 kg...jbg..ko zna ..zna.....a Mixe.. I kod nas je Zap.morava mala i topla kao bara ,vrucine velike,moguc ribolov rano ujutru i u sumrak jer vidim ovi lokalni ribolovci samo tada i daju neki rezultat...ja vrlo slabo izlazim u zadnjih mesec dana preokupiran poslom i sluzbeno i privatno neznam Sasats sta radi ovih dana nizvodnije od mene..DAL GA SIBA STRIMERIMA ... :ziveli : KOLEGE MUSICARI | |
|
| |
Mixmaster MASTER
| Naslov: Re: Mušičarenje bucova Čet 25 Avg 2011, 23:42 | |
| Čini mi se da držim dva rekorda u svom kraju, u kategoriji "Mušičarenje bucova". Najveći i najmanji: Dupla kruna! | |
|
| |
Zvezdan Guide
Broj poruka : 561 Godina : 45 Lokacija : Kladovo Datum upisa : 22.06.2009
| Naslov: Re: Mušičarenje bucova Pet 26 Avg 2011, 00:24 | |
| Ovakvi bucovčići su omiljeni plen krupnije sabraće. | |
|
| |
KobraKV Visitor
| Naslov: Re: Mušičarenje bucova Pet 26 Avg 2011, 08:55 | |
| .....To si u pravu Zvezdane,jes da nije kanibal kao stuka bucov obozava male bucovcice u sta sam se licno uverio kad sam kod izvlacenja malog bucka koji je pokupio red taga namenjenog gos.klenu ,na njega kidisao krupan bucov na nekih 5 m od mene a voda bistra ko rakija....al nije uspeo da ga skine sa muve samo mi nabio pritisak od koga sam prokljucao....Pa mi tada pade napamet i kazem sam sebi...,,cobra,a sto nebi umesto strimera vezanog na 4 okacio beovicu na tu istu 4 udicu i probao da ga strimerisem kao na fazon koji varalicari u zargonu nazivaju muvanje kederom... AL nesto nikako da to sprovedem u delo a garantujem da sa jacim priborom recimo klase #7 moze i dalo bi rezultat. A MIXE. PA KAD JE MOGAO JOVAN MEMEDOVIC NA DELTI URALA MUSICARSKIM STAPOM DA BACA TVISTERE NA OLOVNOJ GLAVI I DA HVATA SMUDJA I BUCOVA STO NEBI I KEDERCIC BIO U OPTICAJU... | |
|
| |
Sasats INSTRUKTOR
Broj poruka : 4279 Godina : 51 Lokacija : Trstenik Datum upisa : 04.01.2009
| Naslov: Re: Mušičarenje bucova Pet 26 Avg 2011, 20:09 | |
| - Mixmaster ::
- [center]Čini mi se da držim dva rekorda u svom kraju, u kategoriji "Mušičarenje bucova". Najveći i najmanji:
Za rekord najmanji nisam siguran, ali u kategoriji najveci drzis rekord dosta dalje nego u svom kraju | |
|
| |
Crni Guide
Broj poruka : 1994 Godina : 46 Lokacija : Leskovac Datum upisa : 07.03.2010
| Naslov: Re: Mušičarenje bucova Pet 26 Avg 2011, 20:42 | |
| - Sasats ::
- Za rekord najmanji nisam siguran, ali u kategoriji najveci drzis rekord dosta dalje nego u svom kraju
Da,da....kad porastem bicu kao Mix :ziveli : | |
|
| |
Crni Guide
| Naslov: Re: Mušičarenje bucova Ned 28 Avg 2011, 13:04 | |
| Zadnjih par dana samo sitan bucov se javlja. Reka je napadnuta od strane kupaca koji traze spas od ove bolesne vrucine. Ipak sam zadovoljan jer mi se otkacio jedan pravi,imao sam par kuvanja i ulovio par sitnih. Danas je samo ovaj, mada realno nije ni on vredan paznje...44cm. | |
|
| |
Mixmaster MASTER
| Naslov: Re: Mušičarenje bucova Ned 28 Avg 2011, 13:20 | |
| Nije loš ni bucov od 40-50 cm. Ja volim da bockam i takve, kad prorade u seriji. Nije ni to sitna riba za mušičarski štap. Poznajem "eksperte" koji se ubiše od bucovdžisanja, a ni takvog nisu opipali.
Ja ponekad uhvatim sebe kako priželjkujem te sitnije, ignorišući krupne "lupadžije", jer mi njihovi češći napadi ponekad pričinjavaju veće zadovoljstvo od "jednog ali vrednog", a i način na koji oni napadaju strimera može biti zanimljiviji.
Ponekad... | |
|
| |
Crni Guide
| Naslov: Re: Mušičarenje bucova Ned 28 Avg 2011, 13:44 | |
| Upravo zbog svega sto si napisao ja kazem da sam zadovoljan danasnjim izlaskom...napadi,presijavanje iza strimera,kuvanje sve to ima svoje cari samo treba znati uzivati u njima. | |
|
| |
Peka Visitor
Broj poruka : 401 Godina : 42 Lokacija : Leskovac Datum upisa : 26.11.2010
| Naslov: Re: Mušičarenje bucova Ned 28 Avg 2011, 21:36 | |
| Odlicni su i ovakvi komadi,oni se najcesce krecu i love u jatu i zato ih i ja ponekad(kao sto rece mix) vise prizeljkujem od krupnijih jer kad se oni pojave to znaci vise akcije i dosta uzbudjenja. | |
|
| |
Vjeko Fly fisherman
Broj poruka : 62 Godina : 42 Lokacija : nedođija Datum upisa : 07.09.2008
| Naslov: Re: Mušičarenje bucova Čet 01 Sep 2011, 11:58 | |
| Nakon mora konacno na pravoj vodi...... Jutarnja idila koja je kratko trajala jer se idila u trenutku pretvorila u navalu adrenalina zbog ovog igraca sav sretan sam jos bocnuo i maleckog klena i sa osmjehom otiso na jednu ladnu :ziveli : | |
|
| |
Sokre Fly fisherman
Broj poruka : 18 Lokacija : Krapinske Toplice , Hrvatska Datum upisa : 17.06.2008
| Naslov: Re: Mušičarenje bucova Čet 01 Sep 2011, 12:02 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Mušičarenje bucova | |
| |
|
| |
| Mušičarenje bucova | |
|