Pozdrav Zaječarac!Reakao sam ti da pada 15 minuta pre mraka,ni sada nije omanuo. Šone,jedina stvar koja ga sada može prevariti na sporoj i bonaca vodi jeste gurgler.Drugo ne pipa.
Crni Guide
Broj poruka : 1994 Godina : 46 Lokacija : Leskovac Datum upisa : 07.03.2010
Prosle nedelje sam imao priliku da odpecam jedno pre podne,bolje reci par sati sa mojim zemljakom,instruktorom(FFF FCI) odlicnim ribolovcem i jos boljim covekom...St.Igor u glavnoj ulozi...
Mafke Guide
Broj poruka : 2767 Godina : 51 Lokacija : JAGODINA Datum upisa : 23.01.2011
Lepa riba, ali upravo saznah je ovaj ribolovac ipak prilično skroman (a ne odličan, kako napisa njegov učitelj Crni). Kako sam tvrdi (na jednom od sajtova), Crni ga je doveo na mesto, pokazao mu bucova, objasnio šta da radi i vezao mu svog strimera.
Ako je tako, pohvale treba uputiti vodiču i instruktoru mušičarenja bucova, Crnom. Ovo je njegovo delo i vrhunski mušičarski rezultat. Iznad sopstvenog ulova postoji samo jedna stvar - ulov onog koga podučavaš i vodiš - to je jače.
Bravo Crni.
Crni Guide
Broj poruka : 1994 Godina : 46 Lokacija : Leskovac Datum upisa : 07.03.2010
Recimo da si u pravu,mada to nije vazno(bar meni) ... nas kolega je i pre ovog izlaska lovio bucova na J.Moravi pa nije bas tako jednostavno reci da je "tanak" ribolovac.Pecali smo na "mom" terenu gde nije imao prilike da hvata ranije.Ja kada bih dosao na Nisavu da pecam sa tobom ne bi sekunde razmisljao sta i kako vec bih savet potrazio od tebe.Kada bih otisao na Lim trazio bih savet recimo od Fice ili Laleta.Da smo pecali kod njega na Drini ja bih savet potrazio od njega.To ne znaci da sam ja "tanak" ribolovac vec da nemam predrasude i da radim logicnu stvar.
Hvala Mix na ovim recima ali ja zaista sebe ne smatram za necijeg ucitelja,niti mi to treba u zivotu.Otpecao sam par lepih sati sa kolegom,razmenili musice,upecali po kojeg bucova,pokazao mi kako da lakse izvedem Curve cast...sve u svemu jedno lepo druzenje.
Sasats INSTRUKTOR
Broj poruka : 4279 Godina : 51 Lokacija : Trstenik Datum upisa : 04.01.2009
Sasa, previse si ozbiljan ili te bucko malo namucio Svaka cast na ulovu... Sve se kanim da jedan vikend zapucam negde na Moravu i da pojurim bucova strimerima...
Mafke Guide
Broj poruka : 2767 Godina : 51 Lokacija : JAGODINA Datum upisa : 23.01.2011
E, za ovog (Sasats) znam sigurno da redovno hvata bucove. To smo puno puta videli.
Takođe, znam da to radi i Crni. To smo takođe više puta videli...
Ali, za onog Igora nikad nisam ni čuo da zna da hvata bucove ili klenove, a pratim sve forume, osluškujem sve priče, a znam ga i od ranije. Daleko od "odličnog" mušičara, a daleko i od C&R ribolovca.
P.S.
Da ne zaboravim - i ja danas uknjižih jednog od 2-3 kg:
Uveliko se prži (kod mene nema glume CR ludila) - za desetak minuta počinjem sa "realizacijom" i unosom neophodnih bucovdžijskih vitamina.
...osećam kako miriše... mljac, mljac
Sasats INSTRUKTOR
Broj poruka : 4279 Godina : 51 Lokacija : Trstenik Datum upisa : 04.01.2009
Hvala momci Što se slike tiče , retko se slikam , ne volim da se slikam jer nisam nesto fotogenican . Inace sam uzivo veoma lep ali slike mi bezveze ispadnu Naleteo neki deda bas dok sam ga zamarao i sam se ponudio da me slika sa ribom
Mix, odlican ulov ...kao sto navikli od tebe
Poslednji izmenio Sasats dana Uto 25 Sep 2012, 21:33, izmenjeno ukupno 1 puta