Broj poruka : 4279 Godina : 51 Lokacija : Trstenik Datum upisa : 04.01.2009
Naslov: Re: Mušičarenje bucova Sub 13 Okt 2012, 20:47
NemaNja95 ::
Sale ulovi su super. Ako ovako nastavis nista nece ostati u Z.Moravi
Kad je Juzna Morava prezivela Mixmastera prezivece i Zapadna jednog obicnog Sasuts
Saleja Guide
Broj poruka : 703 Godina : 43 Lokacija : Jagodina Datum upisa : 14.01.2011
Naslov: Re: Mušičarenje bucova Sub 13 Okt 2012, 20:51
Pravi tarpuni :ziveli :
Mixmaster MASTER
Broj poruka : 10000 Godina : 55 Lokacija : Niš Datum upisa : 05.08.2008
Naslov: Re: Mušičarenje bucova Sub 13 Okt 2012, 21:28
"Južnomoravci" i "Zapadnomoravci" ovih dana imaju fenomenalne ulove bucova, još samo da nam se pridruže i "Velikomoravci", pa da zaokružimo.
Srbija nema bolje i atraktivnije mušičarenje od ovoga. Neki se zaklinju u drinskog lipljena. Eeee, bilo nekad....Top-lista se promenila, sada je hit #1 moravski bucov i to se neće tako skoro promeniti.
Murino Admin
Broj poruka : 31734 Datum upisa : 26.04.2008
Naslov: Re: Mušičarenje bucova Ned 14 Okt 2012, 00:08
Definitivno, posle svega što smo mi konstatovali (a neki od vas lovili )... ova tema, sa temom Mušičarenje štuke uskoro ide iz "Mušičarenje ostalih vrsta riba" u osnovnu kategoriju !
Zvezdan Guide
Broj poruka : 561 Godina : 45 Lokacija : Kladovo Datum upisa : 22.06.2009
Ja ne smem ni da pričam koliki mi je bucov juče dopratio poperče do samog čamca ,pogledali smo se u oči ,ja sam se prenerazio kolika je grdosija a on je samo mirno nonšarlantno napravio nalevo krug .
Zvezdan Guide
Broj poruka : 561 Godina : 45 Lokacija : Kladovo Datum upisa : 22.06.2009
Juče je bila situacija da se skoro niti jedan jedini raub nije video na vodi ,mirno bez vetra a iz čamca sam plasirao ka obali u samo granje i iznad potopljenih stabala u vodi ,već kada sam digao ruke od svega desilo se da sam ovog dovukao iz same obale . Po mom mišljenju samo da je bila malo bolja situacija na vodi ,da je riba bila aktivnija debelo bi se pokrivili nas dvojca ..ovako :( ipak drago mi je da sam video da postoje ovolike ribe još uvek na Tamišu ,doduše teren je nepristupačan sa obale a svuda je granje,panjevi i slično ,ne čudi me zašto se tamo krije. Ne smem da procenjujem veličinu ribe tako olako ali sam ubeđen da je prilično preko 5 kg .
Mixmaster MASTER
Broj poruka : 10000 Godina : 55 Lokacija : Niš Datum upisa : 05.08.2008
Dok mušičarim bucove, često imam brojnu publiku, sastavljenu od ribolovaca koji spakuju svoj pribor i prate me duž reke, uživajući u neobičnim prizorima i uspešnom ribolovu. To je korisno, jer neko od njih može da posluži kao kamerman:
Mafke Guide
Broj poruka : 2767 Godina : 51 Lokacija : JAGODINA Datum upisa : 23.01.2011
Jedan "ozbiljan" od danas, da ne pomislite da je ovogodišnja "berba" završena:
...Zapravo, preostale su još 2/3 najboljeg dela bucovdžijske sezone na J. Moravi. Ja sam je započeo pre dvadesetak dana, a nadam se dobrim ulovima bar do 1. decembra.