| Mušičarenje bucova | |
|
+94Milan_klenaros Bojovic Danijel Sico Mohiko Stimulator 64 Mladen Lale Peja Marushani Bahus NMilanovic Sale guitar Darko Micko Raka Hardy MDujmović Falco Ducka Milan VB Bahat Micko Nis Emporio Djuzini Los_Pecaros3 Platipus2000 Pedja GM Ekozelj Gegula Oldsurehand Ivants Fly Carpenter Milantaa NemaNja95 Flya SnikS Djomla Markosekula NB.Geronimo Oholi2 Sokre RadeZamora Milance Nikolats Japanac Baker on the fly Sumadinac Musicar KobraKV Predrag Djomla-BL Peka Mafke Vjeko Helti Tomos rider Saleja Nemanja79 Mediteran Bax Pedja Omar BojanTs ShoneFly Markovic Sale Renafly Ogi Alp Cakan Crni Musa NikolaCG Bugitrs Sasats Acapapec Cdejan Oholi LeDukri Sasa D Madjoni Ervin-Eko Cicvara Mr.Zacoola Mixmaster Zvezdan Bogi Djorovic Ranko Goran R 100ka VladisaNS Radojica-pop Zeka Murino Djole 98 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Mediteran Visitor
Broj poruka : 132 Godina : 46 Lokacija : Kraljevo Datum upisa : 28.03.2011
| Naslov: Re: Mušičarenje bucova Čet 18 Okt 2012, 19:26 | |
| Mix sta se kome pravdas sta oblacis
Poslednji izmenio Mediteran dana Čet 18 Okt 2012, 21:00, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
ShoneFly Champion Fly Tying Competition 'Musicarenje.net 2015'
Broj poruka : 2568 Lokacija : bare,rukavci,kanali Datum upisa : 25.06.2009
| Naslov: Re: Mušičarenje bucova Čet 18 Okt 2012, 19:56 | |
| Čemu ovakva poruka? Niko nije bio zlonameran a verujem da je i Mix to tako shvatio ... a što se tiče opisa C&R debelo grešiš sinko možda ima i takvih kakve si opisao ali ima i onih koji to ne rade iz takvih razloga kao što si naveo. | |
|
| |
Mediteran Visitor
Broj poruka : 132 Godina : 46 Lokacija : Kraljevo Datum upisa : 28.03.2011
| Naslov: Re: Mušičarenje bucova Čet 18 Okt 2012, 20:00 | |
| Cekamo Mixa da se javi pa da brisemo | |
|
| |
Sasats INSTRUKTOR
Broj poruka : 4279 Godina : 51 Lokacija : Trstenik Datum upisa : 04.01.2009
| Naslov: Re: Mušičarenje bucova Čet 18 Okt 2012, 20:27 | |
| Dobrog ribolovca ne cini skupa garderoba , isto kao sto i skupa garderoba ne cini dobrog ribolovca a da su cene pristupacne rado bi kupio originalne firmirane stvari . na dobar stap ne zalim da potrosim pare , do neke granice koja mi se cini podnosljiva . a na druge delove opreme mi iskreno zao da spucam gomilu para jer i mnogo jeftinije stvari isto zavrsavaju posao kao i nenormalno skupe | |
|
| |
MDujmović Visitor
Broj poruka : 159 Godina : 47 Lokacija : Bihać Datum upisa : 05.01.2012
| Naslov: Re: Mušičarenje bucova Čet 18 Okt 2012, 20:29 | |
| Što se mene tiče, meni je ljeti i kad je toplo najugodnije mušičariti u Speedo kupaćim gaćama.. | |
|
| |
Mixmaster MASTER
Broj poruka : 10000 Godina : 55 Lokacija : Niš Datum upisa : 05.08.2008
| Naslov: Re: Mušičarenje bucova Čet 18 Okt 2012, 20:52 | |
| Nije loše ovo čavrljanje dok ne popadaju novi bucovi. Pomenuh jeftini PVC kombinezon. Da, uskoro ću, čim zahladi, početi da ga nosim, ali uz pododelo i čarape od debelog neoprena. Dakle, Mafke, ako si moravski mušičar, ti zapravo možeš da se provučeš i bez (prilično skupog) breathable kompleta za gažu. Evo kako: Dok je hladno, hladna je i Morava, pa ti je odličan i gumeni ili pvc kombinezon. Kad je toplo, topla je i Morava (nije to Pliva ili Ljuča), pa možeš da se skineš i uživaš u brčkanju. Eto, umesto da pljusneš 500 evra, ti ćeš proći sa 30. Heheh - savet od 470 evrića. | |
|
| |
Gegula Guide
Broj poruka : 717 Godina : 48 Lokacija : Nicosia Datum upisa : 04.11.2009
| Naslov: Re: Mušičarenje bucova Čet 18 Okt 2012, 21:06 | |
| Čarape jos bolje, one domace proizvodnje sto ih jja zovem hvala ti bako | |
|
| |
Raka Hardy Guide
Broj poruka : 1487 Lokacija : Mali Zvornik Datum upisa : 10.11.2010
| Naslov: Re: Mušičarenje bucova Čet 18 Okt 2012, 21:21 | |
| Mixmaster - Bucomaster! Prelepe ribe Mix! Čestitke ! :ziveli : | |
|
| |
Mixmaster MASTER
| Naslov: Re: Mušičarenje bucova Sub 20 Okt 2012, 20:49 | |
| Hvala na čestitkama. Nisam jedini, imam pojačanje - Petar Ristić sa današnjim bucovom od okruglo 5 kg! | |
|
| |
Zvezdan Guide
Broj poruka : 561 Godina : 45 Lokacija : Kladovo Datum upisa : 22.06.2009
| Naslov: Re: Mušičarenje bucova Ned 21 Okt 2012, 08:45 | |
| Odlični ulovi!Mada,vidim da ove godine opasne raste tendencija guranja riba u objektiv.Bez uvrede,ribe izgledaju prediomenzionirano i takve slike opasno kvare utisak o izuzetnosti ulova. Za primer uzeću onu fotku sa prethodne strane na kojoj je Mixmaster sa dva bucova u rukama.Možda i najjača fotka u celoj temi,daleko bolja od svih u kojima je riba u krupnom planu. | |
|
| |
Mixmaster MASTER
| Naslov: Re: Mušičarenje bucova Ned 21 Okt 2012, 09:18 | |
| Zvezdane, slažem se da je guranje riba do samog objektiva glupo. Takvih primera ima mnogo, širom sveta, pa i na našem forumu. Međutim, na ovim mojim bucovskim slikama ruke su uvek pristojno savijene u laktovima. Mislim da ti se čini da su gurnute do objektiva. Ovo su ribe dugačke 70-80 cm, veoma debele i krupne, i čini mi se da su prilično verno prikazane. Da su ruke primaknute telu, ribe bi izgledale manje nego što jesu. Jednostavno, već smo navikli da i svetski poznati mušičari naguraju ribu u objektiv, pa, ako bismo ih mi izmicali, izgledali bismo previše skromno. Treba naći komprimis, a to su, po mom mišljenju, savijeni laktovi i riba na 20-30 cm ispred tela ribolovca. | |
|
| |
NikolaCG INSTRUKTOR
Broj poruka : 4911 Datum upisa : 25.03.2009
| Naslov: Re: Mušičarenje bucova Ned 21 Okt 2012, 11:32 | |
| Ovakvi ulovi su sami po sebi dobar kadar! Momci samo nastavite ovu jesenju bucovsku žurku! | |
|
| |
Zvezdan Guide
Broj poruka : 561 Godina : 45 Lokacija : Kladovo Datum upisa : 22.06.2009
| Naslov: Re: Mušičarenje bucova Ned 21 Okt 2012, 11:50 | |
| Ulovi su fenomenalni,odavno,a možda i nikada nije bilo ovakvih ulova bucova na našim muščarskom sajtovima sa srpskih voda.Samo mi mnogo lešđe deluju slike kao ona tvoja sa dva komada.Sjajna slika gde se vidi kompozicija.I riba i čovek i malo šira perspektiva okoline. | |
|
| |
Gegula Guide
Broj poruka : 717 Godina : 48 Lokacija : Nicosia Datum upisa : 04.11.2009
| Naslov: Re: Mušičarenje bucova Ned 21 Okt 2012, 12:36 | |
| Tačno tako | |
|
| |
Mixmaster MASTER
| Naslov: Re: Mušičarenje bucova Ned 21 Okt 2012, 19:46 | |
| - Zvezdan ::
- Ulovi su fenomenalni,odavno,a možda i nikada nije bilo ovakvih ulova bucova na našim muščarskom sajtovima sa srpskih voda.
Samo mi mnogo lešđe deluju slike kao ona tvoja sa dva komada.Sjajna slika gde se vidi kompozicija. I riba i čovek i malo šira perspektiva okoline. Slažem se da je to najlepša slika. Za to je zaslužan mušičar, Bojan Devrnja, naš član iz Beograda. Retko imam pored sebe ljude koji mogu da naprave kvalitetnu sliku. Uglavnom sam usamljen dok mušičarim. Ostale slike sam slikao sam (stavim kameru na drvo, pa me sama slika) ili su me slikali neki priobalni čudaci, koji ne umeju da koriste "moderne sprave". Na jednoj slici (vratite se par stranica unazad) odsekli su rep bucovu. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Mušičarenje bucova | |
| |
|
| |
| Mušičarenje bucova | |
|