Musicarenje.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Musicarenje.net

Fly Fishing

Portal*PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Mušičarenje bucova

Ići dole 
+94
Milan_klenaros
Bojovic Danijel
Sico
Mohiko
Stimulator 64
Mladen
Lale
Peja
Marushani
Bahus
NMilanovic
Sale guitar
Darko
Micko
Raka Hardy
MDujmović
Falco
Ducka
Milan VB
Bahat
Micko Nis
Emporio Djuzini
Los_Pecaros3
Platipus2000
Pedja GM
Ekozelj
Gegula
Oldsurehand
Ivants
Fly Carpenter
Milantaa
NemaNja95
Flya
SnikS
Djomla
Markosekula
NB.Geronimo
Oholi2
Sokre
RadeZamora
Milance
Nikolats
Japanac
Baker on the fly
Sumadinac
Musicar
KobraKV
Predrag
Djomla-BL
Peka
Mafke
Vjeko
Helti
Tomos rider
Saleja
Nemanja79
Mediteran
Bax
Pedja
Omar
BojanTs
ShoneFly
Markovic
Sale
Renafly
Ogi
Alp
Cakan
Crni
Musa
NikolaCG
Bugitrs
Sasats
Acapapec
Cdejan
Oholi
LeDukri
Sasa D
Madjoni
Ervin-Eko
Cicvara
Mr.Zacoola
Mixmaster
Zvezdan
Bogi
Djorovic
Ranko
Goran R
100ka
VladisaNS
Radojica-pop
Zeka
Murino
Djole
98 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 52 ... 67  Sledeći
AutorPoruka
Mediteran
Visitor
Mediteran

Broj poruka : 132
Godina : 46
Datum upisa : 28.03.2011

Mušičarenje bucova - Page 38 Empty
PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 38 EmptyČet 18 Okt 2012, 19:26

Mix sta se kome pravdas sta oblacis stop

Poslednji izmenio Mediteran dana Čet 18 Okt 2012, 21:00, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
http://www.mediteranfashion.com
ShoneFly
Champion Fly Tying Competition 'Musicarenje.net 2015'
Champion Fly Tying Competition 'Musicarenje.net 2015'
ShoneFly

Broj poruka : 2568
Datum upisa : 25.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 38 EmptyČet 18 Okt 2012, 19:56

Čemu ovakva poruka? Niko nije bio zlonameran a verujem da je i Mix to tako shvatio ... a što se tiče opisa C&R debelo grešiš sinko možda ima i takvih kakve si opisao ali ima i onih koji to ne rade iz takvih razloga kao što si naveo.
Nazad na vrh Ići dole
Mediteran
Visitor
Mediteran

Broj poruka : 132
Godina : 46
Datum upisa : 28.03.2011

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 38 EmptyČet 18 Okt 2012, 20:00

Cekamo Mixa da se javi pa da brisemo ha ha ha ha
Nazad na vrh Ići dole
http://www.mediteranfashion.com
Sasats
INSTRUKTOR
INSTRUKTOR
Sasats

Broj poruka : 4279
Godina : 51
Datum upisa : 04.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 38 EmptyČet 18 Okt 2012, 20:27

Dobrog ribolovca ne cini skupa garderoba , isto kao sto i skupa garderoba ne cini dobrog ribolovca ha ha ha ha
a da su cene pristupacne rado bi kupio originalne firmirane stvari . na dobar stap ne zalim da potrosim pare , do neke granice koja mi se cini podnosljiva . a na druge delove opreme mi iskreno zao da spucam gomilu para jer i mnogo jeftinije stvari isto zavrsavaju posao kao i nenormalno skupe
Nazad na vrh Ići dole
MDujmović
Visitor
MDujmović

Broj poruka : 159
Godina : 47
Datum upisa : 05.01.2012

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 38 EmptyČet 18 Okt 2012, 20:29

Što se mene tiče, meni je ljeti i kad je toplo najugodnije mušičariti u Speedo kupaćim gaćama.. ha ha ha ha
Nazad na vrh Ići dole
Mixmaster
MASTER
Mixmaster

Broj poruka : 10000
Godina : 55
Datum upisa : 05.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 38 EmptyČet 18 Okt 2012, 20:52

Nije loše ovo čavrljanje dok ne popadaju novi bucovi.

Pomenuh jeftini PVC kombinezon. Da, uskoro ću, čim zahladi, početi da ga nosim, ali uz pododelo i čarape od debelog neoprena. Dakle, Mafke, ako si moravski mušičar, ti zapravo možeš da se provučeš i bez (prilično skupog) breathable kompleta za gažu. Evo kako: Dok je hladno, hladna je i Morava, pa ti je odličan i gumeni ili pvc kombinezon. Kad je toplo, topla je i Morava (nije to Pliva ili Ljuča), pa možeš da se skineš i uživaš u brčkanju. Eto, umesto da pljusneš 500 evra, ti ćeš proći sa 30.

Heheh - savet od 470 evrića. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gegula
Guide
Guide
Gegula

Broj poruka : 717
Godina : 48
Datum upisa : 04.11.2009

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 38 EmptyČet 18 Okt 2012, 21:06

Čarape jos bolje, one domace proizvodnje sto ih jja zovem hvala ti bako

Mušičarenje bucova - Page 38 Hvalatibako

Nazad na vrh Ići dole
Raka Hardy
Guide
Guide
Raka Hardy

Broj poruka : 1487
Datum upisa : 10.11.2010

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 38 EmptyČet 18 Okt 2012, 21:21

Mixmaster - Bucomaster! sampion 1

Prelepe ribe Mix! Čestitke ! :ziveli :
Nazad na vrh Ići dole
Mixmaster
MASTER
Mixmaster

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 38 EmptySub 20 Okt 2012, 20:49

Hvala na čestitkama.

Nisam jedini, imam pojačanje - Petar Ristić sa današnjim bucovom od okruglo 5 kg!

Mušičarenje bucova - Page 38 Perapetarda
Nazad na vrh Ići dole
Zvezdan
Guide
Guide
Zvezdan

Broj poruka : 561
Godina : 45
Datum upisa : 22.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 38 EmptyNed 21 Okt 2012, 08:45

Odlični ulovi!Mada,vidim da ove godine opasne raste tendencija guranja riba u objektiv.Bez uvrede,ribe izgledaju prediomenzionirano i takve slike opasno kvare utisak o izuzetnosti ulova. No
Za primer uzeću onu fotku sa prethodne strane na kojoj je Mixmaster sa dva bucova u rukama.Možda i najjača fotka u celoj temi,daleko bolja od svih u kojima je riba u krupnom planu.
Nazad na vrh Ići dole
Mixmaster
MASTER
Mixmaster

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 38 EmptyNed 21 Okt 2012, 09:18

Zvezdane, slažem se da je guranje riba do samog objektiva glupo. Takvih primera ima mnogo, širom sveta, pa i na našem forumu. Međutim, na ovim mojim bucovskim slikama ruke su uvek pristojno savijene u laktovima. Mislim da ti se čini da su gurnute do objektiva. Ovo su ribe dugačke 70-80 cm, veoma debele i krupne, i čini mi se da su prilično verno prikazane. Da su ruke primaknute telu, ribe bi izgledale manje nego što jesu. Jednostavno, već smo navikli da i svetski poznati mušičari naguraju ribu u objektiv, pa, ako bismo ih mi izmicali, izgledali bismo previše skromno. Treba naći komprimis, a to su, po mom mišljenju, savijeni laktovi i riba na 20-30 cm ispred tela ribolovca.
Nazad na vrh Ići dole
NikolaCG
INSTRUKTOR
INSTRUKTOR
NikolaCG

Broj poruka : 4911
Datum upisa : 25.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 38 EmptyNed 21 Okt 2012, 11:32

Ovakvi ulovi su sami po sebi dobar kadar! Momci samo nastavite ovu jesenju bucovsku žurku!
Nazad na vrh Ići dole
Zvezdan
Guide
Guide
Zvezdan

Broj poruka : 561
Godina : 45
Datum upisa : 22.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 38 EmptyNed 21 Okt 2012, 11:50

Ulovi su fenomenalni,odavno,a možda i nikada nije bilo ovakvih ulova bucova na našim muščarskom sajtovima sa srpskih voda.Samo mi mnogo lešđe deluju slike kao ona tvoja sa dva komada.Sjajna slika gde se vidi kompozicija.I riba i čovek i malo šira perspektiva okoline.
Nazad na vrh Ići dole
Gegula
Guide
Guide
Gegula

Broj poruka : 717
Godina : 48
Datum upisa : 04.11.2009

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 38 EmptyNed 21 Okt 2012, 12:36

Tačno tako Bravooo
Nazad na vrh Ići dole
Mixmaster
MASTER
Mixmaster

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 38 EmptyNed 21 Okt 2012, 19:46

Zvezdan ::
Ulovi su fenomenalni,odavno,a možda i nikada nije bilo ovakvih ulova bucova na našim muščarskom sajtovima sa srpskih voda.
Samo mi mnogo lešđe deluju slike kao ona tvoja sa dva komada.Sjajna slika gde se vidi kompozicija.
I riba i čovek i malo šira perspektiva okoline.

Slažem se da je to najlepša slika. Za to je zaslužan mušičar, Bojan Devrnja, naš član iz Beograda. Retko imam pored sebe ljude koji mogu da naprave
kvalitetnu sliku. Uglavnom sam usamljen dok mušičarim. Ostale slike sam slikao sam (stavim kameru na drvo, pa me sama slika) ili su me slikali neki
priobalni čudaci, koji ne umeju da koriste "moderne sprave". Na jednoj slici (vratite se par stranica unazad) odsekli su rep bucovu. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 38 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Mušičarenje bucova
Nazad na vrh 
Strana 38 od 67Idi na stranu : Prethodni  1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 52 ... 67  Sledeći
 Similar topics
-
» Strimer za bucova
» Strimer za bucova II

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Musicarenje.net :: FLY FISHING :: Mušičarenje bucova/bolena/beluna-
Skoči na: