| Mušičarenje bucova | |
|
+94Milan_klenaros Bojovic Danijel Sico Mohiko Stimulator 64 Mladen Lale Peja Marushani Bahus NMilanovic Sale guitar Darko Micko Raka Hardy MDujmović Falco Ducka Milan VB Bahat Micko Nis Emporio Djuzini Los_Pecaros3 Platipus2000 Pedja GM Ekozelj Gegula Oldsurehand Ivants Fly Carpenter Milantaa NemaNja95 Flya SnikS Djomla Markosekula NB.Geronimo Oholi2 Sokre RadeZamora Milance Nikolats Japanac Baker on the fly Sumadinac Musicar KobraKV Predrag Djomla-BL Peka Mafke Vjeko Helti Tomos rider Saleja Nemanja79 Mediteran Bax Pedja Omar BojanTs ShoneFly Markovic Sale Renafly Ogi Alp Cakan Crni Musa NikolaCG Bugitrs Sasats Acapapec Cdejan Oholi LeDukri Sasa D Madjoni Ervin-Eko Cicvara Mr.Zacoola Mixmaster Zvezdan Bogi Djorovic Ranko Goran R 100ka VladisaNS Radojica-pop Zeka Murino Djole 98 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Sale Guide
Broj poruka : 1437 Godina : 48 Lokacija : Čačak Datum upisa : 04.12.2008
| Naslov: Re: Mušičarenje bucova Sub 28 Avg 2010, 21:06 | |
| Danas slicna situacija kao ovih dana , samo sto sam imao jednu akciju i spadanje i to kada sam vec izgubio volju za bilo cim ,polakomi se ludak na suvu muvu ala bambula samo od policelona prekrivena kristal flesom , po Randjinom receptu samo izgleda da sam losu udicu odabrao ,sutra idem opet valjda ce biti i neka slika | |
|
| |
ShoneFly Champion Fly Tying Competition 'Musicarenje.net 2015'
Broj poruka : 2568 Lokacija : bare,rukavci,kanali Datum upisa : 25.06.2009
| |
| |
Mixmaster MASTER
Broj poruka : 10000 Godina : 55 Lokacija : Niš Datum upisa : 05.08.2008
| Naslov: Re: Mušičarenje bucova Sub 11 Sep 2010, 19:50 | |
| Koja je ovo reka? Šone, imaš isti kačket i čekrk kao ja. Trebalo bi da tražimo sponzorstvo od Vision i Shimano/Loomis. | |
|
| |
| Naslov: Re: Mušičarenje bucova Sub 11 Sep 2010, 22:46 | |
| prave robne marke za prave momke !!! Reka Tamiš | |
|
| |
Mixmaster MASTER
| Naslov: Re: Mušičarenje bucova Uto 14 Sep 2010, 12:33 | |
| Čeprkajući po fijokama u potrazi za vezicama flashaboua, naiđoh na jednu staru sliku iz 2001. Sa dubokim uzdahom sam je odgledao, prisećajući se kako sam 31. oktobra 2001., na Južnoj Moravi, zamarao ovu babarogu od 4 kg, čini mi se sat vremena. Sa druge strane reke, sve je posmatrao moj stari FF prijatelj Zvonko, koji je prizvao dvojicu skobaljaša sa po jednim meredovom, da ga zakusaju i za glavu i za rep. Mečka dugo nije htela da priđe na dohvat meredova, a dva puta mi je izbijala kompletan konac sa čekrka... Eh, memories, sweet memories... Štap je RST MPL 8.6ft #5, konac Cortland 333 DT4F, čekrk čuveni Abu Diplomat, mamac beli bunny streamer urađen na udici broj 4.
Poslednji izmenio Mixmaster dana Ned 14 Okt 2012, 09:19, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
| Naslov: Re: Mušičarenje bucova Uto 14 Sep 2010, 19:37 | |
| Ovo je riba za svaki respekt ,ovakvih babaroga ima i ovde ,ja sam imao jednog prošle godine ali ona stara ribolovačka priča ' otkačio se ! mušičario sam na visionov GT four four #5 i u momentu mi je skoro izbio štap iz ruke kada sam mu dao kontru na površini dok je pokupio mog mini poppera .Posle minut ,dva ,kada sam video o kakvoj se ribi radi ' ukakio sam se u gaće no medjutim ušao je u najveće kovitlace koje pravi brana i ode..jbga Kladim se da je sigurno bio blizu mixovog ...Inače ovakve i veće ribe je veoma teško prevariti u to budite sigurni ! | |
|
| |
Zvezdan Guide
Broj poruka : 561 Godina : 45 Lokacija : Kladovo Datum upisa : 22.06.2009
| Naslov: Re: Mušičarenje bucova Uto 14 Sep 2010, 20:12 | |
| Fantastičan ulov Mixe! Potakao si me da se prisetim moje najveće ribe od prošle godine!Lupio je pre podne,oko 11 sati! Uzeo je strimer u vodenom filmu,nije napravio ni najmanji talas,samo je izronio i nastavio kretanje,u čemu ga je zaustavila sigurna ruka! Bio je prilično miran dok nije video šansu da šmugne među šipke improvizovane skakaonice!To je bio najkritičniji trenutak borbe, ali 0.17mm najlon nije popustio! | |
|
| |
| Naslov: Re: Mušičarenje bucova Uto 14 Sep 2010, 20:39 | |
| | |
|
| |
Zvezdan Guide
| Naslov: Re: Mušičarenje bucova Uto 14 Sep 2010, 20:46 | |
| Dobra riba Šone!
Nisam video ove tvoje fotke do sada!Koliko vidim to je neko jako loše vreme,a ja iz iskustva znam da su uslovi slabe vidljivosti, oblačno vreme i blago namreškana površina vode,vetar,najjače vreme za krupnog bucova! | |
|
| |
| Naslov: Re: Mušičarenje bucova Uto 14 Sep 2010, 20:51 | |
| Pa da slažem se... | |
|
| |
Mixmaster MASTER
| |
| |
LeDukri Visitor
Broj poruka : 180 Godina : 40 Lokacija : Niš Datum upisa : 29.08.2009
| |
| |
| Naslov: Re: Mušičarenje bucova Uto 14 Sep 2010, 21:17 | |
| Ha ha ha ,može biti ,može biti ... Mada ipak mislim da je do štapa ,prošle godine sam koristio #5 i bilo je većih riba dok ove sa #8 vadim ove bebe ... .. | |
|
| |
Markovic Visitor
Broj poruka : 161 Godina : 46 Lokacija : Pozarevac Datum upisa : 16.06.2008
| |
| |
Zvezdan Guide
| Naslov: Re: Mušičarenje bucova Sre 15 Sep 2010, 07:21 | |
| Mislim da je problem sa ovogodišnjim bucovom na većem broju reka u Srbiji izrazito nepovoljna hidrološka situacija!
Kod mene na Dunavu,bucov je,posebno krupni komadi,jako osetljiv na promene vodostaja i temperaturu vode!Uvek sam imao dobru sezonu kad je voda bila stabilna,kad to kažem mislim na period stabilizacije vode koji počinje odmah nakon ogromnih prolećnih voda!Ti dani uglavnom počinju već sredinom juna i traju do kraja sezone!Ove godine smo imali dva poplavna talasa koja su potpuno "isekla" ribu, i odložila njene uobičajene navike hranjenja ili ih potpuno promenile!Evo,ovih dana je kod mene ponovo strahovita voda,ona koja nosi drvlje i kamenje!Takav presek nakon nekoilko nedelja stabilnijeg vodostaja je smrt za bucova!
Keder se povlači dublje a za njim i bucov,a za nas mušičare to je najgora solucija!Moguće ga je pronaći jedino u ranim jutarnjim satima ili predveče kad se podigne keder! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Mušičarenje bucova | |
| |
|
| |
| Mušičarenje bucova | |
|