Musicarenje.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Musicarenje.net

Fly Fishing

Portal*PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Mušičarenje bucova

Ići dole 
+94
Milan_klenaros
Bojovic Danijel
Sico
Mohiko
Stimulator 64
Mladen
Lale
Peja
Marushani
Bahus
NMilanovic
Sale guitar
Darko
Micko
Raka Hardy
MDujmović
Falco
Ducka
Milan VB
Bahat
Micko Nis
Emporio Djuzini
Los_Pecaros3
Platipus2000
Pedja GM
Ekozelj
Gegula
Oldsurehand
Ivants
Fly Carpenter
Milantaa
NemaNja95
Flya
SnikS
Djomla
Markosekula
NB.Geronimo
Oholi2
Sokre
RadeZamora
Milance
Nikolats
Japanac
Baker on the fly
Sumadinac
Musicar
KobraKV
Predrag
Djomla-BL
Peka
Mafke
Vjeko
Helti
Tomos rider
Saleja
Nemanja79
Mediteran
Bax
Pedja
Omar
BojanTs
ShoneFly
Markovic
Sale
Renafly
Ogi
Alp
Cakan
Crni
Musa
NikolaCG
Bugitrs
Sasats
Acapapec
Cdejan
Oholi
LeDukri
Sasa D
Madjoni
Ervin-Eko
Cicvara
Mr.Zacoola
Mixmaster
Zvezdan
Bogi
Djorovic
Ranko
Goran R
100ka
VladisaNS
Radojica-pop
Zeka
Murino
Djole
98 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 37 ... 67  Sledeći
AutorPoruka
Sale
Guide
Guide
Sale

Broj poruka : 1437
Godina : 48
Datum upisa : 04.12.2008

Mušičarenje bucova - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 7 EmptySub 28 Avg 2010, 21:06

Danas slicna situacija kao ovih dana , samo sto sam imao jednu akciju i spadanje i to kada sam vec izgubio volju za bilo cim ,polakomi se ludak na suvu muvu ala bambula samo od policelona prekrivena kristal flesom , po Randjinom receptu samo izgleda da sam losu udicu odabrao ,sutra idem opet valjda ce biti i neka slika Laughing
Nazad na vrh Ići dole
http://www.eurofish.co.rs
ShoneFly
Champion Fly Tying Competition 'Musicarenje.net 2015'
ShoneFly

Broj poruka : 2568
Datum upisa : 25.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 7 EmptySub 11 Sep 2010, 13:33

Danas ...

Mušičarenje bucova - Page 7 Asp1g

I posle jedan malo manji

Mušičarenje bucova - Page 7 85907744

treći i najveći mi se naravno otkačio posle silovitog rauba na mog minni poppera !
Nazad na vrh Ići dole
Mixmaster
MASTER
Mixmaster

Broj poruka : 10000
Godina : 55
Datum upisa : 05.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 7 EmptySub 11 Sep 2010, 19:50

Koja je ovo reka?
Šone, imaš isti kačket i čekrk kao ja. Trebalo bi da tražimo sponzorstvo od Vision i Shimano/Loomis. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
ShoneFly
ShoneFly

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 7 EmptySub 11 Sep 2010, 22:46

cestitam prave robne marke za prave momke !!! Reka Tamiš
Nazad na vrh Ići dole
Mixmaster
MASTER
Mixmaster

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 7 EmptyUto 14 Sep 2010, 12:33

Čeprkajući po fijokama u potrazi za vezicama flashaboua, naiđoh na jednu staru sliku iz 2001. Sa dubokim uzdahom sam je odgledao, prisećajući se kako sam 31. oktobra 2001., na Južnoj Moravi, zamarao ovu babarogu od 4 kg, čini mi se sat vremena. Sa druge strane reke, sve je posmatrao moj stari FF prijatelj Zvonko, koji je prizvao dvojicu skobaljaša sa po jednim meredovom, da ga zakusaju i za glavu i za rep. Laughing Mečka dugo nije htela da priđe na dohvat meredova, a dva puta mi je izbijala kompletan konac sa čekrka...
Eh, memories, sweet memories...

Mušičarenje bucova - Page 7 Bucov4kgiz2001

Štap je RST MPL 8.6ft #5, konac Cortland 333 DT4F, čekrk čuveni Abu Diplomat, mamac beli bunny streamer urađen na udici broj 4.

Poslednji izmenio Mixmaster dana Ned 14 Okt 2012, 09:19, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
ShoneFly
ShoneFly

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 7 EmptyUto 14 Sep 2010, 19:37

Ovo je riba za svaki respekt ,ovakvih babaroga ima i ovde ,ja sam imao jednog prošle godine ali ona stara ribolovačka priča ' otkačio se ! mušičario sam na visionov GT four four #5 i u momentu mi je skoro izbio štap iz ruke kada sam mu dao kontru na površini dok je pokupio mog mini poppera .Posle minut ,dva ,kada sam video o kakvoj se ribi radi ' ukakio sam se u gaće no medjutim ušao je u najveće kovitlace koje pravi brana i ode..jbga Kladim se da je sigurno bio blizu mixovog ...Inače ovakve i veće ribe je veoma teško prevariti u to budite sigurni !
Nazad na vrh Ići dole
Zvezdan
Guide
Guide
Zvezdan

Broj poruka : 561
Godina : 45
Datum upisa : 22.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 7 EmptyUto 14 Sep 2010, 20:12

Fantastičan ulov Mixe!

Potakao si me da se prisetim moje najveće ribe od prošle godine!Lupio je pre podne,oko 11 sati!
Uzeo je strimer u vodenom filmu,nije napravio ni najmanji talas,samo je izronio i nastavio kretanje,u čemu ga je zaustavila sigurna ruka!
Bio je prilično miran dok nije video šansu da šmugne među šipke improvizovane skakaonice!To je bio najkritičniji trenutak borbe,
ali 0.17mm najlon nije popustio!

Mušičarenje bucova - Page 7 124wk

Mušičarenje bucova - Page 7 125zi
Nazad na vrh Ići dole
ShoneFly
ShoneFly

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 7 EmptyUto 14 Sep 2010, 20:39

Naravno Zvezdan ,šta reći ... Bucovski i strimeraški Guru Bravooo ,Mislim da je ovaj moj najveći koji je bio nasukan na obalu, izbegavam
da postavljam ovu fotku jer izgledam kao oni iz Džedaji iz Rata Zvezda ! lol! Riba je vidljivo manja od Zvezdanovog i Mixovog ali se
sećam kako je pukao po površini da je to bilo fantastično !Takodje se se'am i orkanskog vetra ! riba je naravno C&R

catch

Mušičarenje bucova - Page 7 Bucov

photo

Mušičarenje bucova - Page 7 Bucov1

release

Mušičarenje bucova - Page 7 Bucov2
Nazad na vrh Ići dole
Zvezdan
Guide
Guide
Zvezdan

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 7 EmptyUto 14 Sep 2010, 20:46

Dobra riba Šone!

Nisam video ove tvoje fotke do sada!Koliko vidim to je neko jako loše vreme,a ja iz iskustva znam da su uslovi slabe vidljivosti,
oblačno vreme i blago namreškana površina vode,vetar,najjače vreme za krupnog bucova!
Nazad na vrh Ići dole
ShoneFly
ShoneFly

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 7 EmptyUto 14 Sep 2010, 20:51

Pa da slažem se... dobar post
Nazad na vrh Ići dole
Mixmaster
MASTER
Mixmaster

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 7 EmptyUto 14 Sep 2010, 21:06

Eee, tako je bilo onda, a juče pređoh dva kilometra pored Južne Morave i ne videh ni jedan raub! Ne znam šta im je, nigde ih nema!?
Morao sam da se zadovoljim klenovima i jednim bucovčetom, ulovljenim "napamet".

Mušičarenje bucova - Page 7 Bucovce1
Nazad na vrh Ići dole
LeDukri
Visitor
LeDukri

Broj poruka : 180
Godina : 40
Datum upisa : 29.08.2009

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 7 EmptyUto 14 Sep 2010, 21:08

Šone ::
Naravno Zvezdan ,šta reći ... Bucovski i strimeraški Guru Bravooo ,Mislim da je ovaj moj najveći koji je bio nasukan na obalu, izbegavam
da postavljam ovu fotku jer izgledam kao oni iz Džedaji iz Rata Zvezda ! lol! Riba je vidljivo manja od Zvezdanovog i Mixovog ali se
sećam kako je pukao po površini da je to bilo fantastično !Takodje se se'am i orkanskog vetra ! riba je naravno C&R

May the Force be with you, Shone!! Nastavi i dalje tako, vidis da dzedaj imidz ima nesto sto bucovi vole!
Nazad na vrh Ići dole
ShoneFly
ShoneFly

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 7 EmptyUto 14 Sep 2010, 21:17

Ha ha ha ,može biti ,može biti ...

Mada ipak mislim da je do štapa ,prošle godine sam koristio #5 i bilo je većih riba dok ove sa #8 vadim ove bebe ...

Ufffff ..
Nazad na vrh Ići dole
Markovic
Visitor
Markovic

Broj poruka : 161
Godina : 46
Datum upisa : 16.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 7 EmptyUto 14 Sep 2010, 21:47

Evo i mog kapitalaca iz 2009.

Mušičarenje bucova - Page 7 Markovicevbucov

Ove godine za sada tuga bozuja ali ima do januara jos.
Nazad na vrh Ići dole
Zvezdan
Guide
Guide
Zvezdan

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 7 EmptySre 15 Sep 2010, 07:21

Mislim da je problem sa ovogodišnjim bucovom na većem broju reka u Srbiji izrazito nepovoljna hidrološka situacija!

Kod mene na Dunavu,bucov je,posebno krupni komadi,jako osetljiv na promene vodostaja i temperaturu vode!Uvek sam imao dobru sezonu
kad je voda bila stabilna,kad to kažem mislim na period stabilizacije vode koji počinje odmah nakon ogromnih prolećnih voda!Ti dani
uglavnom počinju već sredinom juna i traju do kraja sezone!Ove godine smo imali dva poplavna talasa koja su potpuno "isekla" ribu,
i odložila njene uobičajene navike hranjenja ili ih potpuno promenile!Evo,ovih dana je kod mene ponovo strahovita voda,ona koja nosi
drvlje i kamenje!Takav presek nakon nekoilko nedelja stabilnijeg vodostaja je smrt za bucova!

Keder se povlači dublje a za njim i bucov,a za nas mušičare to je najgora solucija!Moguće ga je pronaći jedino u ranim jutarnjim satima
ili predveče kad se podigne keder!
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 7 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Mušičarenje bucova
Nazad na vrh 
Strana 7 od 67Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 37 ... 67  Sledeći
 Similar topics
-
» Strimer za bucova