| Da li se na FC treningu na livadi oštećuje mušičarski konac? | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Mixmaster MASTER
Broj poruka : 10000 Godina : 55 Lokacija : Niš Datum upisa : 05.08.2008
| Naslov: Da li se na FC treningu na livadi oštećuje mušičarski konac? Pon 02 Jan 2012, 17:36 | |
| - Krajisnik_BL ::
- Da li trening na livadi oštećuje strunu, ja imam vision target i nova je pa bi mi bilo žao da je odmah uništim?
Krajisnik, naravno da kotrljanje po zemlji, blatu, pesku ili betonu oštećuje mušičarski konac. To je jedan od dobrih razloga da vežbaš na vodi. | |
|
| |
Zeljko_72 Visitor
Broj poruka : 193 Godina : 52 Lokacija : Ljubovija Datum upisa : 30.09.2010
| Naslov: Re: Da li se na FC treningu na livadi oštećuje mušičarski konac? Pon 02 Jan 2012, 19:48 | |
| Da li i u kojoj meri nečistoće koje kanap pokupi sa ,,livade,, oštećuju štap tj. sprovodnike? | |
|
| |
Mixmaster MASTER
| Naslov: Re: Da li se na FC treningu na livadi oštećuje mušičarski konac? Pon 02 Jan 2012, 21:35 | |
| Nisam siguran koliko su bitne nečistoće sa konca, ali znam da od intenzivnog FC treniranja zasigurno strada štap. Na "livadi" su takozvane bacačke greške vrlo česte čak i kod uglednijih bacača, što u kombinaciji sa velikom željom vežbača da izbaci što dalje, doprinosi da štap trpi enormnu silu, koja na kraju krajeva može da dovede do oštećenja. | |
|
| |
Krajisnik_BL Fly fisherman
Broj poruka : 68 Godina : 37 Lokacija : Banja Luka Datum upisa : 18.09.2011
| Naslov: Re: Da li se na FC treningu na livadi oštećuje mušičarski konac? Pon 02 Jan 2012, 22:40 | |
| Vidim da ljudi vole livadu, a neki i preporučuju početak baš na livadi, mene to ne privlači ja hoću da pecam i da sam na vodi. Živim blizu Vrbasa tako da neću rizikovati da oštetim strunu i vježbaću na vodi. | |
|
| |
Crni Guide
Broj poruka : 1994 Godina : 46 Lokacija : Leskovac Datum upisa : 07.03.2010
| Naslov: Re: Da li se na FC treningu na livadi oštećuje mušičarski konac? Pon 02 Jan 2012, 22:49 | |
| Pametno druze ako imas uslove vezbaj na vodi jer cestice koje se zalepe za kanap itekako ostecuju vodjice. | |
|
| |
Mixmaster MASTER
| Naslov: Re: Da li se na FC treningu na livadi oštećuje mušičarski konac? Pon 02 Jan 2012, 23:17 | |
| Krajisnik, odlično je što živiš pored reke. Samo pazi, nemoj da misliš da, ako si na vodi, ne možeš da prekineš ribolov i prepustiš se isključivo vežbanju zabacivanja. Do kolena u Vrbasu, svaku bacačku radnju ćeš usavršiti bolje nego na livadi, a konac će ti biti na vodi, za koju je i napravljen. Ne verujem da imaš mušičarski konac za prašinu, blato i beton, pa zato - direkt u Vrbas. | |
|
| |
NMilanovic Guide
Broj poruka : 2245 Godina : 45 Lokacija : Sve redje uz vodu.. Datum upisa : 13.04.2011
| Naslov: Re: Da li se na FC treningu na livadi oštećuje mušičarski konac? Uto 03 Jan 2012, 11:48 | |
| A i izgleda bolje nego da te komsije gledaju " glupo " dok 3h vitlas po obliznjem parku (i to bazuzpesno) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Da li se na FC treningu na livadi oštećuje mušičarski konac? | |
| |
|
| |
| Da li se na FC treningu na livadi oštećuje mušičarski konac? | |
|