Musicarenje.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Musicarenje.net

Fly Fishing

Portal*PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Flyfishing avantura na Seychellen

Ići dole 
+20
Sasats
Ervin-Eko
Bojan_ba
Gamarus
Ogi
MDujmović
Mr.Zacoola
Ersin
NB.Geronimo
Sasa D
Predrag
Lale
Omar
Mafke
Mixmaster
Murino
Madjoni
Oldsurehand
Gegula
Bojovic Danijel
24 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15  Sledeći
AutorPoruka
Mixmaster
MASTER
Mixmaster

Broj poruka : 10000
Godina : 55
Datum upisa : 05.08.2008

Flyfishing avantura na Seychellen  - Page 10 Empty
PočaljiNaslov: Re: Flyfishing avantura na Seychellen    Flyfishing avantura na Seychellen  - Page 10 EmptyNed 06 Apr 2014, 20:46

I ja uvek sa velikom pažnjom i zadovoljstvom čitam Danijelove priče iz tropskih krajeva. Svaka čast za odlične ulove!
Ove reportaže su napisane tako da i mi možemo da osetimo deo doživljaja. Hvala na tome Danijele. Ovo mi je ulepšalo dan.
Nazad na vrh Ići dole
Ervin-Eko
INSTRUKTOR
INSTRUKTOR
Ervin-Eko

Broj poruka : 5216
Godina : 39
Datum upisa : 09.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Flyfishing avantura na Seychellen    Flyfishing avantura na Seychellen  - Page 10 EmptyNed 06 Apr 2014, 22:43

Danijele, hvala na ovako lijepoj reportazi.
S merakom sam je procitao u dahu i uzivao u svakoj reci i fotografiji.
Malopre sam stigao sa pecanja, mrtav umoran i taman se spremao za krevet ali ovo me rastrijezni.
Pozdravljam te brate.
Nazad na vrh Ići dole
Sasats
INSTRUKTOR
INSTRUKTOR
Sasats

Broj poruka : 4279
Godina : 51
Datum upisa : 04.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Flyfishing avantura na Seychellen    Flyfishing avantura na Seychellen  - Page 10 EmptyNed 06 Apr 2014, 22:47

Svaka cast majstore ...i na pecanju i na pisanju  cestitam
Nazad na vrh Ići dole
Sasa D
INSTRUKTOR
INSTRUKTOR
Sasa D

Broj poruka : 5296
Godina : 46
Datum upisa : 07.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Flyfishing avantura na Seychellen    Flyfishing avantura na Seychellen  - Page 10 EmptyNed 06 Apr 2014, 23:28

Kao i uvijek odlicna reportaza,a ulovi za svaku pohvalu!
Svaka cast majstore! sampion 1 cool photos 
Nazad na vrh Ići dole
Oldsurehand
Visitor
Oldsurehand

Broj poruka : 246
Datum upisa : 16.06.2010

PočaljiNaslov: Re: Flyfishing avantura na Seychellen    Flyfishing avantura na Seychellen  - Page 10 EmptyPon 07 Apr 2014, 13:13

Sjajna reportaza I ulovi! cool photos sampion 1
Nazad na vrh Ići dole
http://musicarskikafe.blogspot.com/
Bojovic Danijel
Guide
Guide
Bojovic Danijel

Broj poruka : 686
Godina : 52
Datum upisa : 11.07.2010

PočaljiNaslov: Re: Flyfishing avantura na Seychellen    Flyfishing avantura na Seychellen  - Page 10 EmptyPon 07 Apr 2014, 17:10

Zahvaljujem vam se svima na komplimentima i lijepim rijecima.

BISTRO!  :ziveli : 
Nazad na vrh Ići dole
Ersin
Visitor

Broj poruka : 318
Datum upisa : 16.05.2009

PočaljiNaslov: Re: Flyfishing avantura na Seychellen    Flyfishing avantura na Seychellen  - Page 10 EmptyPon 07 Apr 2014, 18:07

Divota nema sta ,hvala na predivnoj reportazi :ziveli : 
Nazad na vrh Ići dole
Lale
Guide
Guide
Lale

Broj poruka : 2385
Datum upisa : 21.08.2010

PočaljiNaslov: Re: Flyfishing avantura na Seychellen    Flyfishing avantura na Seychellen  - Page 10 EmptyPon 07 Apr 2014, 21:16

Kao po obicaju lijepe reportaze lijepi ulovi za ocekivati od tebe Daki Majstore cool photos sampion 1  pozzz....Lale......
Nazad na vrh Ići dole
http://musicarenje.net
Bojovic Danijel
Guide
Guide
Bojovic Danijel

PočaljiNaslov: Re: Flyfishing avantura na Seychellen    Flyfishing avantura na Seychellen  - Page 10 EmptyNed 26 Apr 2015, 15:56

SEYCHELLEN
(TRECA RUNDA)

Posle onog ludog lomljenja i razbijanja u Mozambiku (Novembar 2014) u potrazi za ribom, ko da sam pustinju pretrazio,
jedva sam cekao da stigne Mart mjesec, da krenemo opet na Seychellen. Ovaj put je osjecaj ko da idem kuci, ko da se konacno vracam,
posle dugih godina punih ceznje, zeljan da konacno opet budem dio svega toga. A plaze, Flat-ovi za mene ko bakina basta.
To sam mislio, kad smo sletili u samu zoru i krenuli prema vikendicama, svi se cudimo,
koliko se za godinu dana promijenulo, kaos. Semofori, saobracaj, lavina auta, novi restorani, nove kuce i dvorci nekih ruskih i arabskih
bogatasa, na puno brda na sami vrh njihovi dvorci, onaj sarm slobode i divljine se sve vise gubi. A riblji fond, 2/3 je nestalo, na puno
mjesta se riba uopse vise ne ponasa prirodno, jata su mrezama i kosevima razbijena, tako da pojedinacne, izgubljene i veoma
plasljive plivaju po Flat-u.

Tuzno.
Ranije, prve godine 2012, su stanovnici isli u ribe i hvatali to sto im treba za ishranu porodice.
Sad se sve ribe hvataju, koliko god mogu da uhvate na sve moguce nacine i prodaju ih u
restorane a za porodice nose one koje nemogu da prodaju, ribe velike ko dlan.
Nazad na vrh Ići dole
Bojovic Danijel
Guide
Guide
Bojovic Danijel

PočaljiNaslov: Re: Flyfishing avantura na Seychellen    Flyfishing avantura na Seychellen  - Page 10 EmptyNed 26 Apr 2015, 16:16

Toliko o prvom soku, ali ja sam ovdje dosao da pecam ribe, ima sve da preturim, da pretrazim, ko gladan vuk.
Ekipa ovaj put opet 8 ribara, 4 Saltwater veterana i 4 Saltwater pocetnika (ali kazu da su bijesni Troutfisher-i, daju cak kurseve u tome).
Kad ja takve price cujem, pokusam da cutim a ako stvarno pretjeraju ja im onda uvijek isti komentar tresnem.
Vani je indijki okean (ili bilo koja druga voda, jezero, rijeka) idi uhvati plijen i pokazi mi koliko si vrijedan, sta umijes, a sta sam od svih
divljih plemena na mojim avanturama naucio, ako si "Hunter" (lovac) uzmi koplje i donesi kuci plijen, ako se vratis bez plijena, ti nijesi
" Hunter" nego cobani ostatak tvog zivota ti vise ne dobijas koplje za lov, nego stap za svinje.
A na Christmas Island je Maori vodic mene rekao, da su Musicarski stapovi ko koplja, rekao mi je "Uzmi svoje koplje i idi u lov"
Ja sam ovaj put bukirao 14 dana, u ovoj reportazi, necu nabrajati dane (samo cu vam pokazati ulove i opisati dva najbolja dana).
Nazad na vrh Ići dole
Bojovic Danijel
Guide
Guide
Bojovic Danijel

PočaljiNaslov: Re: Flyfishing avantura na Seychellen    Flyfishing avantura na Seychellen  - Page 10 EmptyNed 26 Apr 2015, 16:25

Ja sam usavrsio moj mamac, koji se prosle godine uspjesno pokazao.
Znaci sve ribe su uhvacene na isti streamer, vidjecete ga na svakim ustima riba.
To je vrsta clousera, neka moja kreacije, moze i ribu i shrimpa (onog providnog raka bez klijesta)
da imitira, zavisi kako ga vucem.Tako da sam za iducih 14 dana potrosio 9 tih streamera.

A sad idemo u ribe.

Prvi koji mi posle stvarno posle ludog trazenja konacno nailazio na nisan je ovaj, samo ta
jedna sansa, cijeli dan, iskoriscavam je ko penal u finale, treavally borba ja stvarno svaki
put poseban merak za dusu i moja je.
Nazad na vrh Ići dole
Bojovic Danijel
Guide
Guide
Bojovic Danijel

PočaljiNaslov: Re: Flyfishing avantura na Seychellen    Flyfishing avantura na Seychellen  - Page 10 EmptyNed 26 Apr 2015, 16:27

YELLOW SPOTED TREVALLY

Flyfishing avantura na Seychellen  - Page 10 U1jb
Nazad na vrh Ići dole
Bojovic Danijel
Guide
Guide
Bojovic Danijel

PočaljiNaslov: Re: Flyfishing avantura na Seychellen    Flyfishing avantura na Seychellen  - Page 10 EmptyNed 26 Apr 2015, 16:34

Trazi se, hoda se satima, prati se plima i osjeka.
Onda ternutak, trzaj, kontra sve kako treba a onad iznenadjenje na stapu.
Moj prvi Triggerfish je, jedna od najmanjih vrsta a i najljepsi.

PICASSO TRIGGERFISH

Flyfishing avantura na Seychellen  - Page 10 2nl8c9z
Nazad na vrh Ići dole
Bojovic Danijel
Guide
Guide
Bojovic Danijel

PočaljiNaslov: Re: Flyfishing avantura na Seychellen    Flyfishing avantura na Seychellen  - Page 10 EmptyNed 26 Apr 2015, 16:36

Flyfishing avantura na Seychellen  - Page 10 258wit0
Nazad na vrh Ići dole
Bojovic Danijel
Guide
Guide
Bojovic Danijel

PočaljiNaslov: Re: Flyfishing avantura na Seychellen    Flyfishing avantura na Seychellen  - Page 10 EmptyNed 26 Apr 2015, 17:05

Na ovom mjestu dizem kapu od svih Guide-ra ovdje, koji se tim profesionalno bave.
Evo zasto, vodic grupe me posle par dana zamolio, da pomognem gajdujem, pocetnike do ribe.
Hey mi smo na Seychellen Mahe sto znaci jedan Bonefish u nedelju odavljen posao.
Ja ih dovodim do 4 Bonefish-a na daljini od 7-10 metara u skroz bistoj vodi na plazi,
to su bile 100% uhvacene ribe, nijesu nijednu uhvatili, ukocili se, bacili su strunu na ribu,
a ovaj jedan Troutfisher, doveo sam ga na grupu od 7 Bonefisher, propustio sam ih da
prodju pored mene nijesam bacao, naisle su pravo na njega na 7 metara, stavio sam
mu streamer od mene na predvez, baca,vodja jata odma uzima streamer, on polako
podize stap ko da nimpfari, ribe pukose u bjeg na sve strane, a njegova je struna
labava ostala.

E braco nema tih para, da bih ja posao na primer na Seychellen, da ne pecam, sam da ne
bacam nego corave cobane, da vodim do ribe a oni nijednu neuhvate.Da skratim odma pricu,
ta 4 Troutfisher za 14 dana nijedan Bonefish nijesu uhvatili, ovim neke sice, onih snappera
ko dlan.Nijesu se kvalifikovali, ti se vise nece pojavit na Saltwater, posto istina i puni poraz
su gorke tablete, tesko se gutaju.

Nemoj te me pogresno razumjeti i ja sam rado Troutfisher, ali sam tako stvarno osim ovih
jos vise Troutfisher-a sreo, pojavili se na Flat-u ko Virus, ko boles, Francuzi, Belgijanci
(oni nijesu ni znali kako ribe izgledaju koje zele da uhvate, pitali su nas a u rici 6tice stapovi,
bez komentara) a o jednom  Svabi kasnije vise.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Flyfishing avantura na Seychellen    Flyfishing avantura na Seychellen  - Page 10 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Flyfishing avantura na Seychellen
Nazad na vrh 
Strana 10 od 15Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15  Sledeći
 Similar topics
-
» Flyfishing avantura na Azores
» Flyfishing avantura u Mozambiku
» Flyfishing avantura na Bahamas
» Flyfishing avantura na Christmas Islands
» Flyfishing ...

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu