| Fotografije ulova, ribe, oprema i dr. | |
|
+108Da Ka Rosen Rade Babovic Zoran P Fandjolfc AlexisDupuis Sebastian Fly Pdg Mare035 Ribnicki div Murino Clavis Bosko Vulevic Silvio Thymallus Djordje Stojkovic Ogi Vrbanić Danijel Blackmaster Face90 Bojan_ba Stars Member Pastrva Ermedin Boris Tara fishing guide Sasaman MikiTenkara Peja Pishta Sergio Berti Filip Milan_klenaros Benj@m&n DDj Stimulator 64 Andrei.A Bahus SnikS Zarkotekica Maricfly Djomla Rizbo Pustolov_pecaros Mr.Zacoola ErnestTatar MDujmović Big Bad Wolf Bahat Milan VB Tolefly MaxFly Gamarus Mohiko Raka Hardy Peka Damirt82 Dzile BA Haris Ranko Flya Crni Djomla-BL Sale guitar Brane1972 Alibaba D-r Misho NMilanovic Gegula Oki Zeljko80 Wanya Sasats NB.Geronimo ShoneFly Angel Lale Predrag Sumadinac Mekousna Miran Mersad Rajic NikolayBG Mafke Rzanac Sale Nikolats MM Oholi2 Fićo Mixmaster Sasa Ljumovic Ervin-Eko Omar Pex Sasa D Ersin Micko Madjoni Masic Cori143 NikolaCG Renafly Prle Fly Daddy Musa Djux Radojica-pop Goran R Ado 112 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Murino Admin
Broj poruka : 31734 Datum upisa : 26.04.2008
| Naslov: Re: Fotografije ulova, ribe, oprema i dr. Ned 23 Dec 2012, 00:06 | |
| | |
|
| |
Murino Admin
| Naslov: Re: Fotografije ulova, ribe, oprema i dr. Pon 24 Dec 2012, 00:04 | |
| | |
|
| |
Big Bad Wolf Visitor
Broj poruka : 369 Godina : 54 Lokacija : Nis Datum upisa : 18.04.2012
| Naslov: Re: Fotografije ulova, ribe, oprema i dr. Pon 24 Dec 2012, 10:25 | |
| PREDIVNE FOTKE. Covek i nezna sta ima oko sebe. Kad gledam ove fotke jos vise volim ovu nasu "rabotu",. Neznam da li je ovom sto cu reci tema ovde, ali ja cu napisari. Bez namere da nikog uvredim ja kao i velika vecina gradjana nisam znao gde se nalazi tacno PLAVSKA regija, samo sam znao da to postoji. Po cemu je poznat nisam imao pojma. Zahvaljujuci MUSICARENJE. NET-u danas znam gde se nalazi, i ne samo to znam i kakvi su potencijali te regije. Citajuci i gledajuci M.NET ne samo da sam otkrio geografsku poziciju Plava vec sam otkrio nesto sto je meni mnogo vazno, a to je MUSICARSKI RAJ. Regija koja ima neverovatne prirodne lepote u kojoj svako sebi moze da nadje razonodu, znaci da i cele porodice mogu da dodju i da nadju neku zanimaciju. Ovo je oblast koja ima neverovatne potencijale. I da ne nabrajam dalje, slike govore vise od reci, a kao sto reko ne zelim nikoga da vredjam, i drugi krajevi ovog lepog Balkana su predivni ali o njima cu drugom prilikom. Ovim putem hocu da se zahvalim sajtu musicarenje.net sto je meni a verujem i drugima predstavio ovaj RAJ na kugli zemaljskoj. Ja kao covek koji je samo cuo da Plav postoji, i nista vise, postavio sam sebi cilj da obavezno jednom godisnje posetim Plav i okolinu na nekoliko dana. Smatram da je NET mediski stvorio Plav i da je zbog NET- a postao globalno poznat i pozeljn. Ako smatrate da sam promasio temu, vi je premestite ili izbrisite. Bez ljutnje. na paznji | |
|
| |
MDujmović Visitor
Broj poruka : 159 Godina : 47 Lokacija : Bihać Datum upisa : 05.01.2012
| |
| |
Murino Admin
| Naslov: Re: Fotografije ulova, ribe, oprema i dr. Pon 24 Dec 2012, 20:39 | |
|
Poslednji put izmenio Murino dana Ned 02 Jun 2013, 20:37, izmenio ukupno 2 puta | |
|
| |
Big Bad Wolf Visitor
Broj poruka : 369 Godina : 54 Lokacija : Nis Datum upisa : 18.04.2012
| Naslov: Re: Fotografije ulova, ribe, oprema i dr. Pon 24 Dec 2012, 21:42 | |
| Kao i sve do sada, PREDIVNO. | |
|
| |
Murino Admin
| Naslov: Re: Fotografije ulova, ribe, oprema i dr. Uto 25 Dec 2012, 11:03 | |
| | |
|
| |
ErnestTatar Visitor
Broj poruka : 457 Godina : 47 Lokacija : Kotor Varoš Datum upisa : 10.05.2011
| |
| |
Mr.Zacoola Champion Fly Tying Competition 'Musicarenje.net 2012'
Broj poruka : 1812 Godina : 35 Lokacija : Niš Datum upisa : 02.02.2009
| Naslov: Re: Fotografije ulova, ribe, oprema i dr. Uto 25 Dec 2012, 15:34 | |
| He, he, ovaj je pao na crvenog grizzly palmera, sa krilima od belog CDC-a (verovatno ga je Nidža napravio) ... :) | |
|
| |
NikolaCG INSTRUKTOR
Broj poruka : 4911 Datum upisa : 25.03.2009
| |
| |
Murino Admin
| Naslov: Re: Fotografije ulova, ribe, oprema i dr. Uto 25 Dec 2012, 21:03 | |
| Tačno tako Nikola! Žakula imaš "oko" sokolovo! Evo jedne Beranke :ziveli : | |
|
| |
Murino Admin
| Naslov: Re: Fotografije ulova, ribe, oprema i dr. Sre 26 Dec 2012, 08:45 | |
| Namjesti se poneki "klenčugić" | |
|
| |
Thymallus Visitor
Broj poruka : 445 Godina : 38 Lokacija : Rijeka - Hrvatska Datum upisa : 05.01.2011
| Naslov: Re: Fotografije ulova, ribe, oprema i dr. Sre 26 Dec 2012, 16:12 | |
| | |
|
| |
Thymallus Visitor
Broj poruka : 445 Godina : 38 Lokacija : Rijeka - Hrvatska Datum upisa : 05.01.2011
| Naslov: Re: Fotografije ulova, ribe, oprema i dr. Sre 26 Dec 2012, 16:18 | |
| | |
|
| |
Omar Guide
Broj poruka : 2296 Godina : 50 Lokacija : Plav Datum upisa : 11.03.2009
| Naslov: Re: Fotografije ulova, ribe, oprema i dr. Čet 27 Dec 2012, 14:02 | |
| - Big Bad Wolf ::
- PREDIVNE FOTKE.
Covek i nezna sta ima oko sebe. Kad gledam ove fotke jos vise volim ovu nasu "rabotu",.
Neznam da li je ovom sto cu reci tema ovde, ali ja cu napisari.
Bez namere da nikog uvredim ja kao i velika vecina gradjana nisam znao gde se nalazi tacno PLAVSKA regija, samo sam znao da to postoji. Po cemu je poznat nisam imao pojma. Zahvaljujuci MUSICARENJE. NET-u danas znam gde se nalazi, i ne samo to znam i kakvi su potencijali te regije. Citajuci i gledajuci M.NET ne samo da sam otkrio geografsku poziciju Plava vec sam otkrio nesto sto je meni mnogo vazno, a to je MUSICARSKI RAJ. Regija koja ima neverovatne prirodne lepote u kojoj svako sebi moze da nadje razonodu, znaci da i cele porodice mogu da dodju i da nadju neku zanimaciju. Ovo je oblast koja ima neverovatne potencijale. I da ne nabrajam dalje, slike govore vise od reci, a kao sto reko ne zelim nikoga da vredjam, i drugi krajevi ovog lepog Balkana su predivni ali o njima cu drugom prilikom.
Ovim putem hocu da se zahvalim sajtu musicarenje.net sto je meni a verujem i drugima predstavio ovaj RAJ na kugli zemaljskoj. Ja kao covek koji je samo cuo da Plav postoji, i nista vise, postavio sam sebi cilj da obavezno jednom godisnje posetim Plav i okolinu na nekoliko dana. Smatram da je NET mediski stvorio Plav i da je zbog NET- a postao globalno poznat i pozeljn.
Ako smatrate da sam promasio temu, vi je premestite ili izbrisite. Bez ljutnje. na paznji Big Wolf, Hvala na lijepom i iskrenom misljenju o nama ( Plavu ) . Bice nam zadovoljstvo da nas posjetis , uzivas u Plavu i sam uvjeris u njegovu ljepotu i riblji potencijal . Posebne sasluge za promociju naseg kraja i ribljeg fonda , svako pripada Administratoru i njegovim saradnicima ciji je doprinos u istom neismjeran a ja licno i predstavnici kluba , neizmjerno zahvalni . :ziveli : | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije ulova, ribe, oprema i dr. | |
| |
|
| |
| Fotografije ulova, ribe, oprema i dr. | |
|