| Panorame i dr. detalji ribolovnih destinacija | |
|
+94BogdanPejovic01 Воgdan01 Thymallus Zoran P Boris Tara fishing guide Alas sa Djetinje Thebane Dacha79 Waterfall Goran Rosen Rade Babovic Da Ka Murino Sebastian Fly Pdg Stars Member Keno Bosko Vulevic Blackmaster Mare035 Ermedin Pastrva Face90 Filip Stimulator 64 Sergio Berti Maricfly Peja Benj@m&n Bojan_ba Sale guitar Mijalko Pedja GM Zeljko_72 Ranko Mersad Rajic Bahat Bahus Platipus2000 DDj Mixmaster Brane1972 Redtag Lale Djuka Ervin-Eko Fly Daddy Pex Silvio Hura Big Bad Wolf Pustolov_pecaros MDujmović Clavis Radojica-pop Gegula MikiTenkara Peka NMilanovic Damirt82 Predrag Los_Pecaros3 Saleja Dzile BA Mohiko SnikS Geneva Renafly Alibaba Mr.Zacoola Mafke Wanya ShoneFly NikolaCG Sale Sumadinac Miran Fly Carpenter Ogi Sasats Fićo Cori143 Madjoni Micko Angler Cakan Musa Omar Masic Sasa D Ersin Sagemaster Goci MM 98 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
DDj Fly fisherman
Broj poruka : 57 Datum upisa : 06.04.2011
| Naslov: Re: Panorame i dr. detalji ribolovnih destinacija Ned 09 Feb 2014, 12:53 | |
| Mirno letnje popodne na zabacenom i divljem Chilko jezeru. Chilko je po mnogima jedno od najlepsih jezera Severne Amerike, dugo oko 65 km, duboko oko 366m, na nadmorskoj visini iznad 1000m. Planine oko jezera se dizu preko 3300 m. Ovde sem indijanaca iz plemena Xeni Gwet'in, koji zive pored jezera i brojne populacije grizlija, puma i ostalih "domacih" zivotinja necete nikoga naci. U jesen je zabranjen pristup podrucju izliva jezera u Chilko River, jer je veoma opasno zbog velikog broja grizlija koji se hrane lososima. Bio sam dovoljno lud da planinarim oko jezera, ali sam brzo odustao kada sam pronasao svezu, jos uvek krvavu nogu jelena. Jako zabacen kraj, put je dug i naporan po losim zemljanim putevima. Kampovao sam nekoliko puta i nocu vise osluskivao nego spavao, ali je priroda predivna a ribolov odlican. Ribolov je fantastican ako poznajete jezero i znate gde da trazite ribu. Posebno je produktivan izliv i pocetak Chilko Rivera. Tu se uvek moze lako upecati pastrmka od 2-3 kg pa navise. Naseljavaju je sve tipicne pastrmske vrste zapadne obale. | |
|
| |
Bojan_ba Visitor
Broj poruka : 312 Lokacija : Berane Datum upisa : 01.07.2013
| Naslov: Re: Panorame i dr. detalji ribolovnih destinacija Ned 09 Feb 2014, 13:38 | |
| Prelijepo! Svaka cast za slike DDj!!! | |
|
| |
Murino Admin
Broj poruka : 31734 Datum upisa : 26.04.2008
| Naslov: Re: Panorame i dr. detalji ribolovnih destinacija Ned 09 Feb 2014, 16:52 | |
| (DDj) Dididžej! Na ove avanture ideš sam ili sa ekipom ? Kakva je vrsta ribolova u pitanju ? Živiš (radiš) još uvijek u Kanadi ? Nestvarno djeluje ova kanadska divljina ! zaslužuje posebnu temu ! | |
|
| |
DDj Fly fisherman
| Naslov: Re: Panorame i dr. detalji ribolovnih destinacija Ned 09 Feb 2014, 23:58 | |
| Murino, proveo sam skoro 20 godina u Kanadi, sticajem okolnosti zadnje 3 godine zivim u Srbiji, mozda ovde i trajno ostanem.
Musicario sam i pre Kanade, tako da me je ta divljina i lepota brzo i potpuno opcinila. Bukvalno, radi se o hiljadama kilometara divljine, iza svake planine je nova planina, iza svake reke druga reka, iza novog jezera novo jezero. Jedan zivotni vek je dovoljan samo da se vrlo ovlas upozna takvo prostranstvo. Godinama sam skoro svaki vikend i praznike provodio putujuci manje - vise nenastanjenom zapadnom Kanadom, loveci pastrmke i losose i planinareci. Taj osecaj beskraja i slobode, sopstvene sitnosti i beznacajnosti pred silom prirode ne moze se doziveti u Evropi. Pretpostavljam da je pandan Sibir, koji bih jako zeleo da posetim. Nedostaju mi ta duga putovanja u indijanske legende, rancerske zabave petkom uvece u western salunima po malim zabacenim gradicima, noci u satoru pod zvezdama i krupne divlje pastrmke na stapu.
Imao sam grupu prijatelja sa kojom sam pecao, ali sam cesto voleo da odem sam, vrsta mentalnog odmora i poseban dozivljaj divljine, jedan na jedan. Nemaju cenu veceri provedene u pontonu na nekom planinskom jezeru dok se oseca miris borova i vecernja svezina doneta sa glecera, vodeci mali rat sa podlim lunom koji sistematski pokusava da ukrade ribu sa udice. Musicarenje je odlicno i izbor veliki, salmon, steelhead, rainbow trout, cutthroat, dolly warden, bull trout, kokanee...Za sada toliko. | |
|
| |
Murino Admin
| Naslov: Re: Panorame i dr. detalji ribolovnih destinacija Pon 10 Feb 2014, 10:11 | |
| Hvala na odgovoru !
Tvoje fotke kipe od adrenalina, mogu samo zamisliti kakav je filing biti negdje uživo na ovakvim mjestima !
:ziveli : | |
|
| |
NikolaCG INSTRUKTOR
Broj poruka : 4911 Datum upisa : 25.03.2009
| Naslov: Re: Panorame i dr. detalji ribolovnih destinacija Pon 10 Feb 2014, 10:25 | |
| Sjajni prizori! Dobro oko DDj! | |
|
| |
Murino Admin
| Naslov: Re: Panorame i dr. detalji ribolovnih destinacija Sub 15 Feb 2014, 11:07 | |
|
Poslednji put izmenio Murino dana Sub 07 Mar 2015, 12:38, izmenio ukupno 2 puta | |
|
| |
DDj Fly fisherman
| |
| |
NMilanovic Guide
Broj poruka : 2245 Godina : 45 Lokacija : Sve redje uz vodu.. Datum upisa : 13.04.2011
| Naslov: Re: Panorame i dr. detalji ribolovnih destinacija Ned 16 Feb 2014, 12:13 | |
| Odlicne slike i lepa prica koja ih prati | |
|
| |
Bahus Guide
Broj poruka : 1001 Godina : 60 Lokacija : Zaječar Datum upisa : 01.03.2012
| Naslov: Re: Panorame i dr. detalji ribolovnih destinacija Ned 16 Feb 2014, 17:48 | |
| Fasciniran sam ovom lepotom,zivotni mi je san da posetim Sibir i krajni istok Rusije.Naravno kao musicar, osetim ove emotivne vibracije koje opisuje DDJ,HVALA ZA FOTOGRAFIJE. | |
|
| |
NikolaCG INSTRUKTOR
Broj poruka : 4911 Datum upisa : 25.03.2009
| Naslov: Re: Panorame i dr. detalji ribolovnih destinacija Pon 17 Feb 2014, 17:47 | |
| | |
|
| |
DDj Fly fisherman
| |
| |
DDj Fly fisherman
| |
| |
Murino Admin
| |
| |
Murino Admin
| Naslov: Re: Panorame i dr. detalji ribolovnih destinacija Sub 01 Mar 2014, 10:58 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Panorame i dr. detalji ribolovnih destinacija | |
| |
|
| |
| Panorame i dr. detalji ribolovnih destinacija | |
|