Musicarenje.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Musicarenje.net

Fly Fishing

Portal*PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Termo bužir ???

Ići dole 
5 posters
AutorPoruka
Sasa977
Fly fisherman
Fly fisherman
Sasa977

Broj poruka : 22
Datum upisa : 20.06.2012

Termo bužir ??? Empty
PočaljiNaslov: Termo bužir ???   Termo bužir ??? EmptyUto 11 Dec 2012, 16:39

Gdje da nabavim providni termo bužir ? Trebao bih prepraviti (stopiti ) spoj skagit glave i runing line (spoj je loop to loop ) . Naime desi se da spoj uvučem kroz par karika pa onda baš zapinje , a bojim se da bi mogao imati problema
Nazad na vrh Ići dole
Predrag
Guide
Guide
Predrag

Broj poruka : 1211
Godina : 50
Datum upisa : 05.10.2010

Termo bužir ??? Empty
PočaljiNaslov: Re: Termo bužir ???   Termo bužir ??? EmptyUto 11 Dec 2012, 17:27

Probaj u nekoj bolje snabdevenoj radnji gde se snabdevaju moderne sarandzije...oni koriste za sisteme termo buzire....naci ces sigurno....
Nazad na vrh Ići dole
Bahus
Guide
Guide
Bahus

Broj poruka : 1001
Godina : 60
Datum upisa : 01.03.2012

Termo bužir ??? Empty
PočaljiNaslov: Re: Termo bužir ???   Termo bužir ??? EmptyPet 26 Feb 2016, 13:56

E ovo sam konacno probao i odlicno je,imam jedan metar i sasvim mi je dovoljno,хebes konektore. Bravooo i to nisam kupio dade mi jedan elektricar,ha ha
Nazad na vrh Ići dole
Mixmaster
MASTER
Mixmaster

Broj poruka : 10000
Godina : 55
Datum upisa : 05.08.2008

Termo bužir ??? Empty
PočaljiNaslov: Re: Termo bužir ???   Termo bužir ??? EmptyPet 26 Feb 2016, 14:16

Šta si uradio sa njim? Navukao ga preko spoja konac-predvez?
Nazad na vrh Ići dole
Stars Member
Guide
Guide
Stars Member

Broj poruka : 579
Godina : 47
Datum upisa : 30.10.2014

Termo bužir ??? Empty
PočaljiNaslov: Re: Termo bužir ???   Termo bužir ??? EmptySub 27 Feb 2016, 19:29

Mix
termo buzir sluzi da preko njega<kontrolisanom temperaturom, spojis (stopis) dva kraja strune ili napravis fabricki loop.
Buzir mora biti providan,da bi se vidjelo kako napreduje stapanje, a kasnije se odstrani. Kad se struna ohladi...par minuta.
Mnogo je jaka fora, i moze sluziti kako za spajanje i pravljenje tako i za reparaciju ispucalih ili pokidanih struna
Nazad na vrh Ići dole
Mixmaster
MASTER
Mixmaster

Broj poruka : 10000
Godina : 55
Datum upisa : 05.08.2008

Termo bužir ??? Empty
PočaljiNaslov: Re: Termo bužir ???   Termo bužir ??? EmptyNed 28 Feb 2016, 00:16

To znam. Tako sam i ja popravljao neke konce. Nego Bahus pominje neke konektore, pa zato pitam da ih nije ubacivao na spoju leader/fly line, pa me to zainteresovalo. Da nije smislio nešto zanimljivo.
Nazad na vrh Ići dole
Bahus
Guide
Guide
Bahus

Broj poruka : 1001
Godina : 60
Datum upisa : 01.03.2012

Termo bužir ??? Empty
PočaljiNaslov: Re: Termo bužir ???   Termo bužir ??? EmptyNed 28 Feb 2016, 11:38

Ma jok brate Mix nego koristio sa dugo konektore , nista novo , no upravo ovo szo je Stars rekao o lopu .
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Termo bužir ??? Empty
PočaljiNaslov: Re: Termo bužir ???   Termo bužir ??? Empty

Nazad na vrh Ići dole

Termo bužir ???
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Musicarenje.net :: FLY TYING :: FLY TYING MATERIJALI i ALATI-
Skoči na: