| Pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! | |
|
+33Omar Kusmi Saleja Mr.Zacoola Raka Hardy Predrag MDujmović Flya Veka Sax Masic NemaNja95 Ervin-Eko Mladen Mafke Peka Bahat Dragan Tasic NMilanovic Sasats Ogi ShoneFly Angel Damirt82 Alibaba Milan VB MaxFly Gegula Tolefly Crni Murino Mixmaster Gamarus Sumadinac 37 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Tolefly Champion Fly Tying Competition 'Musicarenje.net 2011'
Broj poruka : 896 Godina : 52 Lokacija : Štrpce - Kosovo i Metohija Datum upisa : 02.12.2008
| Naslov: Re: Pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Sre 16 Jan 2013, 13:34 | |
| Iskrene čestitke svim učesnicima takmičenja, posebno pozdravljam Veliku petorku na čelu sa Masićem, zaista sjajne kreacije i vrhunsko umeće-Bravo! Čestitam i administraciji na profesionalo odradjenom poslu , još jedan dokaz da zaista ovaj forum pripada samom vrhu ne samo u našoj okolini već i i šire ! | |
|
| |
Sasats INSTRUKTOR
Broj poruka : 4279 Godina : 51 Lokacija : Trstenik Datum upisa : 04.01.2009
| |
| |
NemaNja95 Visitor
Broj poruka : 278 Godina : 29 Lokacija : Beograd Datum upisa : 17.04.2012
| Naslov: Re: Pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Sre 16 Jan 2013, 13:50 | |
| Cestitke svima,bilo mi je drago ucestvovati.A Marku posebno cestitam na zasluzenoj pobedi. :ziveli : | |
|
| |
Masic Champion Fly Tying Competition 'Musicarenje.net 2013'
Broj poruka : 987 Lokacija : Vranje Datum upisa : 04.05.2008
| Naslov: Re: Pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Sre 16 Jan 2013, 14:46 | |
| Prvo zelim da se zahvalim administraciji na ulozenom trudu i vremenu u organizovanju ovakvog on line dogadjaja.Zatim na istrajavanju da sve protekne u najboljem redu,na tome sto je stavila na "cekanje" skoro 30 novih clanova samo da bi zadrzala regularnost takmicenja i izbegla bilo kakve mogucnosti za manipulaciju i fingiranje rezultata.
Takodje ne smem da zaboravim sponzore koji su obezbedili fenomenalne nagrade i svakom pojedinacno se zahvaljujem na tome!
Kolege ucesnici,koji su pokazali visok nivo kreacija,inovacija i raznih fly tying tehnika, svima njima zelim da cestitam na prikazanim radovima od srca,a posebno ucesnicima koji su zauzeli prvih 5 mesta.
Takodje da se zahvalim svim clanovima foruma,koji su mi pruzili podrsku putem glasanja,i koji su bili uz mene!
Prvenstveno mi je drago da su kreacije koje sam uradio zadovoljile vase kriterijume,i nadam se da cemo i naredne godine gledati jos bolje kreacije i jos veci broj ucesnika ovog sada vec tradicionalnog takmicenja.
Jos jednom veliko hvala svima..
Veliki pozdrav. Marko Mašić.
| |
|
| |
MaxFly Visitor
Broj poruka : 297 Godina : 45 Lokacija : Villach,Östereich Datum upisa : 01.01.2011
| Naslov: Re: Pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Sre 16 Jan 2013, 14:51 | |
| auuu Marko...Odrzao si nam govor kao Novak kad osvoji Australian open...hehehehe Svaka cast majstore!!! Takodje cestitam svuim ucesnicima takmicenja na ulozenom trudu... | |
|
| |
Veka Sax Visitor
Broj poruka : 101 Godina : 46 Lokacija : Leskovac Datum upisa : 01.01.2011
| Naslov: Re: Pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Sre 16 Jan 2013, 16:03 | |
| Zahvaljujem se svim clanovima foruma koji su glasali za mene!!!!Zahvaljujem se administraciji na ulozenom trudu i svim sponzorima ovog takmicenja. Cestitke svim ucesnicima ovog takmicenja,a posebne cestitke Gamarusu na osvojenom 2 mestu,Crniju za 3. i Raki za 4.mesto i sve cestitke pobedniku ovog takmicenje Masicu. :ziveli : | |
|
| |
Flya Visitor
Broj poruka : 270 Lokacija : Bled Datum upisa : 06.06.2012
| Naslov: Re: Pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Sre 16 Jan 2013, 16:17 | |
| Marko iskrene čestitke! Zasluženo si osvojio prvo mesto! Također čestitam svim ostalim učesnicima na dostignutim rezultatima. | |
|
| |
NMilanovic Guide
Broj poruka : 2245 Godina : 45 Lokacija : Sve redje uz vodu.. Datum upisa : 13.04.2011
| Naslov: Re: Pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Sre 16 Jan 2013, 16:31 | |
| I ja se pridruzujem cestitkama svim ucesnicima i nagradjenima. Bravo!!! | |
|
| |
Damirt82 Guide
Broj poruka : 1359 Godina : 42 Lokacija : Kotor Varoš Datum upisa : 08.05.2011
| Naslov: Re: Pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Sre 16 Jan 2013, 16:50 | |
| Svaka čast momci, čestitam na osvojenim mjestima kao i svim učesnicima koji su uzeli učešće na takmičenju i uveselili nas sjajnim i inovativnim kreacijama. | |
|
| |
MDujmović Visitor
Broj poruka : 159 Godina : 47 Lokacija : Bihać Datum upisa : 05.01.2012
| |
| |
ShoneFly Champion Fly Tying Competition 'Musicarenje.net 2015'
Broj poruka : 2568 Lokacija : bare,rukavci,kanali Datum upisa : 25.06.2009
| Naslov: Re: Pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Sre 16 Jan 2013, 19:54 | |
| Kako sam glasao na takmičenju u FT 2012 musicarenje.net
Medju prvima sam postavio muve i medju prvima sam glasao pošto me ne zanima kalkulisanje u nečemu što smatram za zabavu . Kao prvo glasao sam za sve takmičare osim za samog sebe , nisam nikom dao niti ocenu 1 niti ocenu 2 jer prosto mislim da niko nije zaslužio takvu ocenu samim tim što se prijavio na takmičenje i učestvovao na istom (ima tu momaka koji su početnici ali su se uključili u takmičenje –svaka im čast na tome –za svaku pohvalu) ,naravno svako ima drugačije aršine ocenjivanja zato i postoje ocene od 1 do 5
Ocene :
1.N.Milanovic – ocena 3 (postavio je jednu muvu za čistu 5 ali pošto mu fale još dve muve našao sam neku sredinu – obrazloženje: da je imao 3 odlične muve za 5 = računao bih 15:3=5 ,ovako ocena 3 ) Odlična muva (pupa) po meni najlepša na takmičenju. 2.Žakula – ocena 3 (takodje postavio jednu muvu za 5 ali i njemu fale još 2 muve isto kao i Milanovicu ) 3.Mašić – ocena 5 (tri odlične muve izmedju 4 i 5 + /odlične fotografije – dao sam mu 5) Po meni pobednik takmičenja. 4.Raka Hardy- ocena 4 5.Crni – (2 lepe muve izmedju 4 i 5 ,postavio 2 od 3 muve –i zbog toga - ocena 4 ) 6.Miloš- Osrednje muve -ocena 3 7.M.Andjelković –osrednje muve -ocena 3 8.Akter – osrednje muve –ocena 3 9.Veka saks – lepe muve –ocena 4 10.Beso – lepe muve -ocena 4 11.Nemanja – mlad momak ,početnik u FT – ocena 3 ,svaka čast na prijavi za takmičenje ! 12.Angel – lepe muve – ocena 4 13.Kusmi –lepe muve –ocena 4 14.Sebastian- lepe muve –ocena 4( fotkane samo sa jedne strane) Mogao si da opališ još neku fotku za 5 :P 15.Asmir- lepe muve – ocena 4 16.Dujmović – sve ukupno muve izmedju 4 i 5 (sve tri kategorije muva dobio + ) – ocena 5 17.Ray- ocena 3 18.Edin Gammarus – Postavio čovek muve u sve tri kategorije (to najviše cenim) + jako lepe muve –bespogovorrno - ocena 5 (rame uz rame sa Mašićem) 19.Ogi –lepe muve –ocena 4 20.Maki – 3 21.Nikolaj-3 22.Max – 3
Nadam se da se neće niko naljutiti od ljudi koji su učestvovali na takmičenju ocenjivao sam koliko god sam korektnije umeo i znao ..Živeli ! | |
|
| |
NMilanovic Guide
Broj poruka : 2245 Godina : 45 Lokacija : Sve redje uz vodu.. Datum upisa : 13.04.2011
| Naslov: Re: Pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Sre 16 Jan 2013, 20:48 | |
| LoL ... Shone prijatelju pa iskreno lepo si glasao!!! Hvala za Pupu, nisam stigo na vreme da postujem i slike ostalih muva, sada su ubacene gde treba (baci opet pogled mozda ti se jos neka svidi ) Meni se dosta muva svidja, svi su se potrudili - Bas po mom ukusu su Markova majska, tvoj strimer i Zakijevu nimfa - sve ubice!!!
Poslednji izmenio NMilanovic dana Sre 16 Jan 2013, 20:56, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Murino Admin
Broj poruka : 31734 Datum upisa : 26.04.2008
| Naslov: Re: Pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Sre 16 Jan 2013, 20:53 | |
| Neka se emocije malo stišaju ! A tokom sjutrašnjeg dana biće otvorena tema o takmičenju !
P.S.
Ponoviću , NMilanoviceva tema iz "garaže", biće osnova za neke eventualne prijedloge za buduća takmičenja, sugestije i sl. | |
|
| |
Flya Visitor
Broj poruka : 270 Lokacija : Bled Datum upisa : 06.06.2012
| Naslov: Re: Pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Sre 16 Jan 2013, 21:36 | |
| Hvala Šone, htio sam ja fotke bolje uraditi ali drugom kamerom koju bi posudio ali na kraju nije došlo do toga...u ovo takmičnje sam ušao samo iz zabave bez ikakvih afiniteta da bi osvajao neke nagrade več ko što rekoh iz zabave i želje da malo doprinesem popularnosti u FT-u. Posle me je toliko posao obuzeo da sam totalno i zaboravio na ovo takmičenje i kada sam jučer nakon dužeg vremena došao na ovaj forum setih se i tada sam odglasao skoro u zadnji momenat za sve učesnike. | |
|
| |
Predrag Guide
Broj poruka : 1211 Godina : 50 Lokacija : Užice Datum upisa : 05.10.2010
| Naslov: Re: Pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Sre 16 Jan 2013, 22:59 | |
| Drago mi je sto nisam prvi da iskomentarisem takmicenje, kreacije i ocenjivanje...hteo sam da otvorim temu popodne danas ali sam se predomislio...
Naime necu javno po imenima reci kako je bilo moje glasanje, ali sam ocenjivanje prilagodio nekim drugim, da kazem mojim kriterijumima....organizacija nije precizirala koje i kakve kreacije treba da se predstavljaju osim da po jedna treba da bude iz kategorije suvih, mokrih ili nimfe i strimera....pregledanjem nekoliko dana sam zakljucio da nema puno odnosno da ima samo nekoliko muva predstavljenih koje mogu da love, tj da su upotrebljive, tj lovne muve...nisam pristalica kreacija tkz. realistic fly jer bi za to bila potrebna posebna kategorija...ovako prema propozicijama sam klasifikovao prvo muve koje imaju da kazem upotrebnu vrednost pa onda nesto izmedju i na kraju realisticne kreacije su zauzele kod mene najnize mesto na lestvici.....naravno da nisam cini mi se dao nikome najlosiju ocenu.....ne mislim da sao realisticne muve koje podsecaju na zive insekte treba da preuzimaju vaznost nad standardnim muvama koje svakodnevno koristimo, uz dobru proporciju, dobro vezana muva, sa dobrim odabirom materijala i pedantna, odlicno slikana i predstavljena treba da bude zapazena u odnosu na realisticne kreacije....
Iz nekih mojih licnih razloga nisam ucestvovao, ali ima dana....nadam se da ce sledece takmicenje pomeriti neke granice i vremenom postati zapazenije i na sirim prostorima okupljajuci i neke vezace van nasih ex YU prostora.... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! | |
| |
|
| |
| Pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! | |
|