Musicarenje.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Musicarenje.net

Fly Fishing

Portal*PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Animals are Skinned Alive on Chinese Fur Farms

Ići dole 
+12
Predrag
Clavis
Mohiko
Ervin-Eko
Oki
MarkoTimokRiver
Pex
Mafke
Gamarus
Damirt82
Mixmaster
Beso
16 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2
AutorPoruka
Mixmaster
MASTER
Mixmaster

Broj poruka : 10000
Godina : 55
Datum upisa : 05.08.2008

Animals are Skinned Alive on Chinese Fur Farms - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: Animals are Skinned Alive on Chinese Fur Farms   Animals are Skinned Alive on Chinese Fur Farms - Page 2 EmptyPet 01 Mar 2013, 12:25

Ako 1,344,000,000 ljudi ovo smatra normalnim, onda mora da je normalno (!?). Ako im je onda meso ukusnije, želim im dobar apetit.

Ako neko misli da su Kinezi zli, neka izbaci sve kinesko iz kuće i tako prestane da ih finansira. Hehehe, ne znam samo šta će ostati.

Kada bih ja bojkotovao Kinu i te mučitelje, ne bih više imao telefon, kompjuter, kameru, a nisam baš siguran da li bi mi ostao neki štap i čekrk. Laughing

Zato, bolje da ćutimo, dok Kinezi deru žive pacove, mačke i lisice. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gamarus
Guide
Guide
Gamarus

Broj poruka : 1471
Godina : 51
Datum upisa : 03.10.2012

PočaljiNaslov: Re: Animals are Skinned Alive on Chinese Fur Farms   Animals are Skinned Alive on Chinese Fur Farms - Page 2 EmptyPet 01 Mar 2013, 12:42

Ćutimo jer nam odgovaruju.Em im kulturu džaba im nek žderu samo.
Nazad na vrh Ići dole
Clavis
Guide
Guide
Clavis

Broj poruka : 545
Godina : 39
Datum upisa : 10.12.2011

PočaljiNaslov: Re: Animals are Skinned Alive on Chinese Fur Farms   Animals are Skinned Alive on Chinese Fur Farms - Page 2 EmptyPet 01 Mar 2013, 19:23

Kinez i ostali, ljudi mašine-sadisti.... takmičenje u spremanju ribe koja se "koprca" na tanjiru a termički obrađena?!
Ne bi advokatisao u ime kineza, znam da ih je puno na malom mjestu, trebaju jesti il umrti, šta fali skratiti zivotinjama muke. Al jok zatucanost na njihov način, to čak drži žive medjvede sa kateterima u žuči čiju izlučevinu smatraju ljekovitom. Dalje ne treba ni nabrajati primjere.
Nazad na vrh Ići dole
Predrag
Guide
Guide
Predrag

Broj poruka : 1211
Godina : 50
Datum upisa : 05.10.2010

PočaljiNaslov: Re: Animals are Skinned Alive on Chinese Fur Farms   Animals are Skinned Alive on Chinese Fur Farms - Page 2 EmptyPet 01 Mar 2013, 20:01

Meni je ovo bolesno.....pa mi ribolovci (ja bar...), ubijemo ribu pre nego je ocistim....

Ali kinezima je u genima to sto rade, njihova nacija je stara nekoliko hiljada godina, i mucenje zivotinja im je u genima kao zamena za mucenje ljudi....setite se Dzingis kana...zalosno je sto genetski materijal ne napreduje sa vremenom kao sto napreduje civilizacija i tehnika i ostalo sto sve to prati...ovo sto sam video je u srednjevekovnom stilu...
Nazad na vrh Ići dole
Mojsinjski
Fly fisherman
Fly fisherman
Mojsinjski

Broj poruka : 12
Datum upisa : 16.01.2013

PočaljiNaslov: Re: Animals are Skinned Alive on Chinese Fur Farms   Animals are Skinned Alive on Chinese Fur Farms - Page 2 EmptyUto 19 Mar 2013, 07:38

Ovo je uzas,,, iskreno ja sam drao zeceve, ali naravno pre toga usmrcene,, ali ovo je bolesnik koji uziva u ovome, on polomi zivotinji vilicu da ne moze da ga ujede i onda je dere,,, nemam reci
da vidim ovako nesto uzivo ne bih sekundu stajao,
Nazad na vrh Ići dole
http://www.mojsinjski.com
Ranko
Guide
Guide
Ranko

Broj poruka : 1045
Godina : 67
Datum upisa : 17.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Animals are Skinned Alive on Chinese Fur Farms   Animals are Skinned Alive on Chinese Fur Farms - Page 2 EmptyUto 19 Mar 2013, 10:16

kreten Ovo su bolesni ljudi bolesnih umova! čovjek koji ima srca i duše njemu je teško zaklati kokošku , zamislite odrati životinju na živo Ufffff Placko
Nazad na vrh Ići dole
Haris
Guide
Guide
Haris

Broj poruka : 543
Datum upisa : 06.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Animals are Skinned Alive on Chinese Fur Farms   Animals are Skinned Alive on Chinese Fur Farms - Page 2 EmptyUto 19 Mar 2013, 10:32

Pa brate rodjeni sklanjajte ovo pa ima toliko dobrih drugih stvari za gledanje.Administraciji jedna velika

Animals are Skinned Alive on Chinese Fur Farms - Page 2 2qcjl3o
Nazad na vrh Ići dole
http://flyfishingdrina.blogspot.com/
Murino
Admin
Admin
Murino

Broj poruka : 31734
Datum upisa : 26.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Animals are Skinned Alive on Chinese Fur Farms   Animals are Skinned Alive on Chinese Fur Farms - Page 2 EmptyUto 19 Mar 2013, 11:00

Ovakve stvari se djesavaju ! Ima ih i oko nas u nekim drugim oblicima i situacijama, ali se dješavaju !

Ovo je GARAŽA, i tu mjesto nažalost nadje mnogo bizarnosti i svakojakih klipova !

P.S.

Ubacujte vi što više fotografija ulova, panorama iz ribolova , kreacija mušica i sl. pa će garaža ostati ono i čemu služi :ziveli :
Nazad na vrh Ići dole
http://musicarenje.net
Mojsinjski
Fly fisherman
Fly fisherman
Mojsinjski

Broj poruka : 12
Datum upisa : 16.01.2013

PočaljiNaslov: Re: Animals are Skinned Alive on Chinese Fur Farms   Animals are Skinned Alive on Chinese Fur Farms - Page 2 EmptyUto 19 Mar 2013, 11:36

Murino ::

Ovakve stvari se djesavaju ! Ima ih i oko nas u nekim drugim oblicima i situacijama, ali se dješavaju !

Ovo si 100% u pravu,, pre jedno 20 godina sam gledao tri budale kako odsecaju zabama noge na zivo i vracaju iste u vodu,,, uz to jos im na licima vidis nenormalnu radost,,, nas nekoilicina koji smo se tu zatekli ih umalo nismo premlatili,
ima dosta neizivljenih ljudi, smatram da do takvih incidenata dolazi zbog nezdrave sredine u kojoj zive, porodice itd,,
Nazad na vrh Ići dole
http://www.mojsinjski.com
Mixmaster
MASTER
Mixmaster

Broj poruka : 10000
Godina : 55
Datum upisa : 05.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Animals are Skinned Alive on Chinese Fur Farms   Animals are Skinned Alive on Chinese Fur Farms - Page 2 EmptyUto 19 Mar 2013, 11:54

Tema je vrhunska. Ukazuje nam na to koliko smo mi mušičari surovi korisnici usluga raznoraznih derača i ubica životinja. Kome se ne sviđa ta činjenica, neka pokuša da je potisne. Ima nas koji volimo da pogledamo istini u oči. Heh, a ima i nas koji volimo da istaknemo istinu i pred onima koji pokušavaju da je potisnu. Laughing

Evo kako stoje stvari:

Ja sam potrošio na hiljade evra plaćajući upravo ovo što se vidi na ovom video snimku, a vi? Verujem da ste dali dosta love za guljenje raznih ptica i sisara. Laughing

Mušičarenje je veoma grub sport, prilično štetan po životinjski svet. Ako se ne varam, mi se dičimo muvama napravljenim od mrtvih životinjica. Na primer, sigurno je da polarne lisice koje koristimo dolaze upravo iz Kine i da su stradale upravo na ovaj način.

Evo, otvaram jednu omanju fly tying fioku (imam desetak takvih), da prebrojim koliko je životinja stradalo za moju obest.
Samo u jednoj fioci, našao sam delove 7 mrtvih petlova, 1. jarebice, 1. srne, 3 jelena, desetak polarnih lisica, 1. zlatnog fazana, 2 zeca, nekoliko divljih patki...Auuuuu, strašno!

Hajde, razumem da je sve to pobijeno i odrano da bih imao neku opipljivu korist od toga - na primer, da lovim ribu da bih se time hranio. Ali ne! Sve te životinje su stradale samo da bih se iživljavao nad još jednom u nizu - ribom.
Nazad na vrh Ići dole
Clavis
Guide
Guide
Clavis

PočaljiNaslov: Re: Animals are Skinned Alive on Chinese Fur Farms   Animals are Skinned Alive on Chinese Fur Farms - Page 2 EmptyUto 19 Mar 2013, 12:25

Ja mislim da ipak 90% završi na modnim pistama Pariza, Milana.... iste te gospođice se kasnije skinu i gole završe na jumbo plakatu PETA-e. I tako paradox-a mali milion. Koliko god unosan mušiarski biznis, koliko god se plaćali razni skalpovi, opet ne donose ono što donosi moda.
Kad otvorim ladicu tamo stoji sve čije je meso završilo na krompiru u rerni, humanije ubijeno. Al opet ne opravdam se niša jer vučem ribe na metalnoj udici... ne da ispoštujem lanac ishrane već iz čiste zabave.

Hoće li mi trebat za hranu ova vještina...možda u slučaju kakve apokalipse... pa budem se prinuđen hraniti iz vode... do tad... ko i svaki čovjek ... griješiti nemoralno i bahato...
Nazad na vrh Ići dole
Clavis
Guide
Guide
Clavis

PočaljiNaslov: Re: Animals are Skinned Alive on Chinese Fur Farms   Animals are Skinned Alive on Chinese Fur Farms - Page 2 EmptyUto 19 Mar 2013, 12:39

Lažem, kreju nisam pojeo....
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Animals are Skinned Alive on Chinese Fur Farms   Animals are Skinned Alive on Chinese Fur Farms - Page 2 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Animals are Skinned Alive on Chinese Fur Farms
Nazad na vrh 
Strana 2 od 2Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Musicarenje.net :: OFF TOPIC :: GARAŽA-
Skoči na: