Musicarenje.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Musicarenje.net

Fly Fishing

Portal*PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Flyfishing avantura na Christmas Islands

Ići dole 
+11
Peja
Ervin-Eko
Ersin
Big Bad Wolf
Murino
Mohiko
Mixmaster
Redtag
NMilanovic
Keno
Bojovic Danijel
15 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći
AutorPoruka
Bojovic Danijel
Guide
Guide
Bojovic Danijel

Broj poruka : 686
Godina : 52
Datum upisa : 11.07.2010

Flyfishing avantura na Christmas Islands - Page 3 Empty
PočaljiNaslov: Re: Flyfishing avantura na Christmas Islands   Flyfishing avantura na Christmas Islands - Page 3 EmptyPet 08 Mar 2013, 18:02

Flyfishing avantura na Christmas Islands - Page 3 Qow22g
Nazad na vrh Ići dole
Bojovic Danijel
Guide
Guide
Bojovic Danijel

PočaljiNaslov: Re: Flyfishing avantura na Christmas Islands   Flyfishing avantura na Christmas Islands - Page 3 EmptyPet 08 Mar 2013, 18:04

Flyfishing avantura na Christmas Islands - Page 3 34ns5l0
Nazad na vrh Ići dole
Bojovic Danijel
Guide
Guide
Bojovic Danijel

PočaljiNaslov: Re: Flyfishing avantura na Christmas Islands   Flyfishing avantura na Christmas Islands - Page 3 EmptyPet 08 Mar 2013, 18:07

Posto ja ove Trevallys posmudi, drugo poluvrijeme, namijenjeno je Bonefish, to je plan.
Na brod, oruzje spremno.

Flyfishing avantura na Christmas Islands - Page 3 2lsvhc1
Nazad na vrh Ići dole
Bojovic Danijel
Guide
Guide
Bojovic Danijel

PočaljiNaslov: Re: Flyfishing avantura na Christmas Islands   Flyfishing avantura na Christmas Islands - Page 3 EmptyPet 08 Mar 2013, 18:11

Sad 9 Miles Flat, fuck, zajeban teren, tesko ribu vidjeti, jedno je sa vodom, ipak ih nekako vise iz sumlje nego sigurnosti
zabacujem i kacim ih, plesu Bonefish a moja duse se smije.

Flyfishing avantura na Christmas Islands - Page 3 Vi2wox
Nazad na vrh Ići dole
Bojovic Danijel
Guide
Guide
Bojovic Danijel

PočaljiNaslov: Re: Flyfishing avantura na Christmas Islands   Flyfishing avantura na Christmas Islands - Page 3 EmptyPet 08 Mar 2013, 18:14

Odose kolege, razidjose se, ja sam mir, uzivanje i Bonefishe, uspjeh i poraz, puno pakovanje svega.

Flyfishing avantura na Christmas Islands - Page 3 2wq78kk
Nazad na vrh Ići dole
Bojovic Danijel
Guide
Guide
Bojovic Danijel

PočaljiNaslov: Re: Flyfishing avantura na Christmas Islands   Flyfishing avantura na Christmas Islands - Page 3 EmptyPet 08 Mar 2013, 18:27

Odjednom u ovoj ogromnoj vodenoj pustinji, srecu se dva predatora, dva lovca.
Ma caplja je nula za mene, zaledio sam se, ne disem, ne razmisljam ni sekunde, nema vremena, samo instinkt
lovca, zabacaj, 1,5m ispred, hitra je, pogresan pravac, dizem strimera, jos jedan zabacaj, pravo isped nje,
osjetila je plijen, a ja, ko strijela na zapetom luku, potez, potez i opet treci potez je kontra, puce riba prema pucini.
Sirota osmica se savi, 150 metara bekinga ode u par sekundi, nategnu malo, imam samo 200m bekinga, a predvez 0,40mm
Fluocarbon namijenjen Bonefishu, jos drzi nije mi jasno, opet natezem jace, voda eksplodira, riba skoci, odjurila je i pretekla
moje kolege, sad se svi okrecu prvo prema pljusku koji ih je prepao, koji je kao munja ubio tisinu, pa onda prema meni,
vide da sam u borbi, savijena osmica, sad se svi deru, smiju i zovu, gledajte Conan (dali su mi taj nadimak poskle dva dana pecanja)
se opet bori sa ribom. Polako savladjujem ribu, njihovi aparati i kamere pucaju rafale, a ja se jos uvijek cudim sto nije prekinula.
Nazad na vrh Ići dole
Bojovic Danijel
Guide
Guide
Bojovic Danijel

PočaljiNaslov: Re: Flyfishing avantura na Christmas Islands   Flyfishing avantura na Christmas Islands - Page 3 EmptyPet 08 Mar 2013, 19:23

Sta vadim iz vode, nakon lude borbe i zadivljenih kolega.
Ajkulu (Blacktip shark) koja je uzela Charlyja koji je bio namijenjen Bonefish.

Flyfishing avantura na Christmas Islands - Page 3 2nut4xv
Nazad na vrh Ići dole
Bojovic Danijel
Guide
Guide
Bojovic Danijel

PočaljiNaslov: Re: Flyfishing avantura na Christmas Islands   Flyfishing avantura na Christmas Islands - Page 3 EmptyPet 08 Mar 2013, 19:25

Flyfishing avantura na Christmas Islands - Page 3 Rvvhxi
Nazad na vrh Ići dole
Bojovic Danijel
Guide
Guide
Bojovic Danijel

PočaljiNaslov: Re: Flyfishing avantura na Christmas Islands   Flyfishing avantura na Christmas Islands - Page 3 EmptyPet 08 Mar 2013, 19:29

Rezultat treceg dana:

Bonefish +7 / -3

Bluefin Trevally +2 / -1

GT +2 / -1

Ajkula +1

Quinfish +4
Nazad na vrh Ići dole
Bojovic Danijel
Guide
Guide
Bojovic Danijel

PočaljiNaslov: Re: Flyfishing avantura na Christmas Islands   Flyfishing avantura na Christmas Islands - Page 3 EmptyPet 08 Mar 2013, 19:50

24.02.2013

Dan IV

E sad sam se i ja zarazio, vise se ne broje ribe, podjem ko na zagrijavanje, pa izjutra mlatim 5-10 Bonefish.
Pa onda 12ticu u ruku i potraga za tim zvjerima GT-ima.
Danas i ja nalazim dva, ispod 10Pfd ih ni ne brojim.
Znaci danas jedan od 15Pfd. stize do mene, zajebani glumci, strimer mora 100% da upane u semu njegovog plijena
pa onda ako uzme, dvije kontre rukom ako uspijes, tolika je snaga na sruni, onda drzim i udarim kontru tijelom,
kukom,ako ovdje udaras kontre stapom, ribe neces vidjeti, on kad scepa strimera ko u stegu, tako jaka usta ima,
prva kontra ide i prazno druga mozda kaci. Ako sve uspije kako treba onda ovo.

Flyfishing avantura na Christmas Islands - Page 3 15otsnk
Nazad na vrh Ići dole
Bojovic Danijel
Guide
Guide
Bojovic Danijel

PočaljiNaslov: Re: Flyfishing avantura na Christmas Islands   Flyfishing avantura na Christmas Islands - Page 3 EmptyPet 08 Mar 2013, 19:57

Posle 1sat provociranja sa jednom izuzetno namazanom ribom, odustajem, dok su kolege gledale i grdile me,
sto je neiscupam vise, nudim da oni probaju, i njih riba, unisti, zivci pokidani, samo malo poprati i to je to.
Ja probam vir visocije nekih 50tak metara, naleti argesivni, gladni manijak, prvi zabacaj los, u pogresni pravac
sam ga ocekivao, drugi zabacaj, strimer mala skusa 15cm pade na vodu, on bijesno skoci na nju ko delfin
pola izanje iz vode, uspio sam samo da stisnem strunu i okrenem kuk za kontru.
I vec smo u jakom sukobu ko ce koga, prevarit, nadmasiti.

Flyfishing avantura na Christmas Islands - Page 3 29wtxsi
Nazad na vrh Ići dole
Bojovic Danijel
Guide
Guide
Bojovic Danijel

PočaljiNaslov: Re: Flyfishing avantura na Christmas Islands   Flyfishing avantura na Christmas Islands - Page 3 EmptyPet 08 Mar 2013, 20:02

Posle jake borbe, ipak ga savladjujem i kao prvo moram ovom vodica da otjeram, oce covjek za mene ribu da izvadi,
da mi pomogne, tako su ga ovi drugi ribari dresirali, riba ima bodljike sa obe strane repa, da se ribari nebi izboli ili ribu
u finisu izgubili ovi ih vade za njih, e nece vala moju pipnut pa makar ih sve izgubio, koju ja mojom rukom ne
izvadim nije moja.

Flyfishing avantura na Christmas Islands - Page 3 El8tva
Nazad na vrh Ići dole
Bojovic Danijel
Guide
Guide
Bojovic Danijel

PočaljiNaslov: Re: Flyfishing avantura na Christmas Islands   Flyfishing avantura na Christmas Islands - Page 3 EmptyPet 08 Mar 2013, 20:04

Flyfishing avantura na Christmas Islands - Page 3 334nqet
Nazad na vrh Ići dole
Bojovic Danijel
Guide
Guide
Bojovic Danijel

PočaljiNaslov: Re: Flyfishing avantura na Christmas Islands   Flyfishing avantura na Christmas Islands - Page 3 EmptyPet 08 Mar 2013, 20:05

Flyfishing avantura na Christmas Islands - Page 3 35c0fw9
Nazad na vrh Ići dole
Bojovic Danijel
Guide
Guide
Bojovic Danijel

PočaljiNaslov: Re: Flyfishing avantura na Christmas Islands   Flyfishing avantura na Christmas Islands - Page 3 EmptyPet 08 Mar 2013, 20:15

25.02.2013

Dan V

Lako isprican, ove male ribe se vise ne pominju. Izasli smo na jednu greben i organizaror, bombardira 1 sat dva namazana GT-ija,
love nailaze, ali nece pa nece njegovog strimera, posle sat vremena poraza ogladnio je pauza, ja vidim ribe i ponudim lignju,
udarac, iznenada, neznam ni jesam li, uspio kukom bar kontru da udarim, suprostavio sam mu se zijelim tijelom, riba ima oko 15kg
zakovani smo jedan za drugog, on pokusava oko stijene da me zajebe, prekine stunu, ja ga pratim gore po ivici grebeni, voda mi do grudi,
uspijevam da ga okrenem, uspijevam da ga zamorim, digao se na povrsninu, struna se vraca kroz prstenove, jos par cm i opet je na roli,
okrenuo sam ga prema meni, gotov je, pomislio sam, u tom trenutku, iznenadni bijesni udarci glavom i riba spade sa kuke.
Zaledjen, stojim u vodi, toliko iznenadjen, nemogu sa vjerujem, da je uspio da se oslobodi sa Gamakatsu 6/0 udice.

Poraz ko puni samar u nasmijano lice - Ruzan dan.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Flyfishing avantura na Christmas Islands   Flyfishing avantura na Christmas Islands - Page 3 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Flyfishing avantura na Christmas Islands
Nazad na vrh 
Strana 3 od 9Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći
 Similar topics
-
» Flyfishing avantura na Bahamas
» Flyfishing avantura na Seychellen
» Flyfishing avantura na Azores
» Flyfishing avantura u Mozambiku
» Flyfishing ...

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu