Musicarenje.net Fly Fishing |
|
| Flyfishing avantura na Christmas Islands | |
|
+11Peja Ervin-Eko Ersin Big Bad Wolf Murino Mohiko Mixmaster Redtag NMilanovic Keno Bojovic Danijel 15 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Bojovic Danijel Guide
Broj poruka : 686 Godina : 52 Lokacija : Njemačka Datum upisa : 11.07.2010
| Naslov: Re: Flyfishing avantura na Christmas Islands Sub 09 Mar 2013, 13:24 | |
| Drzim je uza sebe, glava joj je na pod i opet u americkom ili njemackom fazonu kazem sam sebi "Dobro došao Danijele u taj čuveni 40Pfd. Klub"!!! | |
| | | Bojovic Danijel Guide
| Naslov: Re: Flyfishing avantura na Christmas Islands Sub 09 Mar 2013, 13:25 | |
| | |
| Naslov: Re: Flyfishing avantura na Christmas Islands Sub 09 Mar 2013, 13:27 | |
| | |
| Naslov: Re: Flyfishing avantura na Christmas Islands Sub 09 Mar 2013, 13:30 | |
| Jos obavezan poljubac na ponosno čelo i ... "Srećan put brate, caruj dalje tvojim plavim svijetom" | |
| | | NMilanovic Guide
Broj poruka : 2245 Godina : 45 Lokacija : Sve redje uz vodu.. Datum upisa : 13.04.2011
| Naslov: Re: Flyfishing avantura na Christmas Islands Sub 09 Mar 2013, 13:43 | |
| Carolija, bravo majstore!!! | |
| Naslov: Re: Flyfishing avantura na Christmas Islands Sub 09 Mar 2013, 13:58 | |
| Pitaju me kolege, sta je stobom, sta ucinje ovim ribama, kako ih hvatas, moj komentar na takva pitanja je uvijek isti " Bog mene voli " I stvarno se mislim, ko izbrisa moje ime sa table, ko ga stavi bas u ovu grupu, odakle dodje ovaj mauri koji mi kaze vidim u tebi divlju dusu lovca, vidio covjek divlju balkansku dusu. Sta se dalje desava tu noc cudo, cudo prati, pogled na tabli, ostao sam ja u grupi ali nas je sad samo trojica, izbrisana dva glumca ovdje nema mjesta za glumce, ribe ne oprastaju greske, ovdje nama pjesta za blefere, ko u pokeru, ovdje se moraju karte pokazati. Ti dva, instruktori u kastingu, sa najljepsim strimerima, po njihovim komentarima, ovaj jedan gubi 5 dobrih riba, ne vadi ni jednu, a kako ih je izgubio, jedna mu ponijela strunu, druga i strunu i 100m bekinga itd kaos, vodici popizdjeli, oni postuju ribe i cuvaju ih sad radi ove budale, se ribe muce i mozda uginu jadno, zbog njegovih gresaka, ovaj drugi, par dana prije, stao pred kucu i baca, 12icu i 14ticu, baca stvarno ko kralj neki stapovi, koje je sam pravio a blank dobio iz Novi zeland, mene ismijava radi SAGE stapova, ja nista samo cutim, oni su svi inzinjeri, menadzeri itd. bogarasi, ja samo stranac, elektonicar i izbacivac u diskoteci, ja sam ispod nivoa. Ali danas taj kasting instruktor lomi i 12ticu i 14ticu na ribi, na GTu od 5 i 7Kg. Ubacili su ih u grupu sa dva Amerikanca, a oni isti neke teske budale, bogati, ali se pamet nemoze parama kupit, dosli samo sa stapovima SAGE Xi3 i prvi dan 10ku i 12icu slomili, nemaju samo par nekih 5-6 strimera, komentar, netreba mi ja imam pare sve mogu da kupim, ovaj mu glumac, instruktor kaze ovdje nema sta da se kupi u divljini smo, on mrtav hladan pita ko od vas njemaca ima najvise strimera, da kupim, nije dobio za svoje pare nista od nas, posle cujem od glavnog vodica, komandanta vodica Heat Guide da amerikanci pecaju sa Magic Fly, bio sam zacudjen i radoznao, nikad cuo sta je Magic Fly. Slusajte sad ovo, americki vodic taj njegov mauri, stavnja kuku na predvec, da kuku, velikim komad od ribe, mesu, crijeva i tako to, pa onda zagazi, ponese mamac na interesantno mjesto, zabaci rukom, amerikanac stoji na obali sa FFstapom i ceka, ko na ceku da riba, Bonefish zagrize, i stvarno uhvati, na ceku ogromne Bonefishe, kapitalce, od kojih posle slike stavi u svom birou da pokaze koja je on K....na. Sreo sam tamo 9 amerikanaca, sve glumci, sve duvarosi, sve najbolji, ali su predzadnji dan svi ostali bez komentara samo su klimali glavom kad su me vidjeli, a zasto to cete kasnije vidjeti. | |
| Naslov: Re: Flyfishing avantura na Christmas Islands Sub 09 Mar 2013, 14:10 | |
| 28.02.2013
Dan VIII
Uživam u ribolovu, nova dva druga, su ozbiljni ribolovci, nijesu glumci, ludaci ko i ja, razumijemo se, druzimo se, smijemo se,namlatili se ribe, onih prosjecnih. Ali jedna koju kolega hvata je najveca do sada vidjena, slikana, riba od svih tada prisutnih ribara.GT oko 60Pfd. mocna riba da covjeka prepane, borio se silno, borio se solidno i savladao je, mene pade cast, da mu pomognem,da je izvadim, sila bio sam, odusevljen, koju je moc, riba pokazala.Dok smo prezali i gledali ribe u toku tog dana vidimo jednog interesantnog GTa izmedu nas, i kolega je bio u boljoj poziciji da mu ponudi,kazem mu napani ga ti ja polako idem pema kolegi, obojica ne micemo pogled sa GTa, bio sam preblizu on zamahne, pogodi svojim stapom moju 8icu, i slomi mi vrh, poginu moja 8ica, sjutra znaci sa rezervom TCX 6ticom u lov. | |
| Naslov: Re: Flyfishing avantura na Christmas Islands Sub 09 Mar 2013, 14:30 | |
| 01.03.2013
Dan IX
Pošto smo svi siti, od ulova do sad, sva ocekivanja ne da su se ispunina nego, tako nadmasena, da cemo danas da se igramo.Danas je Light Takle Day, znaci napadamo sa lakim stapovima, ja sa 6icom, ovaj jedan sa 7micom a treci sa 8micom sa kojom baca popere i dozivljava lude udarce na povrsini, posle dva GTija, poper samo jos za smece, sav unakazen.
Ja uzivam sa 6ticom, vrejeme je promjenljivo obaci, ribe se teze vide bacam na svaku jenku koju vidim ili posumljam.
Evo par utisaka.
| |
| Naslov: Re: Flyfishing avantura na Christmas Islands Sub 09 Mar 2013, 14:32 | |
| | |
| Naslov: Re: Flyfishing avantura na Christmas Islands Sub 09 Mar 2013, 14:33 | |
| | |
| Naslov: Re: Flyfishing avantura na Christmas Islands Sub 09 Mar 2013, 14:40 | |
| I dok uzivamo u ludom ribolovu i hvatamo male GT i Bonefish na lakom priboru, pravo zadovoljstvo. Naletjese dveje sjenke, ja instiktivno malog Clousera odma saljem na putovanje a on vjerno posle stvarno dobre i trajne borbe na 6tici dovodi ovo, iznenadjenje sa sve nas. Jedna veoma rijetka i oprezna riba, nema usta ko GT pribada istoj familiji, ima usta ko deverika i smrt je za rakove. Golden Trevally | |
| Naslov: Re: Flyfishing avantura na Christmas Islands Sub 09 Mar 2013, 14:42 | |
| | |
| Naslov: Re: Flyfishing avantura na Christmas Islands Sub 09 Mar 2013, 14:43 | |
| | |
| | | | Bojovic Danijel Guide
| Naslov: Re: Flyfishing avantura na Christmas Islands Sub 09 Mar 2013, 14:54 | |
| Svi mi trojica smo od juce vec siti, ribolova i ulova, tako da sad kazemo sve sto danas i ove iduce dane uhvatimo je plus, to je bonus.I svaki dan hvatamo po jednog dobrog GTja, kad svi trojica po jednog uhvatimo zavrsavamo ribolov, sto nase vodice, cudi i raduje. To vise nijesu neki vodici to su postali drugovi, kazu ovakve ribolovce, ovako uspjesne i opustene jos nijesu dozivljeli, kazu za njih je odmor ici sa nama u ribolov. Sta li im ti drugi ribari sve rade?
Dan zavrsavam sa jednim dobrim GTiom.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Flyfishing avantura na Christmas Islands | |
| |
| | | | Flyfishing avantura na Christmas Islands | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |