Musicarenje.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Musicarenje.net

Fly Fishing

Portal*PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Humana akcija...

Ići dole 
3 posters
AutorPoruka
Predrag
Guide
Guide
Predrag

Broj poruka : 1211
Godina : 50
Datum upisa : 05.10.2010

Humana akcija... Empty
PočaljiNaslov: Humana akcija...   Humana akcija... EmptyUto 02 Apr 2013, 08:52

Racun dinarski: 205-9011004816395-73 Tijana Ognjanovic, Roze Luksemburg 35, 11000 Beograd
Devizni: na linku: http://www.telegraf.rs/vesti/623904-srbijo-pomozi-tijani-doktor-spustio-cenu-operacije-na-710-000-dolara-porodici-fali-jos-40-000

Dete koje treba da zivi, a zavisi od svih nas...ne treba da dozvolimo sebi da gledamo kako se jedan mladi zivot gasi a nista nismo pokusali da ucinimo....ako Danica nije docekala transplataciju mozemo nesto uciniti za ovo dete.....

Svi trosimo neke novce na materijale koje nam stoje u fiokama X godina, pa koje posle na forumu prodajemo da bi kupili neke druge.....NEMOJTE KUPITI UDICE, DABBING, SORTIRANA PERA PETLA.....nego uplatite na ovaj racun 1000 din ili koliko ko moze...

Ja cu to uraditi bez obzira na ostale, iako sam se vec preko plate odrekao istog iznosa.....malo treba za depozit koji otvara vrata operacije....
Nazad na vrh Ići dole
NikolaCG
INSTRUKTOR
INSTRUKTOR
NikolaCG

Broj poruka : 4911
Datum upisa : 25.03.2009

Humana akcija... Empty
PočaljiNaslov: Re: Humana akcija...   Humana akcija... EmptyUto 02 Apr 2013, 09:28

Ja sam već uplatio i nadam se da će se ova akcija uspješno završtiti! Svi treba da se stavimo u položaj ovih roditelja!

Nadam se da će ova djevojčica dobiti bitku!
Nazad na vrh Ići dole
Predrag
Guide
Guide
Predrag

Humana akcija... Empty
PočaljiNaslov: Re: Humana akcija...   Humana akcija... EmptyUto 02 Apr 2013, 10:26

Da bi dosla do bitke, imamo zadatak da je dovedemo do pozicije da se bori....

Svaka cast onima koji su vec reagovali i pre nego sam otvorio temu...samo da joj povecamo sanse.....
Nazad na vrh Ići dole
Mafke
Guide
Guide
Mafke

Broj poruka : 2767
Godina : 51
Datum upisa : 23.01.2011

Humana akcija... Empty
PočaljiNaslov: Re: Humana akcija...   Humana akcija... EmptyUto 02 Apr 2013, 10:43

Predraze ljudino,odusevio me Sergej Trifunovic kada je kao gost emisije posvecenu rialiti sou '' Veliki Brat'',izneo na velikom kartonu broj racuna i rekao da je bitnije glasanjem

pomoci ovu operaciju ,nego bezveze trositi novac na razna glasanja po rialitima . Moralna samarcina svim debilima koji bulje u bolestne emisije voajerskog karaktera i glasaju.

Ustade covek i cao ! :king:

Nazad na vrh Ići dole
Predrag
Guide
Guide
Predrag

Humana akcija... Empty
PočaljiNaslov: Re: Humana akcija...   Humana akcija... EmptyUto 02 Apr 2013, 10:48

Pa Ercov...Uzicanin ....
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Humana akcija... Empty
PočaljiNaslov: Re: Humana akcija...   Humana akcija... Empty

Nazad na vrh Ići dole

Humana akcija...
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Akcija ZEBRA
» Akcija DELFIN i strategija kako uhvatiti ribu ...

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Musicarenje.net :: OFF TOPIC :: GARAŽA-
Skoči na: