| Prezentacioni zabačaji ! | |
|
+14Šva Bogi Madjoni Nino Ranko Zox Milance Djomla Veljko V. 100ka Ogifly Vlajkoni Radojica-pop Zeka 18 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Zox Visitor
Broj poruka : 449 Godina : 66 Lokacija : Beograd Datum upisa : 06.05.2008
| Naslov: Re: Prezentacioni zabačaji ! Pon 12 Maj 2008, 14:23 | |
| 50% svih zabačaj na mojoj reci je Roll cast a sve ostalo je Over Head, Switch,Double Haul,... Nažalost nisam u svemu dovoljno dobar ali što više vremena na vodi leči sve probleme... | |
|
| |
Zeka Guide
Broj poruka : 578 Godina : 52 Datum upisa : 03.05.2008
| Naslov: Re: Prezentacioni zabačaji ! Pon 12 Maj 2008, 17:00 | |
| Samo ako bih smio da dodam,Double haul nije zabacaj,vec samo radnja koja pomaze kod SVIH zabacaja. | |
|
| |
Zox Visitor
| Naslov: Re: Prezentacioni zabačaji ! Pon 12 Maj 2008, 21:01 | |
| - Zeka ::
- Samo ako bih smio da dodam,Double haul nije zabacaj,vec samo radnja koja pomaze kod SVIH zabacaja.
Naravno a ja se samo hvalim da mi je sve bolji ali niko da me pohvali :skocko: | |
|
| |
Milance Visitor
Broj poruka : 191 Godina : 62 Lokacija : Pančevo Datum upisa : 08.05.2008
| Naslov: Re: Prezentacioni zabačaji ! Uto 13 Maj 2008, 07:42 | |
| - Zeka ::
- Samo ako bih smio da dodam,Double haul nije zabacaj,vec samo radnja koja pomaze kod SVIH zabacaja.
Da, da, baš bih voleo d vidim Roll Cast sa Double Haulom :stop 1: A i kod većine drugih koristi se samo Single Haul (pri zabacu unapred) a ne Double Haul! OSTAV Zeko :Ziveli: | |
|
| |
Zeka Guide
| Naslov: Re: Prezentacioni zabačaji ! Uto 13 Maj 2008, 18:36 | |
| Pa ono,jes i tako.Mada mi nikako nije bilo jasno što je onda precjednik EFFA-e tražio roll sa DH,jednom od kandidata za instruktora.
Milanče,skroz si u pravu,naravno.Omače mi se,jer sam mislio na one zabačaje iznad glavudže.OH zabačaje. | |
|
| |
Ranko Guide
Broj poruka : 1045 Godina : 67 Lokacija : Beograd Datum upisa : 17.06.2008
| Naslov: Re: Prezentacioni zabačaji ! Uto 19 Avg 2008, 15:17 | |
| Pošto je Radojica postavio ovo pitanje,ja odgovaram : Najpotrebniji zabačaj zajednog mušičara i najosnovniji je zabačaj:Overhed-izbačaj preko glave =čine ga 2 komponente koje se ponavljaju za prednji takozvani,front kast i jedan za zadnji bek kast. kraći zamah i brže zaustavljanje formiraju (uži luk) koje daje precizan izbačaj . to je najosnovnije da bi se zabacila muva na vodu . Bistro Ranko. | |
|
| |
Ranko Guide
| Naslov: Re: Prezentacioni zabačaji ! Pon 15 Sep 2008, 12:02 | |
| Pronađeno u jednom članku
FANTASTIČNA PRECIZNOST-pre više godina u jednoj zabavnoj emisiji američke televizije pojavila se kao gost DŽOANA VULF.NJen nastup je bio zaduvljujući. Prvo je skinula zlatno lanče sa svog vrata,oblikovala ga u obruč i dala da se položi oko 25 metara ispod nje u travu. onda je koristeći DABL HOL tehniku u nekoliko zamaha sa lakoćom spustila mušicu unutar tog obruča i na pomenutu daljinu. posle toga je sa po jednim štapom u obe ruke istovremeno i u prvom pokušaju izbacila cigarete dvojici gospode koji su stajali profilom okrenuti, 12 metara udaljeni od nje! bistro Ranko. | |
|
| |
Radojica-pop Guide
Broj poruka : 1570 Godina : 49 Lokacija : Raška Datum upisa : 30.04.2008
| Naslov: Re: Prezentacioni zabačaji ! Čet 25 Sep 2008, 16:57 | |
| - Ranko ::
- Pronađeno u jednom članku
FANTASTIČNA PRECIZNOST-pre više godina u jednoj zabavnoj emisiji američke televizije pojavila se kao gost DŽOANA VULF.NJen nastup je bio zaduvljujući. Prvo je skinula zlatno lanče sa svog vrata,oblikovala ga u obruč i dala da se položi oko 25 metara ispod nje u travu. onda je koristeći DABL HOL tehniku u nekoliko zamaha sa lakoćom spustila mušicu unutar tog obruča i na pomenutu daljinu. posle toga je sa po jednim štapom u obe ruke istovremeno i u prvom pokušaju izbacila cigarete dvojici gospode koji su stajali profilom okrenuti, 12 metara udaljeni od nje! bistro Ranko. Taj "jedan" članak je tekst Aleksandra Ivanovića o double haolu pisanom u R.Magazinu sredinom 90-ih. Ako nekom treba taj članak imamam ga i mogu mu poslati fotokopiju ili skenirano kako želi. | |
|
| |
Ranko Guide
| Naslov: Re: Prezentacioni zabačaji ! Pet 26 Sep 2008, 13:35 | |
| Moguće Moguće vjerovatno ko će drugi nego doktor bistro,Ranko. | |
|
| |
Zox Visitor
| Naslov: Re: Prezentacioni zabačaji ! Ned 28 Sep 2008, 16:39 | |
| - Radojica-pop ::
- Taj "jedan" članak je tekst Aleksandra Ivanovića o double haolu pisanom u R.Magazinu sredinom 90-ih. Ako nekom treba taj članak imamam ga i mogu mu poslati fotokopiju ili skenirano kako želi.
Možda da ga skeniraš i postaviš u neku od tema !? Recimo pod nazivom "Iz štampe" ili "šta je pisano nekada"... | |
|
| |
Radojica-pop Guide
| |
| |
Radojica-pop Guide
| |
| |
Nino Fly fisherman
Broj poruka : 21 Datum upisa : 22.09.2008
| Naslov: Re: Prezentacioni zabačaji ! Sub 22 Nov 2008, 13:46 | |
| Valjda kad je loop iznad vrha stapa? | |
|
| |
Radojica-pop Guide
| Naslov: Re: Prezentacioni zabačaji ! Pon 24 Nov 2008, 02:31 | |
| - Nino ::
- Valjda kad je loop iznad vrha stapa?
E!? Nije valjda samo to!? | |
|
| |
Zeka Guide
| Naslov: Re: Prezentacioni zabačaji ! Pon 24 Nov 2008, 10:04 | |
| Pa i nije.A i ne mora da bude iznad vrha.Mada je meni tako najljepse.Gledao sam na Ribniku Svedjane kako bacaju.Oni to rade,lup iznad vrha motke.Ali ,sto rece Aco,lup se moye provuci kroy mnoge ravni.
Kamo kontrola i ostale stvari potrebne za pravilan lup | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Prezentacioni zabačaji ! | |
| |
|
| |
| Prezentacioni zabačaji ! | |
|