| Antron i polipropilen | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Antron i polipropilen Uto 25 Nov 2008, 08:19 | |
| Ako nabavim antron yarn krenuo bih u izradu LaFontaine muva, dosta se havale po internetu. pitao sam na .org gde se mogu naći a izmedju ostalih dobio sam odgovor da može i polipropilen kao zamena. da li neko ima iskustva sa ovim i da li zna gde može da se kupi da li ga uopšte ima kod nas (neke ponude sam vec dobio). mislim na pupe sa onim pokrovom na telu, koji po autoru bi trebalo da svetluca ili da ispušta mehuriće sto mi zvuči nekako kul! Hvala svima |
|
| |
Saležupa Guide
Broj poruka : 2198 Godina : 53 Lokacija : Aleksandrovac - Župa Datum upisa : 05.05.2008
| Naslov: Re: Antron i polipropilen Uto 25 Nov 2008, 09:04 | |
| Uđi u prvu prodavnicu u kojoj se prodaju itisoni i tepisi.Traži da ti daju konac od polipropilena kojim opšivaju itisone da se ne raspucavaju krajevi istih. Ima ih u širokoj paleti boja,što u jednoj boji što višebojnih.Materijal ne prima (ne pije) vodu tako da izuzetno lepo pliva.Nadam se da ćeš biti zadovoljan. | |
|
| |
Saležupa Guide
Broj poruka : 2198 Godina : 53 Lokacija : Aleksandrovac - Župa Datum upisa : 05.05.2008
| Naslov: Re: Antron i polipropilen Uto 25 Nov 2008, 09:12 | |
| Što se antrona tiče,mislim da ih ima kod Vanje u Nišu i Bojana u BGD-u. Paleta boja u kojima se radi se izuzetno velika.Ima jednu povoljnost-da se miksovanjem materijala mogu postići fantastične boje. | |
|
| |
Goran R Guide
Broj poruka : 1319 Godina : 59 Lokacija : Beograd-Borča Datum upisa : 07.09.2008
| Naslov: antron i polipropilen Uto 25 Nov 2008, 09:35 | |
| Akademac kod Vanje imas antrone, dok Bojan ima siroki spektar dabing materijala, ice dabinga, skalpova,konaca svih velicina debljina boja, kao i drugih materijala za flytyuing. | |
|
| |
Madjoni Moderator
Broj poruka : 9731 Lokacija : Nikšić Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Antron i polipropilen Uto 25 Nov 2008, 11:43 | |
| - Akademac ::
- Ako nabavim antron yarn krenuo bih u izradu LaFontaine muva, dosta se havale po internetu. pitao sam na .org gde se mogu naći
a izmedju ostalih dobio sam odgovor da može i polipropilen kao zamena. da li neko ima iskustva sa ovim i da li zna gde može da se kupi da li ga uopšte ima kod nas (neke ponude sam vec dobio). mislim na pupe sa onim pokrovom na telu, koji po autoru bi trebalo da svetluca ili da ispušta mehuriće sto mi zvuči nekako kul!
Hvala svima Gari LaFontejn je napravio ovu sparkl pupu prije više od 20 godina,to ti dođe nešto kao "emerdzer" u smislu lova,tj,lovi u filmu i imitira pupu tulara u trenutku kad dobija krila....antron je sam po sebi svjetlucav a samim postupkom izrade pravi se prostor za mjehuriće vazduha...polipropilen je malo grublji materijal od antrona i možeš ga naći u svakoj prodavnici tepiha kao što ti je Sale rekao ....pročačkaj malo američke sajtove i viđećeš starog kako i lovi na ove imitacije....pozdrav | |
|
| |
Saležupa Guide
| |
| |
Markovic Visitor
Broj poruka : 161 Godina : 46 Lokacija : Pozarevac Datum upisa : 16.06.2008
| Naslov: Re: Antron i polipropilen Ned 12 Apr 2009, 19:53 | |
| Možda jedina stvar po meni koja može da zameni cdc pera Druga slika pokazuje presek jedne od niti... [img] [/img] | |
|
| |
Mixmaster MASTER
Broj poruka : 10000 Godina : 55 Lokacija : Niš Datum upisa : 05.08.2008
| Naslov: Re: Antron i polipropilen Uto 29 Jun 2010, 11:57 | |
| Polipropilen je prava stvar. Ne jedu ga moljci, ne menja boju u vodi, lepo pliva kad je namazan, ima ga u mnogo boja, vrlo je jeftin, čvrst, postojan...,a može se upotrebiti kao materijal za rep, telo, krila, leđa, pa čak i nožice i oči. Evo kako sam ga ja danas upotrebio za jednu malenu Blue Winged Olive:
Poslednji izmenio Mixmaster dana Uto 29 Jun 2010, 23:15, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Zvezdan Guide
Broj poruka : 561 Godina : 45 Lokacija : Kladovo Datum upisa : 22.06.2009
| Naslov: Re: Antron i polipropilen Uto 29 Jun 2010, 12:55 | |
| Pored ovih stvari koje je nabrojao Mix,polipropilen je dobar i za male bucovske bunkere! | |
|
| |
Pex Visitor
Broj poruka : 467 Godina : 48 Lokacija : Pirot Datum upisa : 13.02.2010
| Naslov: Re: Antron i polipropilen Sre 18 Avg 2010, 13:25 | |
| | |
|
| |
Pex Visitor
Broj poruka : 467 Godina : 48 Lokacija : Pirot Datum upisa : 13.02.2010
| Naslov: Re: Antron i polipropilen Sre 18 Avg 2010, 14:56 | |
| dobio sam na poklon od prodavca tepiha.samo mi dade makaze i ... | |