Musicarenje.net Fly Fishing |
|
| Mljac, mljac, mljac... | |
|
+10Murino Bahus Vrbanić Danijel Zvezdan Sasa D Mladen Gegula Sasats Fly Carpenter Mixmaster 14 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Mixmaster MASTER
Broj poruka : 10000 Godina : 55 Lokacija : Niš Datum upisa : 05.08.2008
| Naslov: Re: Mljac, mljac, mljac... Sub 03 Dec 2016, 16:39 | |
| Cepkano meso potočne pastrmke i štuke u sosu od povrća! Zimska radost za mušičare! Uhuhu, upravo varim ove zalogaje. Osećam se kao da mi je neko ubrizgao neku drogu u venu, toliko je dobro. Kapci mi padaju na pola, a mozak priziva lepe letnje trenutke nadmudrivanja sa pojedenim ribama. Sve to ide u pojačanim bojama. Sedim pred zidom i buljim u njega, a na njemu - pokretne slike, kao da u očima imam HD video projektor... Otkrio sam novu drogu: "SALMESOCAINE"!!! | |
| | | Maki Visitor
Broj poruka : 309 Godina : 39 Lokacija : Beograd Datum upisa : 19.01.2011
| Naslov: Re: Mljac, mljac, mljac... Sub 03 Dec 2016, 22:17 | |
| | |
| | | Mixmaster MASTER
| Naslov: Re: Mljac, mljac, mljac... Ned 04 Dec 2016, 11:16 | |
| Normalan si čovek! Ali, ja sam od nekih mušičara čuo da mi ne treba da jedemo svoj ulov, nego sendviče, kobasice, argentinsku piletinu iz 20. veka, paštete od genetski modifikovane soje i leševa iz vremena Elvisa Presleya itd... Kažu da je sramota da mušičar ubije i pojede ulov. Štaviše, svojim ušima sam čuo "Ti nisi mušičar!" - kada sam svoj ulov spremio za trpezu, jer je to tobože ne-mušičarski. Ili, još gore "Ti nisi sportski ribolovac!", jer je tobože sportski ribolovac samo onaj ko svoj ulov baca, a hrani se viršlama. | |
| | | Maki Visitor
Broj poruka : 309 Godina : 39 Lokacija : Beograd Datum upisa : 19.01.2011
| Naslov: Re: Mljac, mljac, mljac... Ned 04 Dec 2016, 12:00 | |
| Nemam ništa protiv uzimanja gde je to dozvoljeno i u meri u kojoj je dozvoljeno... šta više toliko sam limske ribe pojeo pa ne znam... dok je deda bio ziv, od plotice, klena, skobalja, lipljena pastrmke, mladice... pa i mrene... Sad sve redje odlazim na zalost svede se na par dana godišnje i onda se uzelim malo i da uhvatim i zapucam pravac u revir... tako da nisam odavno pojeo svoj ulov... ali tuđe jesam :) | |
| | | Mixmaster MASTER
| Naslov: Re: Mljac, mljac, mljac... Sre 15 Nov 2017, 20:16 | |
| Pravi mušičari ne jedu čvarke od svinja, nego od klenova : Recept: Dok se prave tzv "sardine" od klenova, ponekad se za dno zalepe komadi mesa. Presipaš "sardine" u drugu šerpu, a ostatak koji je "reš" oguliš sa dna i dobro posoliš. Koščice istopljene, mesce krto i krckavo, masno, slano...kao "pravi" čvarci samo 5x bolje i zdravije, a još i ne prkosi nijednoj religiji . | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Mljac, mljac, mljac... | |
| |
| | | | Mljac, mljac, mljac... | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|