| Extended body jednodnevka - SbS | |
|
+3MikiTenkara Madjoni Ibro realistic flies 7 posters |
Autor | Poruka |
---|
Ibro realistic flies Visitor
Broj poruka : 367 Godina : 58 Lokacija : Sweden Datum upisa : 30.11.2008
| Naslov: Extended body jednodnevka - SbS Čet 04 Dec 2008, 20:20 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Extended body jednodnevka - SbS Čet 04 Dec 2008, 20:56 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Extended body jednodnevka - SbS Čet 04 Dec 2008, 21:02 | |
| | |
|
| |
Madjoni Moderator
Broj poruka : 9731 Lokacija : Nikšić Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Extended body jednodnevka - SbS Čet 04 Dec 2008, 21:04 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Extended body jednodnevka - SbS Čet 04 Dec 2008, 21:11 | |
| Nadam se da sam mogao pomoci valjda nije malo previshe slika ali sam ishao na ono da svaki potez pokazem te ni nisam trebao dodatni text U svakom sluchaju jako lovna mushica motam ih u raznim varijacijama i velichinama tako da mogu pratiti klijanje jednodnevki.Chesto kad ostanem u noc pecam na njih kao na spent spinnere To je stadij kad insekt umre na vodi ostave rashirenih krila tad ga teshko mozemo primjetiti mi ali pastrmaka ga vidi odlichno Ova mushica to perfekt imitira Ja tad inache udaram kontru po sistemu prvo udari pa pitaj shta je naime ako je voda stojeca tad i nekako ako je pak tekuca sam gledam dokle mogu vidjeti svoju shpagu ako vidim bilo kakvu ribu da izlovljava blizu bang blaga kontra Uspijem u nekih 60%SLUCHAJEVA A AKO I NE USPIJEM SAMO PUSTIM MUSHICU DALJE NIZ VODU | |
|
| |
MikiTenkara Guide
Broj poruka : 2508 Godina : 50 Lokacija : Podgorica Datum upisa : 09.11.2008
| Naslov: Re: Extended body jednodnevka - SbS Čet 04 Dec 2008, 21:13 | |
| hvala majstore puno. sjutra cu pokusati da navezem jednu ovakvu. kada sam prvi put vidio ovakve imitacije mislio sam da je previse komplikovano uraditi je. Ne kazem ni sada da je lako,ali uz ovakav step by step,sigurno je puno olaksano svima nama koji tek ulazimo u tajne vezivanja. | |
|
| |
Tolefly Champion Fly Tying Competition 'Musicarenje.net 2011'
Broj poruka : 896 Godina : 52 Lokacija : Štrpce - Kosovo i Metohija Datum upisa : 02.12.2008
| |
| |
Bogi Guide
Broj poruka : 2297 Datum upisa : 29.04.2008
| Naslov: Re: Extended body jednodnevka - SbS Čet 04 Dec 2008, 22:29 | |
| - tolefly ::
- Kolasin ::
- tolefly,
hvala na ovom detaljnom step by stepu.
Iz ovoga se moze ukapirati mnogo toga jer je stvarno detaljno sve opisano.
samo da te isprevim bravo Ibro a ne tole .pozdrav ispravio sam ga ja......... bravo ibro za step by step, perfektan do kraja | |
|
| |
Flynet Fly fisherman
Broj poruka : 18 Lokacija : Uzice Datum upisa : 18.05.2008
| Naslov: Re: Extended body jednodnevka - SbS Sub 06 Dec 2008, 19:27 | |
| Ovdje ima toliko fantasticnih vezaca ..... prosto ne stizem da sve finte naucim ... samo naprijed | |
|
| |
Murino Admin
Broj poruka : 31734 Datum upisa : 26.04.2008
| Naslov: Re: Extended body jednodnevka - SbS Sub 06 Dec 2008, 20:08 | |
| - Ibro realistic flies ::
- Kao shto sam i obecao stavicu par fotografija gdje cete moci da vidite kako najlakshe praviti extended body jednodnevke
Sama mushica je semi realna i koristi parashout system za hackel.Vrlo je pouzdana i kad se napravi kako valja uvjek(pada ) kako treba.O njenoj lovnosti bi se moglo i nashiroko i naduboko ali je jedan detalj jako vazan zbog konstrukcije krila (naime krila se prave od mikro mreze)mozete prije prvog ribolova da nanesete permanent float i9 on ostaje zarobljen u tanushnim otvorima shto daje krilima extra plovnost Ako istoj mushici rashirite krila dobicete spinnera i poslije krila opet mozete da napravite da stoje vertikalno Bistro i uzivaj narode Ibro, Zahvaljujem se u ime svih članova foruma , ovo je prava škola fly tyinga koju prezentuje jedan magistar......... | |
|
| |
| Naslov: Re: Extended body jednodnevka - SbS Sub 06 Dec 2008, 20:19 | |
| Zahvaljujem Murino uskoro josh jedan step by step Moram samo sa Mushicharem da se sinhronizujem da nebi i ovdje i tamo ista mushica bila na step by step Znachi uskoro nova mushica do tada mozete malo probavati ovu jednodnevku koju sam postavio | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Extended body jednodnevka - SbS | |
| |
|
| |
| Extended body jednodnevka - SbS | |
|