Musicarenje.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Musicarenje.net

Fly Fishing

Portal*PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Lud za mušičarenjem

Ići dole 
5 posters
AutorPoruka
Gost
Gost

Lud za mušičarenjem Empty
PočaljiNaslov: Re: Lud za mušičarenjem   Lud za mušičarenjem EmptyUto 09 Dec 2008, 10:56

A dali sve ovo radi odgovor sam dobio i od Ivana Korhnera iz Lista Mushichar koji je prije neki dan pecao na Ribniku i koristio moja krila

Bravo, svaka čast, fenomenalno fantastično, do bola, ma genijalno, neponovljivo :skocko: :hello 1: dobar post ha ha ha ha WELCOME super :ziveli : ... ali onda, STOP druže stani malo stop Ufffff zar "prije neki dan" nije još uvek decembar (majska u decembru???) a još gore: lov na pastrmku u decembru i to niko drugi do Ivana Korhnera, urednika lista Musičar crveni karton Crveni karton ko vrata!

Poštovani administratori, ja sam svoj komentar o ovom forumu dao u svom uvodnom postu i neću da se ponavljam, i dalje mislim da je tako. Na www.musicarenje.com sam banovan jer sam pokušao indirektnim putem da ukažem na problem pojavljivanja nekih ljudi (ili njihovih namera, pobuda, motiva ... šta god) koji promovišu - sve samo ne mušičarenje! Ovo je moje mišljenje i naravno ne mora biti usvojeno ...

Iskreno se nadam da se ovakvi primeri neće ponavljati u budućnosti. Najmanje što možemo uraditi je da ne podgrevamo ovakve postove vrlo površnim "stimulativnim" pratećim postovima podrške i odobravanja, tipa "bravo majstore", "fenomenalno", "samo tako nastavi", "još još hoćemo još", "legendo", "uzdravlje", "živeli" i hilajdama smajlija koji sve zaslužuju samo ne smeh, zaista!

Takođe se nadam da će se naći barem jedan od administratora koji neće ove moje reči uzeti za zlo već krajnje kritički i konstruktivno a u cilju poboljšanja opšteg kvaliteta "najlepšeg hobija na svetu".

Živeli!

Dr Milan Suđić
Klinički Centar Srbije, Beograd
"Lud za mušičarenjem"
Nazad na vrh Ići dole
Falco
Visitor
Falco

Broj poruka : 158
Datum upisa : 29.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Lud za mušičarenjem   Lud za mušičarenjem EmptyUto 09 Dec 2008, 11:45

Pozdravljam tvoje dobre namere, ali čini mi se da si malo ishitreno reagovao. Na Ribniku nije lovostaj kao na većini naših voda (može se polemisati da li je to dobro ili loše), tako da se pomenuti ribolovac ne može smatrati krivolovcem. Takođe, prikazana krila se koriste za sve jednodnevke (neke se roje i u kasnu jesen), a ne samo za majske muve.
Nazad na vrh Ići dole
Zeka
Guide
Guide
Zeka

Broj poruka : 578
Godina : 52
Datum upisa : 03.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Lud za mušičarenjem   Lud za mušičarenjem EmptyUto 09 Dec 2008, 12:48

Gosin doktore,vi kao da ste s Marsa pali na ove nase forume.JEs da me Falco pretekao,ali neke stvari ne stoje.Razlog banovanja na com nije bitan.Mozda ste nekoga namjerno ili ne povrijedili,pa ste zbog toga banovani.Kao i u ovom vasem predhodnom postu.Napadaoste covjeka,a posreijedi je samo vase neznanje.Obtazlozenje vam dade Falco.

Mislim,d aje ,kao i u mnogim drugim stvarima,neznanje cest razlog ovakvih ispada.Razmislite malo prije nego nekoga napljujete.

A ja sam se javio ,povodom ove vase reakcije,jer smatram Ivana Korhnera,svojim prijateljem i urednikom novina za koje ,manje ili vise uspjesno,ponekad nesto napisem.
Nazad na vrh Ići dole
Ibro realistic flies
Visitor
Ibro realistic flies

Broj poruka : 367
Godina : 58
Datum upisa : 30.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Lud za mušičarenjem   Lud za mušičarenjem EmptyUto 09 Dec 2008, 14:48

Doc ja neznam jeli to pokushavash vredjati mene ili Ivana?
Nazad na vrh Ići dole
http://www.l2dm.se
Goran R
Guide
Guide
Goran R

Broj poruka : 1319
Godina : 59
Datum upisa : 07.09.2008

PočaljiNaslov: suve musice jednodnevke   Lud za mušičarenjem EmptyUto 09 Dec 2008, 15:27

Dajte malo da spustimo loptu ?
Misljenja sam da se mozemo na lijep nacin druziti, i neka svoja iskustva prenijeti bez ikakve pretenzije na ustrb nekog clana foruma.Niko ne bi volio da je prozvan ili da mu se ime provlaci u negativnom smislu.Vase zvanje Akademca bi trebalo cak sta vise da sve nas cini dostojnim, sto je u nasim redovima covjek vaseg visokoobrazovanog zvanja.Te stoga mislim da je vasa ishitrenos bila promasaj ili cak sta vise los pokusaj negativne konotacije.Nadam se da mi nece niko uzeti za losim ovo moje misljenje, koje je upuceno svima nama,a sve u cilju daljeg druzenja, ili upucivanja losih konotacija na ustrb ovog cijenjenog foruma.Svi smo mi drugari i cim smo uplovili u ove flyvode onda dajte da plivamo sa punim vjetrom, sa punim jedrima.

pozdrav
Goran Radevic.
Nazad na vrh Ići dole
Radojica-pop
Guide
Guide
Radojica-pop

Broj poruka : 1570
Godina : 49
Datum upisa : 30.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Lud za mušičarenjem   Lud za mušičarenjem EmptyUto 09 Dec 2008, 21:17

Akademac pozdrav!

Vidim da si dobio odgovore od KOLEGA MUŠIČARA na tvoje nedoumice.

Evo i ja da ti pomognem u jednom segmentu na koji si najburnije odreagovao KAD JE UHVAĆENA PASTRMKA!?
U eri digitalne fotografije, koju su svi rado prihvatili kao i mi mušičari a razlog je svakako sijaset mogućnosti koje imamo sa njom.
Eto recimo imaš mogućnost da odgonetneš kad je ova riba uhvaćena!
UPUSTVO- kopiraj željenu fot u svoj računar, desnim klikom miša klikni na nju i otvoriće ti prozor sa raznim opcijama, ti odaberi zadnju koja se zove PROPERTIES. Klikni na nju i dobićeš drugi prozor sa opcijama ti odaberi SUMMARY i dobićeš sve tehničke podatke o željenoj fot kao i DATUM FOTOGRAFISANJA! Da ti skratim malo muke, al malo. Fotografija je načinjena u MAJU a za ostalo se potrudi sam ako te zanima.
Poneo si se u ovom postu totalno suprotno tvom zvanju bio si površan!
Umesto da pitaš šta te interesuje, nije sramota, ti raspalio po ljudima zbog površnosti tvoje.
Zašto se nisi zapitao da izjava gospodina Ibra je proizašla iz činjenice da je ONOMAD dobio fot i iz toga, a ujedno poznavajući režime ribolova u komercijalnim revirima. eto došao do takvog zaključka!?
Mišljenja sam isto da svoje titule, zvanja, priznanja, hobije, opredeljenja, ... napišeš u PROFILIMA a ne javno jer nekome deluje prepotentno i sujetno sa tvoje strane!
Svoje lične probleme u tvom slučaju banovanje sa nekih foruma zadrži za sebe i reši ih sa tamošnjom administracijom ovako je degutantno sa tvoje strane pominjati lični problem.
U BG si, imaš par kolega sa kojima bi valjalo da se sretneš i popričaš ljudski o MUŠIČARENJU, jer su mušišari!
Mogu da ti doprinesu znanju Aco, Veljko, Šaban!
Ništa ne shvataj lično ovo je samo razmena mišljenja i uzajamna pomoć KOLEGA!
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Lud za mušičarenjem   Lud za mušičarenjem Empty

Nazad na vrh Ići dole

Lud za mušičarenjem
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Musicarenje.net :: OFF TOPIC :: GARAŽA-
Skoči na: